Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, poznałam 2 tygodnie temu faceta spod znakyu raka, 1 czy ta znajomość przekształci się w coś więcej? 2. czy poznam kogoś innego? Biednemu dałam 2 tygodnie temu pod kościołem ale nic nie powiedział. dziękuję bardzo! pozdrawiam n.

ZAKLECIA nefrete 2 godziny temu Połóż się wygodnie na dywanie, zamknij oczy otwórz wyobraźnię i posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=SSPK7Ayuw3s a potem napisz co widzisz ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ech Igorze, chcialabym dostac powazna odpowiedz...

witaj Igorz3e gdzies sie zapodzial moj wpis...

Igorze bardzo dziekuje za poswiecony czas.to bardzo optymistyczna wrozba, mam nadzieje ze sie spelni. czy mozna zadac jeszcze jakies pytania? bo nie wiem jakie sa tutaj zasady...ale jesli nie to trudno. a jeslo tak:) to chcialabym jeszce zapytac o dziecko, kiedy zajde w ciaze? i jakiej plci bed\ie to pierwsze i ewentualnie pozostale dzieci??

Igor:
Połóż się wygodnie na dywanie, zamknij oczy otwórz wyobraźnię i posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=SSPK7Ayuw3s a potem napisz co widzisz ? Pozdrawiam Igor
Lubie ten utwór. widziałam siebie z nowo poznanym kolegą biegaliśmy po łące boso i czułam ciepło promieni na twarzy. Byłam szczęśliwa.

Witam Igorze, a czy w kartach widać ślub i dziecko? Jeśli tak to kiedy? Pozdrawiam

MalaMi83:
ech Igorze, chcialabym dostac powazna odpowiedz...
Ech, MalaMi - Igorek się dwoi i troi, podsuwa ci różne rozwiązania, książeczkę pod nosek podaje, a ty i tak swoje. :) Więcej powagi chyba już się nie da z niego (Igora) wycisnąć. :) Zrozum, że twoja przyszłość zależy od ciebie, od tego, jak teraz odnosisz się do problemu i jak przygotowujesz się na nadejście dalszych wydarzeń. :) Ty sama generujesz swoją przyszłość, tworzysz ją już teraz, programujesz to, co nadejdzie. I karty nie mogą wszystkiego jednoznacznie powiedzieć. A ty nie traktuj wróżby jako pewnik, bo za parę dni może wyjść coś zupełnie innego (i w kartach i w życiu). :) Zależy to od ciebie i twoich myśli, od tego, jak się "zaprogramujesz". :) Zauważyłam, że karty pokazują to, co jest zakodowane w naszej podświadomości. Myśl pozytywnie - a nie tylko w kartach będzie dobrze. Igorku - przepraszam, że się wtrąciłam :)

Igor-miłość jest z zasady ślepa:P Wiesz, że moje oczy, a jeśli nie idzie o nie to serducho widzą tylko jedną osobę. Rozum natomiast mówi co innego. Ale czy można być z facetem, którego się nie kocha? Albo być samotnym wieki dlatego, że ślepo kocha się kogoś z kim non stop są problemy. Nie wiem, wiem, że to jest skrzyżowanie. Tylko z której strony jest zielone światło?Dla mnie zielone śwatło zawsze oznaczało wolną drogę wyboru i to że nie będzie przeszkód, tak samo jak konieczność działania. Bardzo się nie chcę pomylić, bo będę całe życie cierpieć. Pliss chociaż podpowiedz, bo zawsze rozumiem to co mówisz za póżno......

ZAKLĘCIA nefrete Wczoraj o 22:07 I tego się trzeba trzymać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

A i mam jeszcze jedną prośbę dotyczącą maili - niema do mnie co pisać maili z prośbą o podanie haseł do kont znajomych itd... bo od razu takie adresy kwalifikuje jako SPAM i potem program je automatycznie kasuje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ancik1410:
MalaMi83:ech Igorze, chcialabym dostac powazna odpowiedz... Ech, MalaMi - Igorek się dwoi i troi, podsuwa ci różne rozwiązania, książeczkę pod nosek podaje, a ty i tak swoje. :) Więcej powagi chyba już się nie da z niego (Igora) wycisnąć. :) Zrozum, że twoja przyszłość zależy od ciebie, od tego, jak teraz odnosisz się do problemu i jak przygotowujesz się na nadejście dalszych wydarzeń. :) Ty sama generujesz swoją przyszłość, tworzysz ją już teraz, programujesz to, co nadejdzie. I karty nie mogą wszystkiego jednoznacznie powiedzieć. A ty nie traktuj wróżby jako pewnik, bo za parę dni może wyjść coś zupełnie innego (i w kartach i w życiu). :) Zależy to od ciebie i twoich myśli, od tego, jak się "zaprogramujesz". :) Zauważyłam, że karty pokazują to, co jest zakodowane w naszej podświadomości. Myśl pozytywnie - a nie tylko w kartach będzie dobrze. Igorku - przepraszam, że się wtrąciłam :)
Ancik ja to jak najbardziej rozumiem..Igorowi dziekuje jeszcze raz za mądra książeczkę i po przeczytaniu lektury i programuje sie na powodzenie i zdobycie celu..którym jest Ten facet..i mysle pozytywnie.. Ale chciałabym wiedzieć, co jest w Kartach na ten temat .. tylko tylee.

Igor:
kobieta dojrzała nigdy nie może mylić namiętności z miłością, Tarot kartą VII Pucharów mówi - daj jeszcze jedna szansę.
Dać jeszcze jedną szansę? Czyli mam na niego poczekać, sama działać? Czy będziemy razem? PS. Biedny podziękował i powiedział, że "Bóg mi to wynagrodzi".

Igorze pytales co powiedzial biedny pod Kosciolem. otoz problem polega na tym ze mieszkam w kraju gdzie po pierwsze koscioly sa pozamykane. a jesli juz jest jaskis otwarty to oczywiscie tylko w niedziele, ale neistety nie ma tam zadnych biednych osob...jesli masz jakis pomysl na inny rodzaj podziekowania to jestem otwarta na sugestie...ps czy moglbys odpowiedziec mi na zadane powyzej pytania? dziekuje. pozdrawiam

Drogi Igorze, wysłałam wczoraj do Ciebie maila z pytaniem o mój związek uczuciowy... bardzo jest mi potrzebna pomoc w ukojeniu lęku... czy mój partner jest mi wierny? czy kocha szczerze? czy ożeni się ze mną, tak jak ostatnio o tym wspomina? czy będziemy mieli dziecko? jestem ostatnio trochę zagubiona... przy okazji zapytam tez o pracę - szukam jej od dłuższego czasu. czy znajdę pracę w najbliższych tygodniach? dużo pytań... wiem... ale mam nadzieję, że będziesz mógł mi na nie odpowiedzieć bardzo Ci z góry dziękuję i pamiętam o prośbie związanej z potrzebującym koło kościoła pozdrawiam jagnuca

Witam serdecznie:) Mam szczęście w konkursach Chciałabym wiedzieć czy mogę liczyć na poważniejszą wygraną? Biedny na deptaku podziękował

Kiedy spotka mnie coś miłego? PS Biedny skinął głową dziękując

MalaMi83:
..Igorowi dziekuje jeszcze raz za mądra książeczkę i po przeczytaniu lektury i programuje sie na powodzenie i zdobycie celu..którym jest Ten facet..i mysle pozytywnie..
To się nazywa samozaparcie!!! :) Uparcie dążysz do celu, jesteś gotowa na wszystko! :) A co, jeśli spotkasz kogoś innego? Co zrobisz z "tą zabawką"? Wyglądasz na bardzo pewną siebie, ale, czy nie zwątpisz w którymś momencie... Przepraszam, nie chcę ci dalej w głowie mącić. Życzę powodzenia! P.S. A ten twój facet, to palant!!! (sorki) Padło mu na oczy i nie widzi, co traci!!! :)

Igorze dziękuje za odpowiedz. Lecz mam jeszcze jedno pytanie czy Mirek mnie kocha czy wogole cos czuje? i czy bedziemy razem?

jusiamamusia

Igor więc zapytam tak: 1. Czy odezwać się do M 2. Jeśli się odezwę co to spowoduje 3. Czy jak zaczekam i ewentualnie ile-to odezwie się sam i odzyskam z nim kontakt