| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ancik dlatego tak ważne dla mnie są słowa Igora,,
ja w to wierze, że się uda..i bardzo bym chciała żeby przejrzał na oczy..zrozumiał...
|
|
|
Igorze, czy do lipca znajdę mężczyznę, który mnie pokocha? Wszyscy mnie tylko ranią.. za co. Proszę Cię poradź mi coś...mam juz dość łez.. czy karty widzą dla mnie szczęście w miłości w najbliższym czasie?..
|
|
|
witaj igorze! biedni podziekowali ;) a ja mam nadzieje ze stanie sie tak jak mi napisales :)pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
kara
2 godziny temu
Dziękuje bardzo, zatem niech się dzieje co się stać musi.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze
Czy istnieje zaklęcie, które usunie przeszkody stojące na drodze mojego związku? Są to przeszkody niezależne od mojej i Jego woli.
Jeżeli nie istnieje, to może jest takie, które sprawi, że Jego uczucie wygaśnie?
Co dalej, co dalej?...
Ewa
|
|
ewa |
|
ja borykam się z moją pracą i decyzją czy powinnam z niej zrezygnować?
|
|
|
Wszystkim zmęczonym polecam do oglądnięcia "Włoszka w Algierze" oczywiście Rossiniego ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Wiesz, co dobre. :)
Libretto oparte jest na faktach - chodzi o porwanie w 1805 r. statku włoskiego i sprzedanie go wraz z załadunkiem i pasażerami między któymi była 15 letnia hrabianka - Włoszka. W operze wygląda to trochę inaczej. Jest ciekawie :)
|
|
|
Igorze, czy dostanę od Ciebie jakaś wskazówkę, radę..poniekąd jest już tak jak pisałeś,,ona go nie chce..
czy mój temat uznajesz za odhaczony? Co dalej robić??przejrzy na oczy, zrozumie swoja bląd?
|
|
|
Reasumując, wobec wielu pytań na temat co i jak? kiedy i w ogóle jak się zostaje wróżbitą ? to wygląda to mniej więcej tak:
http://www.youtube.com/watch?v=xy0M1sDHn6M
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorku,
przyszło mi do głowy, żeby sie rozejrzeć w teatrze i cie odnalezć wśród publiczności. Bez kaptura na twojej głowie też dam radę.
Telepatia w teatrze - to może być ciekawe :)
|
|
|
ZAKLĘCIA
Ancik1410
Wczoraj o 23:49
To może być ciekawe ;)))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
MalaMi83
Wczoraj o 14:32
No ale jaka odpowiedź na swój problem sama nasuwa ci się do głowy ???
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
dorkap
2 dni temu o 23:02
A dlaczego się z nią borykasz ???
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
ewa55ewa
2 dni temu o 19:44
Gdybyście byli chorzy, nie mogli mieć dzieci lub wydarzyła by się cała masa innych nieszczęść o których ludzie mi tutaj piszą to mogli byśmy mówić o przeszkodach na drodze do szczęśliwego związku.
Pozdrawiam
Igor
ps. musicie się nauczyć żyć z innymi ludźmi to wasza przeszkoda
|
|
|
ZAKLĘCIA
aLamilk
2 dni temu o 07:45
To normalne kiedy w nowym związku odreagowujemy złe doznania z poprzedniego - problemem jest fakt iż nie posiadasz przyjaciela np mężczyzny.
Gdybyś takiego miała doradził by ci co i jak należy zrobić ze sobą.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dużo myśli się nasuwa, sprzecznych i tylko stad moje pytanie.
Pomóż mi proszę..daj wskazówkę..
|
|
|
Dzień dobry
chciałam życzyć miłego dnia - Igorowi i wszystkim pozostałym uczestnikom forum:)
ps. staram się cierpliwie czekać na wskazówki od Ciebie, Igorze...
|
|
|
|||
|
Witam Igorze,
Proszę o podpowiedź czy w najbliższym czasie uda nam się planowany zakup działki/gruntu?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam,
M.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |