| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze,
poznałam 2 tygodnie temu faceta spod znakyu raka,
1 czy ta znajomość przekształci się w coś więcej?
2. czy poznam kogoś innego?
Biednemu dałam 2 tygodnie temu pod kościołem ale nic nie powiedział.
dziękuję bardzo!
pozdrawiam
n.
|
|
|
ZAKLECIA
nefrete
2 godziny temu
Połóż się wygodnie na dywanie, zamknij oczy otwórz wyobraźnię i posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=SSPK7Ayuw3s a potem napisz co widzisz ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze bardzo dziekuje za poswiecony czas.to bardzo optymistyczna wrozba, mam nadzieje ze sie spelni. czy mozna zadac jeszcze jakies pytania? bo nie wiem jakie sa tutaj zasady...ale jesli nie to trudno. a jeslo tak:) to chcialabym jeszce zapytac o dziecko, kiedy zajde w ciaze? i jakiej plci bed\ie to pierwsze i ewentualnie pozostale dzieci??
|
|
|
|||
|
Witam
Igorze, a czy w kartach widać ślub i dziecko? Jeśli tak to kiedy?
Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Igor-miłość jest z zasady ślepa:P Wiesz, że moje oczy, a jeśli nie idzie o nie to serducho widzą tylko jedną osobę. Rozum natomiast mówi co innego. Ale czy można być z facetem, którego się nie kocha? Albo być samotnym wieki dlatego, że ślepo kocha się kogoś z kim non stop są problemy. Nie wiem, wiem, że to jest skrzyżowanie. Tylko z której strony jest zielone światło?Dla mnie zielone śwatło zawsze oznaczało wolną drogę wyboru i to że nie będzie przeszkód, tak samo jak konieczność działania. Bardzo się nie chcę pomylić, bo będę całe życie cierpieć. Pliss chociaż podpowiedz, bo zawsze rozumiem to co mówisz za póżno......
|
|
|
ZAKLĘCIA
nefrete
Wczoraj o 22:07
I tego się trzeba trzymać ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
A i mam jeszcze jedną prośbę dotyczącą maili - niema do mnie co pisać maili z prośbą o podanie haseł do kont znajomych itd... bo od razu takie adresy kwalifikuje jako SPAM i potem program je automatycznie kasuje.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
|||
|
Igorze pytales co powiedzial biedny pod Kosciolem. otoz problem polega na tym ze mieszkam w kraju gdzie po pierwsze koscioly sa pozamykane. a jesli juz jest jaskis otwarty to oczywiscie tylko w niedziele, ale neistety nie ma tam zadnych biednych osob...jesli masz jakis pomysl na inny rodzaj podziekowania to jestem otwarta na sugestie...ps czy moglbys odpowiedziec mi na zadane powyzej pytania? dziekuje. pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze,
wysłałam wczoraj do Ciebie maila z pytaniem o mój związek uczuciowy...
bardzo jest mi potrzebna pomoc w ukojeniu lęku...
czy mój partner jest mi wierny? czy kocha szczerze? czy ożeni się ze mną, tak jak ostatnio o tym wspomina? czy będziemy mieli dziecko?
jestem ostatnio trochę zagubiona...
przy okazji zapytam tez o pracę - szukam jej od dłuższego czasu. czy znajdę pracę w najbliższych tygodniach?
dużo pytań... wiem...
ale mam nadzieję, że będziesz mógł mi na nie odpowiedzieć
bardzo Ci z góry dziękuję i pamiętam o prośbie związanej z potrzebującym koło kościoła
pozdrawiam
jagnuca
|
|
|
Witam serdecznie:)
Mam szczęście w konkursach
Chciałabym wiedzieć czy mogę liczyć na poważniejszą wygraną?
Biedny na deptaku podziękował
|
|
|
Kiedy spotka mnie coś miłego?
PS Biedny skinął głową dziękując
|
|
|
|||
|
Igorze dziękuje za odpowiedz.
Lecz mam jeszcze jedno pytanie czy Mirek mnie kocha czy wogole cos czuje? i czy bedziemy razem?
|
|
jusiamamusia |