Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA 227ania 8 maja, 10:06 To typowy syndrom depresji po porodowej. Pozdrawiam Igor ps. daj mu jeszcze z 3 miesiące

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA smallgirl 7 maja, 23:23 Tarot karta VII Kijów mówi, że tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Niunia84 4 maja, 20:08 Zaręczyłaś się z miłości czy na odtrutkę ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agulinamalina 3 maja, 16:10 1. VI Monet - niema po co 2. As Monet - tak 3. X Pucharów - tak 4. VII - Pucharów jest szansa jeszcze w maju ;) ale nie nalezy się spieszyć ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA biancanove 30 kwietnia, 20:25 1. Rycerz Kijów - tak 2. II Monety - tutaj trzeba się pomęczyć 3. V Kijów - tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA malutkaa 29 kwietnia, 08:42 A po czy, tak wnosisz ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA weronia 28 kwietnia, 22:36 Tutaj odpowiedź pojawić może się dopiero w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA MalaMi83 49 minut temu Problem polega na tym, że to ty nie rozumiesz swojego błędu. Mówimy niby o nim ale problem jest u ciebie. Tutaj masz coś do przeczytania - przeczytasz tę książkę obowiązkowo: http://toporzel.pl/teksty/mul3f.html I nie chcę słyszeć o marudzeniu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Link do książki się nie otwiera.. Swojego błędu?jakiego?i jaki problem jest u mnie...?

http://toporzel.pl/teksty/mul3f.html Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Problem polega na tym, że to ty nie rozumiesz swojego błędu. Mówimy niby o nim ale problem jest u ciebie.
Igorze..to źle że chce być szczesliwa?ze sie zakochałam?i ze chce walczyc :( A błędu faktycznie nie widze..uświadom mi..

28 kwietnia, 23:08 cytuj: fragment | całość Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź... Uspokoiłeś mnie troszkę:) Czułam że tak właśnie jest. Mam jednak nadzieję że się przekona do wszystkiego. Jak to jest w życiu-na wszystko potrzebny jest czas... Mam jeszcze jedno pytanie-przepraszam,ale to ważne dla mnie-bardzo ważne... Czy jestem tylko ja,czy jeszcze ktoś?. Moje pytanie jest takie,ponieważ wiem jaki kiedyś był w stosunku do innych kobiet w swoim życiu. Z góry bardzo Ci dziękuję Igorze i życzę spokojnej nocy... Proszę Igorku odpowiedz mi na moje pytanie. On się ciągle zmienia w stosunku do mnie tak jakby przestawało mu zależeć :( Teraz znowu nie dzwoni,jest cisza... Pozdrawiam serdecznie.

Igor:
daj jeszcze jedna szansę.
tzn mam na niego cierpliwie czekać czy sama zadziałać? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

23 marca, 11:29 Witaj Igorze, moje pytanie wybiega duzo do przodu,ale Twoja odpowiedz da mi spokuj wewnetrzny no i dla mnie wiaze sie z kosztami,obecnie nie mam stalej pracy ,ale udaje mi sie jakos wiazac koniec z koncem no i czym wczesniej skoncze studia,tym wczesniej znajde prace.Mam obrone pracy w listopadzie 2013,jesli jej nie zalcze bede musiala obronic sie w kwietniu 2014.Moglbys mi powiedziec w ktorym terminie mi sie uda? Dziekuje. Biedny podziekowal.

7 godzin temu cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 18:17 A czy nie zaczynasz go po woli traktować jak mebel ? Pozdrawiam Igor ______________________________________________________________ Igorku,nie,nie traktuję go jak mebel,od jakiegoś czasu jak się tak czuję traktowana przez niego... Ze mną może się nie spotkać a z kolegą musi..a jaka jest odpowiedz?KOCHA MNIE JESZCZE? On twierdzi że mnie kocha,ale liczą się bardziej czyny nie słowa.A w czynach tym bardziej tego nie widać.Proszę o odpowiedz. Dziękuję i pozdrawiam...

Dziękuję Igorze za podpowiedź. Jeśli chodzi o młodego człowieka, jestem wręcz w 100% pewna, że mowa o moim chłopaku :) A jak z tą pracą? Czy warto abym angażowała się na nowo w to, co odstawiłam niedawno na bok? Czuję, że może to być ten czas, ale chciałabym wiedzieć co Tarot ma do powiedzenia w tej sprawie. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam :) A.

A w czym? Zielone światło to albo droga wolna i dobre perspektywy, albo idż w swoją stronę -droga wolna, albo ruszaj do działania. Nie wiem Igor co miałeś na myśli a to 3 facet o którego pytam....Objaśnij mi proszę skoro nie umiem widzieć....

Sorry, że Cię męczę, ale mi zawsze mówisz zagadkami.....Powiedz mi po prostu czy jest nam pisane być razem bo to długo już znajomy i jest raz tak raz tak. Nie wiem co on naprawdę do mnie czuje, czy będziemy razem, czy ja mam coś w tej sprawie zrobić jeszcze. Nie czaję facetów w ogóle:(

Igorze... powiesz mi w jaki sposób powinnam postępować z D.? Czy mogę mówić mu szczerze o swoich uczuciach, czy się tego nie przestraszy?

Miałeś rację popłakałam .....przeszło on się nie zmienił ale czuję się już lepiej ......jednak kiedy spotkam na swojej drodze miłość?