Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

Powiem wam tylko tyle.....może kiedyś dojdziecie do tego.Póki co to bajek nie piszcie...... ludzie to czytają.

sluchajcie,a nie lepiej tak przestac sie klocic o byle szczegol (jak to uwielbiaja polacy) tylko ruszyc glowa bo jak wiadomo w przeszlosci wysmiewali,katowali,palili i wieszali wielu ludzi,ktorych nowatorskie pomysly funkcjonuja do dzis i z ktorych korzystacie na co dzien i nawet nie zastanawiacie sie ze jeszcze niedawno za to ploneli na stosie,porownajcie sobie zycie 200 lat temu i dzis!!!!!!!!ruszcie glowami,a prawa fizyki powstaja do nowych rozwiazan technicznych i za pare lat moze troche ich przybyc.. i co byscie mowili (do sceptykow) to postepu nie zatrzymacie chocbyscie bardzo chcieli zeby bylo caly czas tak jak jest tak to juz jest, jak to ladnie mowia:FREE YOUR MIND!!!!!!!!!!!!!

maciek: dobrze powiedziane :-) ja sie juz przekonalem ze moze to i dobrze ze ukrywaja technologie zbyt nowatorskie w tym silnik grawitacyjny :-), ludzie to jeszcze dzieci niestety i te dzieci dostaly juz cos co wykraczalo ponad ich stopien odpowiedzialnosci - bombe atomowa i malo sie te dzieci nie powybijaly na wzajem, a jakby dac iim naped antygwawitacyjny ? to straszne :-) chinczycy polecieli by na marsa i go skolonizowali i zalozyli tam komune, ruskie by zajeli jowisza i mowili ze jest ich i nienada....Amerykany by sprywatyzowali slonce i kazali sobie placic za to ze ono swieci :-) niestety ale wg mnie ten scenariusz (metaforyczny) by sie pewnie sprawdzil bo LUDZIE TO DZIECI jeszcze, nie sa odpowiedzialni, nie rozumia jak mozna zyc bez pieniedzy i robic cos dla dobra 2 czlowieka - to sie im we w glowie nie miesci. Trzeba jeszcze odczekac, a takie technologie jak antygrawitacja mozna tylko udostepniac jednostkom dojzalym umyslowo czyli mi np :-) i wielu innym. Pisze o tym na stronie u siebie i nawet jak uda mi sie ta maszyne zrobic to i tak nikt w to nei uwierzy ze to dziala ani zaden rzad nie skorzysta z mojej strony wiec nie musze sie bac tego ze to publikuje :-) @!#$ THE SYSTEM !

Prawo międzynarodowe zabrania zajmowania przez jakikolwiek kraj na Ziemi obszarów na innych obiektach kosmicznych. Jedyne co dane państwo może uważać za swoje terytorium w kosmosie to pokład statku. Swoją drogą - to że tak gorliwie zaznaczyłeś swoją "dojrzałość umysłową" sugeruje że najprawdopodobniej masz na tym punkcie kompleksy spowodowane np. tym że twoje otoczenie ciągle traktuje cię jako niedojrzałego, sugerowało by to także że twoje zainteresowanie "silnikami grawitacyjnymi", "antygrawitacją" i innymi ustrojstwami ma na celu m.in. podbudowanie twojego ego oraz wykazanie otoczeniu twojej (domniemanej) dojrzałości (na zasadzie - "ja wam jeszcze pokażę!"; co samo w sobie jest działaniem wybitnie niedojrzałym!). :>>>

delta,na drugi raz moze najpierw pomysl jak cos napiszesz,bo to tylko dowod ze nie masz nawet pojecia o czym piszesz:)

maciek: :-) dopowiem jeszcze, ze nawet jakby miec taki naped w domu to jedyna rzecza jakaby mozna bylo z niego zrobic na dzien dzisiejszy to jakies urzadzenie free energy, np jedno z tych jakie mam na stronie u siebie. O budowie statku kosmicznego nalezaloby zapomniec bo to strasznie droga inwestycja liczona na kilkaset tys zl - potrzebny bylby sponsor jakis hobbysta. No z 2 strony naped taki moglby rozpedzac statek do predkosci nieograniczonych w bardzo krotkim czasie i przy malych nakladach energii. No ale z 3 strony szybciej jak kilka milionow km/h nie polecimy bo za duzo jest w kosmosie wolno latajacych drobin, kamyczek o rozmiarze 1 mm przy predkosci 10 mln km/h jakby walna w statek to powstalby fajny otworek w kadlubie, mozna kombinowac z poszyciem wielowarstwowym jak w czolgach ale to jak mowie wszystko wytrzyma kilka mln km/h wiecej nie, potrzebne jest pole silowe wokol statku, to wg oficjalnej nauki tez pochlania wielkie ilosci energii, ale wg Tesli z tego co pamietam takie pole mozna zrobic w niezbyt skomplikowany sposob, ale nie wiem jaki bo utajnili to - ten patent, ale cos kiedys widzialem na necie o tym jego wynalazku, byc moze mam to w kompie...musialbym poszukac.

Maciek, polecam archiwum grupy newsowej pl.sci.kosmos - temat zawlaszczania obszarow poza Ziemia byl tam wielokrotnie poruszany. No, chyba ze ci chodzi o Dawida - w tym przypadku tez musze cie odeslac, do ksiazek z dziedziny psychologii... :>

Nie bądźcie tacy sceptyczni, jak budowano pierwszy samolot to tez wszyscy sie smiali i kiwali glowami że nie poleci i wygłaszali niepotrzebne oracyje.

Tak wogole to jutro napisze wam dlaczego badania staneły na chwile w martwym punkcie.

beka z was jest nieziemska

`Kosmita ty sie tak nie wymadrzaj bo ja w zawodach latawcowych zdobyłem kiedyś 1 miejsce ::))))))

Kto słyszał o syndromie Traumatycznym u naukowców pracujacych przy programie manhatan?

Bo ten syndrom to ta przeszkoda w wykryciu przez nas zagadnienia które nas interesuje.

Własnie tym syndromem zablokowany jest dostep do informacji na ten temat, szkoda ale się Bogu nie dziwię bo jak znowu jakiś kretyn dojdzie do wniosku by sobie zobaczyc jak to działa.

Ja nie wiem, ze tu tyle błedów ortograficznych!

mam projekt pędnika, to nic nadzwyczajnego, ale trzeba na to wpaść, naprawdę to bardzo proste ale drogie w wykonaniu cze

Silnik grawitacyjny interesuje mnie od urodzenia. Niestety posiadam za mala wiedze zeby go stworzyc. Pozdrawiam .... Probowalem wszystkiego ale ja mam dopiero 23 lata jeszcze sie odezwe.

Albert Ajnsztajn też robił błedy ortograficzne !

Więc sądzisz, że jesteście tak genialni matematycznie, że nie mieści wam się ortografia?

".... Probowalem wszystkiego ale ja mam dopiero 23 " dopiero... obudź się chłopie dorośnij po jak będzieś mieś "dopiero" 25 to dopiero będziesz płakać że ci gdzieś 6 lat znikneło
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.