Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zulasob Wczoraj o 22:55 Wtedy kiedy będziesz gotowa przyciągniesz ją do siebie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA aLamilk Wczoraj o 20:12 Nie możesz tak zrobić, musisz zastosować zasadę ograniczonego zaufania, poczekaj na jego otwarcie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lunar Wczoraj o 20:01 Sama musisz do tego dojść. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA marinika Wczoraj o 18:55 Zakończenie wcześniej studiów nie zawsze gwarantuje znalezienie pracy, wszystko ma swój czas i miejsce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA MalaMi83 Wczoraj o 13:18 Jeśli masz potrzebę walki zapisz się na karate. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA aLamilk Wczoraj o 20:12 Nie możesz tak zrobić, musisz zastosować zasadę ograniczonego zaufania, poczekaj na jego otwarcie. Pozdrawiam Igor
a czy długo będę czekała na to kiedy się otworzy? dziękuję zaodpowiedź

Tyle ile trzeba by podjąć decyzję. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

... trochę jestem niecierpliwa, bo czekam już 3 miesiące

Igorze, nie nie o taką walkę chodzi.:) przecież wiesz co mam na myśli.. Przeczytałam książkę i pewnie, przeczytam ja jeszcze kilka razy..Dziękuję za Nią. Po tej lekturze uświadomiłam sobie ze chyba sama ściągnęłam na siebie taki rozwój sytuacji, bo nie wierzyłam,bo ciągle przywoływałam ją.. I muszę zmienić nastawienie i moje myśli ukierunkować na to co dobre i pozytywne..na siłe i wiarę, na powodzenie ,pozytywne mysli.. I z całą siła wierzyć ze się uda, że osiagnę cel!! … Igorze czy się to uda z Nim,jeśli zmienię nastawienie..?

MalaMi83:
Igorze, nie nie o taką walkę chodzi.:) przecież wiesz co mam na myśli.. Przeczytałam książkę i pewnie, przeczytam ja jeszcze kilka razy..Dziękuję za Nią. Po tej lekturze uświadomiłam sobie ze chyba sama ściągnęłam na siebie taki rozwój sytuacji, bo nie wierzyłam,bo ciągle przywoływałam ją.. I muszę zmienić nastawienie i moje myśli ukierunkować na to co dobre i pozytywne..na siłe i wiarę, na powodzenie ,pozytywne mysli.. I z całą siła wierzyć ze się uda, że osiagnę cel!! … Igorze czy się to uda z Nim,jeśli zmienię nastawienie..?
Tak teraz pomyślałam , czy nie mógłbyś po prostu spojrzeć w karty...i wprost powiedzieć, co dalej bedzie...

Dziękuję Igorze i pozdrawiam

witam Igorze. natknelam sie gdzies na temat na ktorym wrozysz...nie moge natomiast znalezc tego tematu wiec pisze tutaj. czy moglbys mi powrozyc\? chcialabym zadac pytanie

widze ze to jednak ten temat..pozwole sobie wiec zadac to pytanie: kiedy moj chlopak mi sie oswiadczy? czy bedzie to jeszcze w roku 2011? i co z praca? czy w koncu cos znajde? moje imie to anita. pozdrawiam serdecznie.

Witaj Igorku!Zaczynamy miec z M.problemy,kłócimy sie ,docieramy czy damy rade to przetrwac?czy zaufamy sobie wzajemnie? Anna 03-10-1972 M 29-01-1971

ZAKLECIA aLamilk 8 godzin temu No to jeszcze chwila i będzie wszystko jasne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA MalaMi83 7 godzin temu I pomyśl, że książka ma ponad 100 lat. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anitageutjes 2 godziny temu Imię tutaj niema nic do rzeczy, co powiedział Biedny pod Kościołem ?? Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami As Pucharów i III Monety mówi, jeśli się oświadczy to w Listopadzie, o pracę nie musisz się martwić.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anula1972kika 2 godziny temu Tarot kartami Rycerz Kijów i Diabeł XV mówi, że wszystko wróci do normy jeśli młody mężczyzna opanuje namiętności. Pozdrawiam Igor ps. on dojrzewa jak każdy z nas.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLECIA aLamilk 8 godzin temu No to jeszcze chwila i będzie wszystko jasne. Pozdrawiam Igor
chwila? ;/ po małym zgrzycie z wczoraj rana się do mnie do tej pory nie odezwał i unika jak ognia.. a ja boję się natrętnie przepraszać i "błagać" o to, żeby się wreszcie odezwał. Szału dostaję, bo nie myślę o niczym innym, jak o Nim...

ZAKLĘCIA aLamilk 12 minut temu Najlepiej przebiec się z 15 kilometrów lub godzinę rowerem pojechać i zaraz ci przejdzie napięcie lękowe. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą