Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Niunia84 7 dni temu o 23:58 E tam od raz los zgotowany, nauka poprzez zajęcia praktyczne w terenie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA MalaMi83 6 dni temu o 20:18 Dobra - ok ale przeczytasz najpierw to: http://toporzel.pl/teksty/mul1f.html Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA dorkap 4 dni temu o 21:10 A myslisz czasami o jakiejs formie regeneracji ? Musisz zrobic tak pojedziesz do Zakopanego a z tamtad udasy sie do Morskiego Oka, po drodze nad jezioro otrzymasz odpowiedz na swoje pytanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA Niunia84 7 dni temu o 23:58 E tam od raz los zgotowany, nauka poprzez zajęcia praktyczne w terenie ;) Pozdrawiam Igor
W takim razie chyba nic z tej nauki nie wyciągam, albo po prostu za duży tchórz ze mnie, bo najwyraźniej zmierzam w złym kierunku.

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Czy Dominikowi się podobałam ? podobam? Ps Biedny podziękował

Dziękuję ślicznie za odpowiedź. A mogę jeszcze zapytać, czy będziemy przyjaciółmi jak kiedyś? Obecnie on przestał się wogóle do mnie odzywać, jakbym wogóle przez te 4 lata nie istniała :(

Igorze, przez caly miesiac lipiec czekaja mnie egzaminy z drugiego semestru,czy uda mi sie wiekszosc pozaliczac,sa bardzo ciezkie. Biedny podziekowal.Dziekuje

[quote=Igor]ZAKLĘCIA MalaMi83 6 dni temu o 20:18 Dobra - ok ale przeczytasz najpierw to: http://toporzel.pl/teksty/mul1f.html Pozdrawiam Kolejna polecona przez Ciebie Książka przeczytana...Pełna wiary w siebie, w swoje możliwości, w drugiego człowieka..i wkładanie całej duszy, wszystkich myśli w powodzenie.. To teraz bardzo proszę o karty, o wskazówkę.. Chociaż jak widać, nie poddaje się..ciągle i nadal wierze.

Drogi Igorku. Powiedz mi czy mój brat cioteczny Paweł,ukradł mi ten pierścionek i to złoto swojej byłej dziewczynie?Bo on się do niczego nie przyznaje.Udaje głupka:( Pomóż mi proszę! Ja mu nie wieże,ale jak mam poznać prawdę?;( Pozdrawiam.

Igorze jak mi bedzie z B? co on czuje?

Drogi Igorze. Chciałabym się spytać o pewnego mężczyznę. Nie wiem już co mam robić w związku z nim. Czy relacja ta ma przyszłość? na jakich zasadach?

ZAKLĘCIA portokal 5 godzin temu Tarot kartami Król Kijów i Cesarz IV - to musi być ale na jego warunkach. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 21:24 Potrzeba czasu aby się dotrzeć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 17:24 Weź do ręki wahadełko. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA MalaMi83 Wczoraj o 13:45 A teraz spokojnie odetnij się od starych złych przyzwyczajeń. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA marinika 2 dni temu o 15:32 Tarot kartami Rycerz Pucharów i VIII Pucharów - mówi, że jeśli nie ulegniesz złym emocjom to spokojnie zdasz. Pozdrawiam Igor ps. co człowiek to inny zawód,zobacz ile człowiek się nauczyć jest w stanie jeśli tylko chce ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 2 dni temu o 14:22 Musisz wyeliminować u siebie całkiem niepotrzebny niepokój psychiczny. To tylko przeszkadza. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Niunia84 2 dni temu o 13:13 Ty za silna jesteś - gdybyś była słabsza to już dawno przestała byś się kopać z koniem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA MalaMi83 Wczoraj o 13:45 A teraz spokojnie odetnij się od starych złych przyzwyczajeń. Pozdrawiam Igor
Czy Starym złym przyzwyczajeniem jest On?od którego mam się odciąć?

ale daloby rade sie zwiazac na zawsze? mamy szerokie plany i jesli gra warta swieczki to sie mozna docierac :) czy ja bym do niego wyjechala?