| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLECIA
Nadie
3 godziny temu
Nie wygląda to za dobrze, Tarot kartami Wieża XVI i Rycerz Mieczy mówi, że trzeba będzie podjąć walkę.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorku nie wiem dlaczego na moje ostatnie pytanie ominąłeś... :(
Chyba jestem niecierpliwa;) ale czasami jest lepsza wiedza niż niewiedza... Chciałam tylko wiedzieć,czy widzisz w kartach jeszcze kogoś prócz mnie. Wiem że napisałeś mi o czasie,bo On się boi zobowiązań i uzbroiłam się w cierpliwość co do jego osoby. Ciągle mam jakieś pesymistyczne myśli,może to dlatego że nic mi w życiu łatwo nie przychodzi.Może dlatego wszystkie swoje niepowodzenia w życiu osobistym ściągam tymi myślami.
Serdecznie pozdrawiam.
|
|
|
Igorku, czy Piotr będzie z Martą, czy wróci do mnie? Dałam pieniążki biednej dziewczynie, która zbierała na leczenie. Dziewczyna podziękowała.Pozdrawiam.
|
|
|
|||
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
|||
|
Igorze, czy jeśli zakończę mój obecny związek, to zmieni to coś w relacjach z moim przyjacielem, do którego coś czuje? czy On wtedy zechce być ze mną?
|
|
|
Dobry wieczór
Ile szczeniaków urodzi nasza suczka ?
Czy będą zdrowe?
Ps Biedny podziękował
|
|
|
Igorze..prosze..
Co znaczy to ciepło z lekkim usciskiem przy sercu, gdy mysle?
Co znaczy to cieplo? Dlaczego gdy mysle to jest to uczucie pewnosci?
Serce, rozum mowi tak.
Ale jednak watpliwosci po rozmowie bo zawsze sobie cos dopowiem, dorzuce i skopie . Dlaczego on ciagle bierze poprawke na moje zachowanie?
Igorze, jak zerwac z tym co bylo, by to co jest nie cierpialo. Dostaje ode mnie nieslusznie. I jeszcze mnie rozumie.. czyzby az tyle do mnie czul, ze rozumie mnie tak bardzo?
Biedny nic nie mowi, tylko patrzy. Patrzy i nic wiecej. A oczy sa puste.
|
|
Coco |
|
Dziékujé za odpowiedz:)biedny podziékował:)Igorku mam zapytanie a mianowicie czy polepszy mi sie sytuacja finansowa na leprze?bo od jakegos czasu malutki interesik rozkręcam..i czy wszysto bedzie w porzadku.pozdrawiam
|
|
:) |
|
|||
ewa |
|
|||
|
Witam Cię Igorze
Chciałabym być szczęśliwa w miłości. Ale w poszukiwaniu miłości wplątuję się tylko w relacje, które wcale mnie do szczęścia nie zbliżają. Sprawdź proszę, co powinnam zrobić i czy jest w moim życiu jeszcze szansa na prawdziwą wzajemną miłość.
Biedny powiedział:"Dużo zdrowia"
Pozrawiam
|
|
|
Witam Dobroczyńcę :)
Zastanawiam się czy mój udział w pewnym konkursie zaowocuje wygraną ?
Pozdrawiam G.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Drogi Igorze.
Czy istnieje szansa na to, że znajdę szczęście w miłości w tym roku?
Pozdrawiam.
|
|
|
Witaj Igorku :)
Czy uda mi się z mieszkaniem ?
I czy zamieszkam z P :)
Biedny powiedział dziękuję :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|