Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

a poza tym wszyscy faceci wolą ładne dziewczyny a nie takie coś jak ja :(

ooo co jeszcze?? sorry ale podaj adres to sami ocenimy nie każdy facet lubi mieć panne z połową sklepu kosmetycznego na twarzy i ubrana jak hilton. jaka jesteś?

:,) "dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć"

jestem brzydka.!

Nigdy tak o sobie nie myśl, zawsze patrząc w lustro powiedz sobie że super z ciebie laska. Wielu facetów doświadczyło tego,że ładne dziewczyny są zadufane w sobie i puste(w większości tak jest), bo myślą że wygląd jest najważniejszy(na krótką metę tak)i wolą skromniejsze dziewczyny, a mądry chłopak zna się na rzeczy i wyczuje fajną babkę, bez względu na jej wygląd. A tacy jeszcze naprawdę istnieją i jest wbrew pozorom mnogo!

to napisz mi na e-maila n-k to wtedy ci powiem jaka jesteś!!

popieram ale bez przesady. napewno jesteś ładna tylko tak sobie ubzdurałaś i tyle. znam wiele dziewczyn które tak osobie myśla i mówią a na dodatek ubierają się tak by były muzułankami

wysłałam....

z której strony??

ale co z której strony?

jesteś ładna więc nie gadaj głupot!!!

jestem brzydka... :(

nie!!!!!!!!!! jeszcze raz tak napisz a pofatyguje się do Ciebie i głowę ci urwę naleje oleju i znowu sadzę n miejsce

ale ja do niego nie psuje bo gruba jeszcze jestem a on jest BOSKI.!

szczerze gdyby nie te okulary (jak dla nie za masywne) to możesz zakładać kiecę zrobić fryz i jazda na podryw

ty gruba?? zaraz szlak nie trafi nawet jeśli jesteś trochę przy kości nie oznacza że już gruba jesteś. ja wyglądam jak wieszak -takie komentarze często od znajomych słyszę. i nie czuję się żę jestem ładna wrzęcz przeciwnie jem tyle co nie miara żeby tylko już nie słuchaćtych głupich komentarzy. w swoim otoczeniu nam chudsze od siebie(skóra i kości wręcz)ale i tak ja jestem najchudsza to chore!!

to nie moja wina że muszę nosić te cholerne okulary.! ale może od stycznia soczewki będę miała. ja lecę odezwę się wieczorem.

ja też muszę nosić okulary ale tego nie robię wolę być ślepa niż widzieć .... okulary sa sopko ale jak dla nie za duża oprawka (za masywna) o to chodzi

jak to jest ze o niektórych zapominasz Igorze?? :(

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

może uda mi się rodziców ubłagać o może jeszcze w październiku soczewki mi kupią na urodziny xD ale i tam nie mam u niego szans :(

madziaaa29 Kazda kobieta/dziewczyna jest ladna ;] trzeba poprostu o siebie dbac Mi ludzie mowia ze jestem ladna a ja tego jakos nie widze ;] Dobrze dobrane okulary potrafia czynic cuda ;)