| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
ja również doznałam haarpu na sobie, będšc u lekarza pokryjomu wstrzyknšł mi chipa dożylnie, teraz gdziekolwiek chodze słyszę dziwne brzęczenie w uszach, a i czasem jaki samochód mnie ledzi albo helikopter, dziękuje ci gosiu że zajmujesz się tš perfidnš broniš, mi ona rujnuje życie, przez haarp rozwišdłam się z mężem, bo haarp kazał mi spotykać się z kobietami... i robić z nimi to, gdy mšż się o tym dowiedział, zażšdał rozwodu!
|
|
|
I bardzo dobrze Ja też bym sie z tobš rozwiódł, a najlepszym przypadku wysłał bym cie do psychiatry.
[%sig%]
|
|
|
HAARP wybiera sobie ludzi sam i robi z nimi co chce !!!!
Zakres mozliwosci ma olbrzymi.
Kiedys napisal do mnie facet, ktory od pewnego czasu mial klopoty z osiagnieciem orgazmu. Wspozycie z zona dochodzilo do dwoch godzin jednorazowo i zawsze mieli odczucie, ze zaraz nastapi orgazm, a go nie bylo. Przezywali straszne meczarnie.
HAARP moze bawic sie ludzmi w bardzo rozny sposob. To nie sa zarty !!!!
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
U lekarza byl wczesniej. Lekarz nie znal przyczyny, dlaczego sie tak dzieje.
|
|
|
Też tak miałem i znalazłem przyczynę - po prostu kobieta przestała na mnie działać.
Jak zmieniłem na innš, to pomogło.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A może Rydzyk posiada broń HAARP i steruje ludmi?
Kto raz przełšczy na tę częstotliwoć ten zostaje napromieniowany i robi co mu każš.
|
|
|
tak, lody sš niewykluczone
heh juz widzę mohery i dewoty robišce lody na prawo i lewo ;P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |