Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 17:22 Musisz się przyzwyczaić w życiu do jednego, że człowiek zawsze najbardziej odreagowuje frustracje po pracy we własnym domu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA aLamilk Wczoraj o 18:08 Napisz tutaj dokładnie jak sobie wyobrażasz finanse i szczęście dzięki nim ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lunar Wczoraj o 23:07 A ty co widzisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

I jeszcze jedno od 31 maja strona www.etarot.webpark.pl nie bedzie działać nowa strona to: http://etarot.orangespace.pl meil pozostanie bez zmian: etarot@wp.pl Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, jeśli chodzi o szczęście w uczuciach, to chodzi mi o to, kiedy wreszcie mężczyzna z którym się spotykam, zrobi krok dalej w naszym "związku", kiedy się zbliży, otworzy, wyzna uczucia... Czy może szybciej wróci do mnie moja pierwsza miłość.. A jeśli o finanse chodzi, to pytam się ogólnie- czy i kiedy wreszcie wyjdę "spod kreski", a moje przychody się zwiększa, unormują..

Witam serdecznie :) Zwracam się z prośbą o pomoc. Niedawno komtaktowałam się z pewną tarocistką, której zadałam pytanie dotyczące mojej wyprowadzki z domu, powedziała mi, że wyprowadzę się z domu w czerwcu, ponieważ mam bardzo silną osobowość i dam radę to zrobić. Kolejną informacją jaką od niej dostałam to taka, że nie będę pracować w obecnej firmie tylko przejdę do konkurencyjnej. Moje pytania to: Czy moja wyprowadzka dojdzie do skutku w tym roku, jaki będzie ona miała przebieg (czy spokojnie czy z problemami ze strony mieszkańców), w jaki sposób do niej dojdzie (będzie wynikiem kłótni?) Jak będzie z moją pracą? Jeśli się wyprowadzę jak będę się utrzymywać? Kiedy rozpocznę współpracę z tą firmą i jaki sukces w niej osiągnę. Kiedy mogę spodziewać się napływu jakiejś większej gotówki aby spłacić swoje obecne długi? Dziękuję serdecznie z góry za pomoc, to teraz dla mnie bardzo ważne, przechodzę pewien etap w życiu, a te infomacje mi bardzo pomogą :) Jeśli będzie taka możliwość proszę o odpowiedź wpisując ją w moim profilu :) Pozdrawiam ::)

Witam Mam pytanie, co do relacji wiążących z moim znajomym, chciałabym wiedzieć, co on tak naprawdę do mnie czuje, czy istnieje szansa na to, aby te relacje przerodziły się w coś poważniejszego, czy pisane jest być nam razem.

Ja nie chcę widzieć. To co widzę gołym okiem daje inny obraz niż to co powiedzmy duchowym, więc nie wiem właśnie. To pierwsza sprawa w moim życiu, gdzie mi się przestało sprawdzać to co czuję choć może to tylko pozory i po prostu mam poczekać na rezultat jaki widzę....Do tej pory się sprawdzało. Pytanie czy warto.Bo drogi są dwie.

Witaj. Nie wiedzie mi się w miłości. Od ponad roku jestem zakochana w pewnym mężczyźnie, początkowo wydawało się, że zbliżymy się do siebie, ponieważ ja także się mu podobałam. Stąd moje pytanie: czy w końcu on zdecyduje się na krok w moją stronę? Czy będziemy razem, czy lepiej o nim zapomnieć? Z góry dziękuję za poświęcony mi czas. Pozdrawiam.

Na wszelkie zaległe maile i pytania z forum odpowiem jutro. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lunar 12 godzin temu A dlaczego nie wierzysz swoim oczom ? Pozdrawiam Igor ps. a na skrzyżowaniu kiedy jest zielone światło to im wierzysz ??

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIE 12345 Wczoraj o 19:06 A jak ty to rozumiesz to jej szczęście. Pozdrawiam Igor SZCZESCIE W MIŁOSCI W ŻYCIU CZY ZACZNIE SIĘ JEJ UKLADAC?

:)

Na skrzyżowaniu wierzę. Ale z tą osobą zawsze jest odwrotnie. To skomplikowana sprawa i chciałabym wiedzieć czy wreszcie uporządkuje się w najbliższym czasie. Bo z tego co mówią oczy i logika powinna. Z tego co mówi mi to co czuję i widzę niefizycznie-dobrze nie będzie i tak. Proszę odpowiedz.

Proszę powiedz mi co powinny widzieć. Dzięki.......

Igorze, prosze powiedz mi co mowia karty na temat moich studiow? czy dobrze bedzie mi sie ukladac? pozdrawiam

anula1972kika:
Igor:ZAKLĘCIA anula1972kika 2 dni temu o 21:44 Tarot kartami Mag I i VII Kijów mówi, że przed wami porozumienie. Pozdrawiam Igor Igoku dzieki za odpowiedz -ale czy on mnie nie oklamuje?czy jest jeszcze jakas kobieta?

Witaj Igorze, Tak jak obiecałam parę tygodni wcześniej, odwiedziłam Polskę i starałam się w miarę możliwości wspomagać biednych pod kościołem. "Bóg zapłać" lub "dziękuję" takie padały odpowiedzi. Mam pytanie o to moje życie osobiste w postaci Grzesia, pisałeś, że w maju coś się wyklaruje a tu już połowa maja i nic. Już sama nie wiem, co o tym myśleć. Ja chcę wyjść za mąż i mieć dziecko. Proszę odpowiedz mi, czy mi się to uda, czy nie. Z Grzesiem czy poznam kogoś? Pozdrawiam cieplutko:) i proszę odpowiedz mi.

Kiedy M zacznie się ze mną kontaktować? Z kim spędzę te wakacje?

hej Igor mam pytanie, kiedy znajde milosc swojego zycia, poniewaz czuje sie bardzo samotny, dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Igorze, B czy M? a moze starszy M?