| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Luc racja , to wszystko sciema , swoja droga jakby ziemia miala sie zatrzymac to nie ma bezpiecznego miejsca , prawo bezwladnosci wyrzucilo by wszystko w powietrze z ogromna sila , to tak samo jak podczas szybkiej jazdy samochodem gwaltownie zahamujemy, teraz podstawcie sobie predkosc ziemi , ale to i tak bzdura z tymi koncami :P
|
|
|
Widze, ze ktos nie zna dobrze praw fizyki. Pozwole sobie sprostowac. Zgodnie z prawem, kazde cialo przyciaga sila swojej wlasnej grawitacji. To ze chodzmy po planecie zawdzieczamy jej wirowi wokol wlasnej osi. To ze mamy pory roku i harmonie w ukladzie zawdzieczamy, ze jest jeszcze w tym obrocie, jest tzw ruch baczkowaty. Gdyby Zimia nagle zatrzymala sie, to nie bylo by egektu wyrzucenia, ale strach pomyslec, jak bardzo nagle poczulibysmy swoj ciezar:) Sila odrodkowa dziala przeciwnie na sile dosrodkowa w ten sposob tworzac nam mozliwosc stapania.
|
|
|
...jest co co zbliża się od strony słońca... za każdym razem, gdy to sie dzieje (prawie zawsze) nastepuje przebiegunowanie Ziemi... ostatni raz wówczas, gdy Żydzi wychodzili z Egiptu... dlaczego o tym nie wiemy ? bo nikt z nas wówczas nie żył a zapiski na temat PRAWDZIWYCH wydarzeń tamtych czasów jest niewiele, za to te oficjalne "historyjki" opowiadajšce o cudach boga Jahwe zrobiły niezłš furorę - równiez jako podstawa scenariuszy holywood'zkich filmów... manna z nieba - bardzo ciekawe, że w podaniach ludowych np. skandynawów jest mowa o wydarzeniach takich jakie opisywano w "Exodusie" a skandynawowie z całš pewnociš nie sa semitami, którzy zawędrowali na północ z palestyny... manna - czymkolwiek była - padała również w Skandynawii, więcej padała na całej kuli ziemskiej i nie była wyłacznym darem dla Izraelitów ale efektem zjawisk zachodzšcych w górnych warstwach atmosfery ziemskiej w momencie przejcia "obok" Planety X...
... co się zbliza i niestety nie ma realnej szansy na "pozbycie się" tego czego... gdybymy umieli zajrzeć do umysłów wielkich tego wiata, ujrzelibymy przerażenie lub przynajmniej zaniepokojenie... Ci którzy wiedzš i obserwuja co się dzieje, wiedzš że nie majš moralnego prawa mówienia o tym "zwykłym ludziom"... co by się stało, gdyby nagle powstała panika a ludzie przestali "chodzić do pracy" i płacić podatki ? ... nie wspomnę już o giełdowych krachach - masowej histerii... chyba majš trochę racji, chociaż z drugiej strony pewne podstawowe informacje POWINNY BYĆ PRZEKAZYWANE !?
... no cóż, może włanie "wiat przepowiedni" lub choćby internetowy blog mga pełnić takš funkcję...
cdn.
|
|
|
To prawda.. jeli wiadomo, że co się szykuje lepiej tego nie rozpowszechniać ogółowi, bo gotów przestać pracowac i normalnie żyć. Prawdę pewnie ujawnia w ostatnim momencie, gdy już będzie niewiele czasu na jakikolwiek ratunek. Schrony sš już pewnie pobudowane, albo plan ucieczki na Księżyc lub Marsa.
Wielcy tego swiata dobrze wiedzš co ich czeka, my tylko możemy dochodzić do prawd :P
|
|
|
Obejrzałem chwile temu film The Jacet .Polecam wam gdyż mówi to Co widzę , nie zawsze , rzadko , nie tak dokładnie jak w filmie i nie fizycznie .. ogólnie Pięknie i Realistycznie przedstawia Podróże w Przyszłoć ! nie mam słów , jeszcze jestem pod wpływem silnych emocji w zwišzku z nim . Ujrzałem to .. co dane było zobaczyć mi wielokrotnie w życiach innych ludzi . I to co się spełniło ! oraz czeka na Spełnienie
Pozdrawiam
|
|
|
Tam sš ukazany Obraz tego co przekazuje na temat linii Czasu , które opisuje w ksišżce , z którš wišże Nadzieje ze zostanie wydana za mego życia .
Pewne elementy znane nam w Terazniejszoci odkrywaja kody Przyszłoci która jest w nas zakodowana , okryta Niewiadomociš wiata na Prawdę odrzucanš Obecnie . Dowody odkryje Czas , na to że można Autentycznie przewidzieć Nieszczęscia odwracajšc bieg wypadków w Celu wyprostowania Zaburzeń .. na poziomej .. Linii Czasu każdej wiadomoci żyjšcej w tym życiu Obecnie !
Spokojnej Nocy i Słodkich snów Życzę
|
|
|
21 maj 2005 - XV Diabeł - VII Rydwan - Grożby wypadków drogowych , awarii sprzętów elektronicznych, fałszywych i nieuczciwych posunięć Biznesowych itp itd.. do tego II Arcykapłanka ( x2) - Zbiegi Zdarzeń , nieplanowane spotkania które wpłynš na rozwój wielu ludzi na wiecie , Klucze do odkrywania swych tajemnic - Arcykapłanka - Mag = Dobry dzień na Medytacje wchodzenie w kontakty ze swym wnętrzem , przypominanie sobie pamięci utraconej z przeszłoci poprzez powrót do niej ( czerpanie inspiracji z przeżytych dowiadczeń) . Tak czy owak - Blokady na dzi w Funkcjowaniu Aut oraz wszelkich materialnych rzeczy . Przewaga podwiadomych impulsów DiabełXV popychajšca do Wyładowania ich w formie Zabaw 0 Głupiec ( x.2) - kobiety i meszczyzni oraz rozrywki . Trzeba być na dzi ostrożym , by nie pozwolić dominować tym niskim impulsom . Połowa wiata dzi będzie pić piwo , wino , wódke .. wszelki alkohol hehehehehe osoby o częstych zaburzeniach utraty wiadomoci "Urwanie filmu" , lepiej niech sobie wypijš cherbatke z rumem albo zjedzš lody w polewie jagodowo - likierowej (mięta jest Gut;))
hehe miłego Dnia :)
|
|
|
To Dla Mr.Robot of Dentaku !!! Special Preiss - Proszę Zassać tš Mega Muzę ..
Vader Incoming ---------- "ZEMSTA @!#$Ó'W"----------------------------------------
orignal Motion Music ( not ciema)
http://studentpages.scad.edu/~aschne20/thestash/RevengeOfTheSith.zip
Higher adres "http" plase copy to hard disk (wrzucić w poziome okno u gory i Enter) Enjoy Brother and Sister
![]() |
|
|
RAPORTY INSTYTUTU SEJSMOLOGII RZĽDU USA (dane na dzień 10 maja 2005)
Wycišg z raportów Instytutu Sejsmologii przygotowanego dla Rzšdu Stanów Zjednoczonych, dokumentujšcy aktualny stan aktywnoci sejsmicznej na naszej planecie. (Dotyczy całej ziemi).
Skala odniesienia :
1 stopień w skali Richtera - aktywnoć wstępna
2 - 3 stopnie - aktywnoć względna
ok. 4 stopnie - aktywnoć znaczšca
5 - 6 stopnie - aktywnoć znaczšca do katastrofalnej
6 i powyżej - aktywnoć katastrofalna
Skala porównawcza do przedziału lat: od 1 stycznia 1980 - do 4 kwietnia 2005:
1980 - 65 trzęsień ziemi w całym roku - rednio ok. 4 - 4.5 stopni w skali Richtera
1985 - 65 trzęsień ziemi w całym roku - rednio ok. 4 - 5.0
1990 - 72 trzęsień ziemi w całym roku - rednio ok. 6.2 - 6.3.
2000 - 91 trzęsień ziemi w całym roku - rednio ok. 6.5.
2004 - 97 trzęsień ziemi w całym roku - rednio powyżej 4.0.
SYTUACJA W ROKU 2005
Według skali porównawczej i modelu komputerowego, do dnia 10 maja br. - od Nowego Roku, powinnimy mieć około 35 trzęsień ziemi.
Wykaz dziennej częstotliwoci trzęsień ziemi, od 1 kwietnia 2005 - do 10 maja 2005 - TYLKO znaczšcych, czyli powyżej 4.0 w skali Richtera!
1 - 7 KWIETNIA 2005 - 173 TRZĘSIENIA ZIEMI
8 - 14 KWIETNIA 2005 - 145 TRZĘSIEŃ ZIEMI
15 - 21 KWIETNIA 2005 - 102 TRZĘSIENIA ZIEMI
22 - 28 KWIETNIA 2005 - 67 TRZĘSIEŃ ZIEMI
29.IV - 5 MAJA 2005 - 96 TRZĘSIEŃ ZIEMI
OSTANIE DANE OD 6 DO 10 MAJA 2005
6 MAJA 2005 - 12 trzęsień ziemi w skali do 4.9
7 MAJA 2005 - 8 trzęsień ziemi w skali do 5.9
8 MAJA 2005 - 11 trzęsień ziemi w skali do 5.5
9 MAJA 2005 - 19 trzęsień ziemi w skali do 6.4
10 MAJA 2005 - 6 trzęsień ziemi w skali do 6.9
(do godziny 14:00 czasu w Waszyngtonie)
RAZEM, W OKRESIE NIECAŁYCH 6 TYGODNI ZDARZYŁO SIĘ 639 ZNACZĽCYCH TRZĘSIEŃ ZIEMI
(bez stycznia, lutego i marca 2005)
Wyglšda na to, że MATKA ZIEMIA ZACZĘŁA SWÓJ TANIEC
OWIADCZENIE RZĽDU USA
Owiadczenie USGS, czyli amerykańskiej rzšdowej organizacji zajmujšcej się badaniami trzęsień ziemi i monitorowaniem wulkanów z dnia 10 maja 2005 - donosi, że:
"W stronę Ameryki idzie jaka dziwna fala, która jest wynikiem niezrozumiałego pobudzenia naszej planety i już jest pewne, że będš się trzęsły regiony, które nigdy nie należały do regionów sejsmicznych"
Trzęsienia ziemi zanotowano również w rejonie Islandii, który jest uznawany na nie sejsmiczny. Ostatecznym wnioskiem naukowców USGS jest, że nasza planeta wpadła w jakš amplitudę drgań z nieznanej przyczyny.
|
|
|
no no , to raczej juz nie przepowiednia
ciekawe czy ma to zwišzek ze zmianš z 7.8 Hz na 12.5 Hz
czy moze jednak z nadużyciem systemów typu Haarp ....
hej ho
|
|
|
potężne nadajniki rosyjskiego Haarpu z Magadanu i pólwyspu Kola próbuja wywołać eksperymentalnie sztuczne trzęsienia Ziemi na wzór tego wywołanego w 1984 roku
w Armenii.Rosjanie wzięli się ostro do psi - roboty i geoeksperymentów.ciekawe kiedy zapalš błekitnš łunę o długoci 3000 km nad Polskš jonosferę by nas ostatecznie przestraszyć swojš przewagš wojskowš?oby nam nie spalili całkiem jonosfery...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |