Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

może programik do masowego zmniejszania zdjęć? (dostępny w cišgu kilku chwil od zaksięgowania. przelewem 30zł lub 10$(takich œmierdzšcych masońskich) lub równowartoœć w złocie srebrze lub platynie) Przy zakupie hurtowym- 11szt. cena 20zł/szt. wysyłany na maila. Nie robi się wtedy kłopotu innym użytkownikom ;) Bo miło że fotki dałeœ ale widzita co się dziejeta z tymtu Layoutem [!]

Paczta i uczta się, jak się duże fotki wrzuca, co by ludziska się nie zniechęciły i co by strony nie rozpiŸdziło: http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=46740&t=10402 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

tesknie kochanie za toba ia naszym dzieckiem :((((((((((((((((((((((((((((((9 http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/razem2.JPG

http://img67.imageshack.us/img67/7566/spojrzenie7jm.th.jpg piszecie ludzie o rzecach i sprawach ktore juz dawno ktos inny tu je umiescil , tylu z was sie kreci , i nie widzi wyjscia .. a wystarczy pobyc samemu ze sobá i odraz wylania sie droga , tylko problemem nie sa inni i swiat tylko my sami poniewaz , czesto wiemy co chcemy a czego nie , i przewaznie chcemy lenistwa kosztem dobrobytu . Oyczwiscie mozna tak zyc , lecz watpie by polowa z was tak zyla ... musimy sobie uswiadomic iz Zycie to nie Bajka , Bajka jest w nas .. mozemy já spelnic tylko wtedy kiedy nie boimy sie stawic sobie samemu / samej czola . Latwo mowic .. teoria , to podstawa ... praktyka to dzialanie , i nie placzcie ze macie przejebane i wam smutno , bo tacy co tak mowiá , malo wiedzá jeszcze o zyciu i o tym .. ze w istocie rozwju duchowy to lenistwo wiekszosci z was pozbawiony oparcia w materii , i przeucania ciezaru na innych wypirajac sie odpowiedzialnosci za wlasne czyny . Glowa do gory i do przodu ci co marzá .. pomozcie sobie a marzenia same sie spelnia jesli wasza wiara przy tym nie upadnie ... Milej Nocki pa

Aurelu życzę szybkiego za-aklimatyzowania się w Wielkiej Brytanii i sowitych zarobków z wykonywanej tamże pracy.Be the Lucky Man as ever!

http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/anglia.JPG DZIEKI ZA ZYCZENIA URODZINOWE , POZDROWIENIA Z WYSPY MOD: Robisz to specjalnie, czy nie radzisz sobie z przeskalowaniem rozmiaru zdjęcia?? Nie doœć że nic nie widać to cała strona się rozcišga, to jest denerwujšce.

Aurel, gdzie Cię wywiało? bez Ciebie zrobił się tu niezły burdel. Pozdrawiam na nowej drodze życia ;)

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!! >>>>>>> Jak dla mnie ,wszystko to ciekawe ,co oznaczaja ? Rydwany ognia - Dwóch sił? liczba "7 "? "8" to cos nowego?

26.06.2006 rok nadejscia zla wiem bo mam to tu

jestem jestem ale nie tak jak dawniej , Rydwan VII to liczba Sukcesu ale tez ogromnej porazki w sensie przegranej bitwy , 8 symoblizuje nieskonczonosc oraz Moc ukryta w podswiadomosci , i n wlasnie na ten rok , w ten rok , wpisana jest licza ktora zmienia obrazy narodow , ktore zaczna kierowac sie sila podswiadomosci , a raczej jej rzadzcacy , a wiec Prezydenci , w roku przyszlym ujrzymy Cisze !!!!!!!!!!!!! nagle wszystko stanie w miejscu , sprawy wazne beda przebiegac po cichu bez wiekszego rozglosu lecz z wielka uwaga wpatrzone w inreakcje innych narodow czy to politycznyuch czy to militarnych . Napisalem o tym i o wielu sprawach masy wykladow pororzucane na wielu stronach forum ejsi , i sadze ze Swiat jakiego by nie mial przeznaczenia wyjdzie kiedys na prosta , i ze ominie nas grozba totalnej wojny zakonczonej hjeszcze czyms gorszym , inwazja sil zywiolow w ktore wpisany jest nasz los .Kazdy moj wywod na temat przyszlosci jest czysto teoretycznym wylozeniem tego co widzi moja dusza , a nie widza me oczy . A wiec , mam prawo do pomylek gdyz nie uwzgledniam w 100% momentu impactu majaych nastapic wydarzen , pomimo podawania bardzo czesto dat - m - scy . Powiniscie dostrzec prawde na temat swiata , a przedewszystkim was samych w samych Sobie ! gdyz pomimo tego iz pochodizmy z jednego zrodla i z jednego zrodla przslismy na ziemie , nie wyklucza naszeh indywidualnosci i korzystania z tkzw. Sztuacznej wolnej woli .. wielu drog ktore zawieraja z gory zalozone zakocznenia . Wszystko jest jak program , nasze Zycie , to Matrix , choc wiadomo .. nie uwierzymy w to .. poniewaz jestesmy zabiegani , a nasza swiadomosc glownie skupia sie na przezyciu , co jest nieodlacznym kodem naszej podswiaodmosci z porzednich zyc . Mozemy dlugo rozwodzic sie na wiele tematow , jednakze .. odpowiedz , dla kazdego bedzie Podobna , lecz nie zawsze taka sama , jednosc , jako obraz podobienstwa Boga tworza grupy , spoleczenstwa ludzi ktorzy sa Innii , a jednak tacy sami . Tacy sami jestesmy jako Archetyp samej Duszy , nie Ciala ! Cialo daje obraz nasztch mozliwosci i naszego przeznacznia na co nakladaja sie Wyrocznie zawarte w Chiromancji , Fizjonomice itd ... tak czy owak Swiat zmierza ku przemianie ostatecznej ktora jest w toku , i ktorej nikt nie powstrzyma ani nie zatrzyma poniewaz zadzialo jak widzimy na codizen w mediach , prasie i radiu za duzop czynnikow generujacych punkt Skutku !!! Pozdrawiam i Zycze Obfitych odkryc na polu materii i ducha Aurelian Lasasowski

Czerwiec: ".. w Czerwcu ( chodzilo Generalnie o Wakacje ) , czas obfitoœci dla zdrowia , urody i mile spędzanego czasu , będš straszne upały , woda znów będzie w cenie ....... " Spr. sie . i sprawdza , to samo odnosnie tego kto zdobedzie wielkie miasto , jednakze Granica czasu nie wypelnila sie na Kwiecien lecz na Lipiec , i ze to bedzie przy koncu dni .

Strzeż się ludu Syjonu, nadchodzi pierwsze biada!

ludu syjonu ...pal się w kominku mojej pogardy œwiaty wasze brunatne ....i darberowe garby wasze cuchnšce niczym gówno na łace matki wasze smutne ..ale oczy płonš serca wasze z miesa -bezdusznoœcia zionš nie słyszy was rzeka nie widzi was skała ale w tym momencie sra na was Polska cała Amen

przeczytaj w Wikipedi co oznacza obecnie "lud Syjonu",następnie możesz się wypowiedzieć.Ja nie sram,więc mów za siebie!

Aurell zerknij na pocztę... :)

a kim byli "jebusyci"? (Bo nazwa wskazuje , że byli syci dopiero po jebaniu, albo że nie jabali na głodniaka)

"Wojna z Izraelem nie zależy od rozejmów... To jest dżihad (œwięta wojna) prowadzona w imię Boga i będzie trwała dopóki nasza religia nie zwycięży od Hiszpanii do Iraku" Od Hiszpanii ... Nostradakus napisal ze tam Uderzy Glowna Sila Muzumalnska , potem rozjebie Watykan az rozleje sie po czesci wschodniej czy jakos ta,k , zresza III Woja Swiatowa juz trwa , tylko nie Cala Ziemia ja czuje i wie ze juz trwa .. http://m.onet.pl/_m/77bc23a4e4a69d882763f535484df8f8,5,1.jpg "Pociski i rakiety, które rozrywajš ciała muzułmanów w Gazie i Libanie to nie tylko broń izraelska. Jest dostarczana przez wszystkie kraje koalicji krzyżowców. Dlatego każdy uczestnik tej zbrodni zapłaci swojš cenę" - oœwiadczył Zawahiri.

Panie kapitanie!A co napisał Nostradamus nt.USA?Wie pan może?

Kapitanie Banana współczujem!Niedożyjesz tej przepowiedni!

Jak już mówimy o 2006 to polecam ksišżkę: http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&products_id=2563 Ciekawa wypowiedŸ jeżeli chodzi o rok 2012: "Odczytane proroctwo, że rok 2012 będzie poczštkiem końca naszej cywilizacji. Złamane starożytne szyfry gwiezdne sprzed 10 000 lat. Tajemniczy zodiak z Dendery zapisem przepowiedni superkatastrofy, jaka czeka Ziemię w roku 2012. Majowie i Egipcjanie potomkami mieszkańców legendarnej Atlantydy. Potop z 9792 roku p.n.e. przewidziany przez Atlantydów dzięki ich zdumiewajšcej wiedzy astronomicznej. Odnaleziona zapomniana kapsuła wiedzy starożytnych umieszczona w potężnym labiryncie. Ujawnione wstrzšsajšce proroctwo, które mówi, że w roku 2012 Wenus, Mars, Orion i inne gwiazdy znajdš się w takiej samej pozycji szyfrowej jak w roku 9792 p.n.e. - roku poprzedniego "końca œwiata" (Końca cywilizacji)."
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.