Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

witam Igorze,jak widzisz moj obecny zwiazek,czy moge zaufac temu mezczyznie i czy poprawi sie moja sytacja materialna,bo nie wzglada rozowo...pozdrawiam Wiesia

Igorku. Co się dzieje z moim bratem ciotecznym Pawłem? Okazało się że jest złodziejem.I jest mi z tego powodu bardzo przykro;( Okradł swoją byłą dziewczyną;( ukradł mi pierścionek;( Jaka mam być dla tego człowieka? Okradł ludzi którzy najbardziej mu w życiu pomogli;( Pomóż mi proszę.Nie wiem co mam zrobić.

witam Igorku czy uda sie mojemu tacie znalesc prace? Pozdrawiam

:)

Osobą zawracającym głowę na meila bez podania odpowiedzi co powiedział Biedny pod Kościołem przypominam, że gotowe recepty mogą znaleźć tutaj: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wr%C3%B3%C5%BCby Przypominam ostatni raz, że drugi raz nie odpowiadam na maile w takim przypadku. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA Niunia84 4 maja, 20:08 Zaręczyłaś się z miłości czy na odtrutkę ? Pozdrawiam Igor
Dobre pytanie. Z wielkiej przyjaźni.

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

ZAKLĘCIA Niunia84 6 minut temu Reasumując sama nie wiesz po co ? Pozdrawiam Igor ps. lepsza zmiana niż brak zmian ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA 12345 5 godzin temu Tarot kartami Kochankowie VI i Papież V mówi, że uda się po 5 czerwca ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 5 godzin temu Przechodzi metamorfozę, musiał to zrobić by się z tego wyleczyć. Pozdrawiam Igor ps. tak to kiedyś narobił by głupot i poszedł by siedzieć ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sekretarka 7 godzin temu Tarot kartami Głupiec XXII i Król Pucharów mówi, że on jeszcze potrzebuje trochę czasu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA martaz 9 godzin temu Tarot kartą Gwiazda XVII mówi, że się uda ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA aLamilk 10 godzin temu Musisz muu dać szansę się zaangażować a nie tak, że ty tylko wszystkie sznurki chcesz pociągać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jagnuca 13 godzin temu A sama co wymyśliłaś ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA MalaMi83 13 godzin temu Na przykład ? Pozdrawiam Igor ps. co z tego, że ci powiem co robić jeśli to ty sama musisz opanować tę zdolność ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 Wczoraj o 23:49 Najprościej się ze mną przy okazji bycia w Krakowie umówić na sok bo kawy nie pijam ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Myślę, że udało mi się odpowiedzieć na wszelkie zaległe pytania - ci co nie dostali odpowiedzi wprost dostali wyraźne wskazówki co mają u siebie pozmieniać by życie stało się prostsze. Co do pytań w jaki sposób to robię czyli jak wróżę, skąd wiem jak partner ma mieć na imię itd poniżej podaję przykład jak się to robi ;) http://www.youtube.com/watch?v=ZvUObOt74Vs Pozdrawiam serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Najprościej się ze mną przy okazji bycia w Krakowie umówić na sok bo kawy nie pijam ;)
Jestem za.:) Lista umówionych Krakowiaków i Krakowianek się wydłuża. Muszę zaplanować nieco dłuższy pobyt. :) Niestety nie prędko. Wiatry pognają mnie w inną stronę. Będę unosić się na falach, sprawdzać ich wytrzymałość - czyli jak długo mnie utrzymają i jak daleko poniosą. :) Ale soczki - owszem, owszem ... :)

Ancik1410:
Igor:Najprościej się ze mną przy okazji bycia w Krakowie umówić na sok bo kawy nie pijam ;) Jestem za.:) Lista umówionych Krakowiaków i Krakowianek się wydłuża. Muszę zaplanować nieco dłuższy pobyt. :) Niestety nie prędko. Wiatry pognają mnie w inną stronę. Będę unosić się na falach, sprawdzać ich wytrzymałość - czyli jak długo mnie utrzymają i jak daleko poniosą. :) Ale soczki - owszem, owszem ... :)
mogę jeszcze ja?:):):) chociaż ja do Krakowa akurat mam niedaleko :)Wiec Ancik przybywaj!!:)

Igor:
ZAKLĘCIA MalaMi83 13 godzin temu Na przykład ? Pozdrawiam Igor ps. co z tego, że ci powiem co robić jeśli to ty sama musisz opanować tę zdolność ;)
Igorze, z jednej strony myślę, uda się , to ja kreuje swoja przyszłość, nie odpuszczę, zależy mi na Nim,,, zrozumie przejrzy na oczy..bede dla niego wazna. A z drugiej myślę sobie, a może łatwiej odpuścić zapomnieć i iść dalej? bez niego,.. No i teraz ktora droga jest poprawna??:) Może podpowiedz ostatni raz? czy trzymac się uparcie i z całej siły "mego chcenia" ? o tą zdolność chodzi? Wiare w siebie?w osiągniecie celu? Tylko czy wtedy nie będzie to natręctwo, ktore oddali jeszcze bardziej..??

MalaMi83:
mogę jeszcze ja?:):):)
Dołaczaj! Rośnie gromadka! :))

Igor:
ZAKLĘCIA aLamilk 10 godzin temu Musisz muu dać szansę się zaangażować a nie tak, że ty tylko wszystkie sznurki chcesz pociągać ;) Pozdrawiam Igor
Nie chcę pociągać za wszystkie sznurki.. chcę go po prostu w jakiś sposób zmobilizować do działania.. bo póki co, on się nawet boi do mnie odezwać. Odezwie się w końcu sam z siebie? I wszystko wróci do normy? Dziękuję Igorze za odpowiedzi pozdrawam