Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

ROBOCIE DENTY !!!! Przestań zasmiecac kazdy temat na tym forum swoimi wypocinami o K A C A P A C H. Jedz do irkucka albo w inne miejsce tego zalosnego kraju na ktorego punkcie masz swira i tam sie nimi fascynuj . Ja nie znosze tego narodu i chuj mnie strzela jak czytam twoje brednie zalatujace uwielbieniem do ruskow. Zanim wcisniesz guzik "WYSLIJ" zastanow sie i przeczytaj kilka razy to co napislaes i czytaj az zrozumiesz zes glupoty popelnil . Wez odpowiedzialnosc za to co mowisz, ludzie wierza w slowo pisane . Wiekszosc potrafi odfiltrowac brednie od prawdy ale sa tacy ktrorzy ci uwierza a jedyne co im dajesz to strach nie prawde. Mysle ze sam potrzebujesz pomocy bo zagubiles sie kolego...

koniec swiata nastšpi w 2020 poniewaz majš przylecec akapoliksy na swiat majš pozabijać wszystkich ludzi i weznš swiat dla siebie

a byłeœ kiedy w życiu prymitywny wieœniacki "antyrobocie{ dłużej w USA czy w Rosji.jeœli nie byłeœ to się polski p..dolony prymitywie nie wypowiadaj bo już mnie maxymalnie niedouku i koœcielny ,parafialny, wiejski zahukany polski półgłówku rozeżliłeœ...

Wy chu..a wiecie: tak naprawdę to na ziemię przybędš czterej jeŸdŸcy! Pierwszy pójdzie rozjebie "Mc Thuska", drugi z koleji bedzie jeŸdził cadilakiem, trzeci kupi skrzynkę budweiserów a czwarty z nich to będzie kobieta o wymażonych kształtach i będzie jeżdzić na MOIM KONIU! i wtedy dla mnie to będzie "raj" Pozdro i bez kłutni

japonski robot dentaku nie wmawiaj ludziom, ze bycie w jakims kraju przez dluzszy czas daje komus mozliwosc poznania struktur wojskowych czy naukowych. Nie wyzywaj ludzi, bo Ci sloma z butow wychodzi.

Nastopi na pszełomie 2012 - 2020 Gura Daje Czas !!!!!!!!!!!!!! Tak moje obliczenia i mysli i sny wskazujom wskazujom bo cos sie zbliza i zobaczycie sami 3 noce bedom nie bedze dnia zadnego to bedze oznaka ze pszyhodzi BUG PAN JEZUS WSZYSTKICH MARTFYCH KRUB POD KRULAMI NAJWYSZY Z NAJWYSZYCH TO PAN JAZUS PSZYJDZE MIŁEM SNY ZE TO W NOCY SIE STANIE NAWET NIEBEDZECIE WSTANIE TEGO POJOC BEDZECIE PSZEPRASZAC ZA GRZEHY JAKIE POPEŁLNISCIE PUWCZAS JAK ZOBACZYCIE NIKOGO KOLANO NIE BEDZE PROSTE KAZDY KLEKNIE TAK JEST NAPISANE PSMIE SW TAK ZROBICE BO UJZYCIE PANA JEZUSA I BEDZECIE PŁAKAC NAPOCZOTKU BEDZE CHAŁOS PRODU NIE BEDZE ZANIKNIE ALE POWIEM WAM JEDNO WIDZŁEM PIEKŁO WE SNIE POPROSTU KOMETY NA NIEBIE SIE ZDEZAŁY TAK JAK OGNIE SŁYSZŁEM OKSZYKI A POTFORY TAM BYŁY TO BYŁO STRASZNE JAK OBUDZIŁEM SIE ZE SNU TO PŁAKAŁEM JAK ZOBACZYŁEM CO TAM JEST POPROSTU AJ MAM 19 LAT I MUWIEM WAM MUDLCIE SIE KONIEC TUSZ TUSZ A WY NIEKTUZY ZAPSZEPROSZENIEM MACIE BOGA W .. ALE POWIEM WAM JAK ODWRUCICIE SIE OD BOGA ON ODWRUCI SIE ODWAS JAK BEDZE SOND OSTATECZNY SOT BEDZE WYGLODAŁ TAK BEDEOM APOSTAŁOWIE PIERW PUZNIEJ MATKA BOSKA PUZNIEJ ANIOIŁY ZEJDOM NAKONCU JEZUS ZEJDZE I ZANIM 2 ARCHANIOŁY LUB BEDZE IH WIECEJ MYSLICIE ZE CZEMU POTOPY WSZYSTO ZEKA SUNAMI I TP POZARY HOROBY I TP TO OZNAKI ZE ZBLIZA SIE KONIEC KIEDYS TEGO NIE BYŁO NIEBYŁO POWIEM WAM TAK NIWEIM JAK PISZOM W GAZETACH UWAS ALE WE WROCŁAWIU W GAZETACH TROBIOM ZE ROSTAPIA SIE W LIPCU ANTRAKTYDA BYŁO TAK W LIPCU GOROCO ZZE GUWNA KRATERA BYŁA ROSTOPIONA A PIERWSZA JAK SIE ROSTOPI ANTRAKTYDA TO ZALEJE PIERW HISZPANIE 2/3 EUROPY + NAS NOWY JORK ZDMUHNIE SPOWIESZNI ZIEMI TAM NIEBEDZE JSUZ MIASTA TAK PISAŁO KIEDYS ZE PIERW ZALEJE NOWY JORK BO ONLI LEZOM NA OCEANIE KOŁO OCEANU TO BEDZE SZYBKA POWUDZ A FALE BEDOM SIEGAŁY W MIESIE 50M TO BEDZE KONIEC KTO PZEZYJE TO PSZEZYJE ALE I TAK BEDZE SODZONY OD BOGA............. RESZTE ZOSTAWIAM WAM SAMI SOBIE MYSCIE MYSLEM TAK BO TAK SIE STANIE!!

Wy tu wszyscy jestescie niedorobieni.....Ja wiem, ze koniec swiata jest blisko, poniewaz to widac. Swiatem zaczynajš rzadzic geje...pedały. Powoli to wszystko zaczyna sie robic chore. Narazie wyglada to nie groŸnie ale zacznie sie robic coraz gorzej. Wrócimy do czasów kiedy cherzescijan bedzie sie wieszac...mordowac...potem to wogole wszyscy sie beda zabijać i bedzie jakies wielkie bum i koniec. Taka jest moja wizja:)...Pozdro dla Darky, bo tylko on cos tu jeszcze mysli:)

człowieku niewiesz co czynisz

...ciekawe i bardzo powazne te Twoje spostrzezenia "rudy"...A w jakim to muzeum stacjonujesz ? Oby cie nie przerobili na zyletki ale w muzeum powinenes moc spokojnie debatowac o swoich pogladach i spostrzezeniach...

Przed tzw. końcem (poczštkiem nowego, lepszego) karma ludzkoœci musi zostać przepracowana. Istnieje ryzyko (sš takie przepowiednie), że funkcjonariuszy KK ludzie będš wieszać i palić (podobnie jak kiedyœ oni innych).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ale Rudy trafnie zauwazyl.. ze czasem nie trzeba zglebiac sie w rzeczy dziwne, niecodzienne, zeby zauwazyc ze to wszystko sie sypie...

Tego nikt nie wiem. Wszyscy wielcy wizionerzy to tylko œmieszni ludzie spekulujacy kiedy to może nastapić. Konic œwiata przyjdzie wówczas kiedy sam Bóg uzna to za stosowne, przyjdzie wtedy kiedy bedziemy sie tego najmniej spodziewać. Natomiast wszelkie dywagacje i spekulacje na ten temat wydajš mi się smieszne i co najmniej nie na miejscu. BadŸcie dobrzy dla siebie a końec œwiata nie nastšpi, szanujcie się a Bóg to doceni i wynagrodzi, kochajcie swoich braci a będziecie umiłowani przez Boga. Koniec œwiata przyjdzie wówczas gdy na naszš ludzka głupotę nie bedzie już innego lekarstwa a tylko œmierć i wieczna kara. Wiec gorliwie proszę bšdŸmy lepsi dla siebie i szanujmy się. Kochajmy sercem a nie grubosciš portfela. To takie proste a jednak obce wiekszosci z nas, przykre to ale prawdziwe.

pisez ze koniec œwiata nastapi za 2567 dni o 12 w nocy

Z tego co wiem koniec œwiata(bo tak pisze w internecie) nastšpi dzis o godzinie 17:00. Ufoludki zawładnš œwiatem ! :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEE IIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHH PPPPPPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWAAAAAAAALLLLLLIIIIIIIŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOO NNNNNNAAAAAAA ŁŁŁŁŁŁEEEEEEEBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!

Tumanie naucz się najpierw ortografii,a następnie opisuj koniec œwiata.

kazdy ma swuj koniec swiata.

Sluchaj kretonie, teraz jest papież Niemiec a nie pierd.. muzyn, i gdzie jest Twoja popieprzona przepowiednia? Najlepiej kup se trumne i sie w niej zamkinj a nie truj glupot gnoojku

Koniec œwiata to bardzo rozległy temat do rozmowy. Moim zdaniem już się zaczšł. Jesteœmy bliscy zakończenia tego co do tej pory osišgnęliœmy. Zobaczcie sami, jak wyglšda nasz œwiat. Ile dzieje się krzywd i ile smutku. Tyle ludzi cierpi i nikt się tym nie przejmuje. Jest i będzie coraz gorzej. Co więc możemy zrobić by temu zaprzestać? OdpowiedŸ brzmi- Nic. Nie zdziałamy już temu co się zaczęło. Nom może by się udało ale dopiero wtedy kiedy wszyscy ludzie przestanš widzieć czubek swojego nosa i zacznš się przejmować i pomagać innym.

Słuchajcie z tym papieżem to jest tak. On jest murzynem. Nikt nic nie powiedział ze musi mieć taki kolor skóry. Jego jakiœ tam herb nie pamiętam z czym dokładnie zwišzany na nim właœnie jest MURZYN. I o to właœnie chodzi w tej przepowiedni.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.