| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze.
Czy w jeszcze w tym roku mam szansę na związek z jakimś mężczyzną? A może ktoś konkretny się mną interesuje?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
Witam Panie Igorze
Mam konkretne pytanie dla Pana kart
Czy podobam się Maciejowi?
Ps Biedny z wdzięcznością podziękował
|
|
|
Igorze ....nie dostałam odpowiedzi.....co z miłością w mym życiu?
Co z mężczyzną K który jest ?
Biedny podziękował. Pozdrawiam
|
|
|
dzień dobry
Igorze... mój parnter się oddala... od soboty jest źle. On teraz wrócił nad morze, a ja zostałam na południu Polski. W rozmowach telefonicznych jest oschły i nie mówi niczego osobistego, tylko suche fakty. Czy mógłbyś napisać co w nim siedzi? Czy mnie jeszcze kocha?
Biedna kobieta uśmiechnęła się i pokiwała głową.
|
|
|
Witam Igorze po raz kolejny.
Jestem już totalnie zagubiona i nie radze sobie powoli z niczym.
Szukam nowej pracy i jakoś nic się nie udaje i już tracę nadzieję... Zajrzyj w karty i zobacz czy długo to jeszcze potrwa?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
|
|
|
Hejka Igorku,a tak sobie o Tobie pomyslalam i chcialam tylko Cie serdecznie pozdrowic z zielonej wyspy;))))))
|
|
|
http://wolnaplaneta.pl/terra/
Pozdrowionka! ;D
|
|
|
|
|
|
violka - może niebawem się tam wybiorę znowu;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
angelika857
Wczoraj o 10:34
A czy bierzesz pod uwagę zmianę miejsca zamieszkania ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Igorze pamietaj zapraszam na herbate czy sok,bo gdzies tam wyczytalam,ze kawy nie pijasz;))),ale najlepiej koniec sierpnia,bo wakacje i wybywam stad na jakies 2 msc;))
|
|
|
co mam zrobic by wkoncu przespac noc??? ciagle mam jakies koszmary albo tak dziwne sny ze budze sie i mysle o nich i to juz zupelnie wybija mnie ze snu ....
|
|
|
Igorku a czy Ty po prostu nie możesz mi powiedzieć czy to mój brat cioteczny Paweł,ukradł to złoto Iwonie,swojej byłej dziewczynie i mi ten pierścionek?Błagam cię:( chcę,muszę to wiedzieć.A od niego na pewno prawdy nie usłyszę...Proszę o odpowiedz.
|
|
|
Igorze raczej nie. Wolałabym u mnie w okolicy coś znaleźć ale tu są słabe perspektywy... więc trudno powiedzieć, wolałabym nie zostawiać rodziny...
Czy tylko wtedy znajdę pracę?
Dzięki Igorze
|
|
|
Igorze co by to bylo gdybym nagle zmienila zawod? czekaloby mnie duzo pracy, ale czy jest sens jeszcze teraz? tak strasznie mnie do tego ciagnie...
|
|
|
|||
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
Dzien dobry.
Mam pytanie dotyczace mojej przyszlosci z partnerem: czy uda mu sie poradzic z alkoholem i stworzymy normalny dom i rodzine? Do tego wciagnal mnie w glebokie problemy finansowe. Czy powinnam uciec od niego? Chce mu pomoc ale nie wiem, czy on bedzie chcial tej pomocy? Co powinnam zrobic? Czy moje dziecko (w drodze) bedzie mialo normalny dom? Ja juz nie wiem co robic, bo serce mi peka jak na niego patrze. Prosze, Igorze, zerknij dla mnie w karty.
Dziekuje i serdecznie pozdrawiam.
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
Wczoraj o 01:45
Wiele razy zmieniałem zawód i pracę, niczego nigdy nie żałowałem ;)
cieśla budowlany
żołnierz
księgowy
sprzedawca
masażysta
bodyguard
dyrektor
informatyk
likwidator szkód
doradca
właściciel firmy
działacz społeczny
działacz polityczny
kura domowa
niańka do dziecka
szkoleniowiec
wróżbita
wydawca gazety
redaktor
politolog
itd..... jeszcze jest klika zajęć ale pominę ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. wszystko przed tobą jak i przede mną jeszcze ;)
|
|