| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
A żeby wiedział, że niezła jazda :)))
Przyłšcz się... :)))
|
|
|
Jest wiele sposobow ale nie radze tego robic , do tego trzeba sie bardzo dobrze przygotowac , miec bardzo silne nerwy a szczegolnie nie miec strachu bo wtedy moze sie taka zabawa skonczyc naprawde smiercia , lub innymi przykrymi skutkami a wystarczy popelnic jeden blad i juz po was .
|
|
|
chciałymy się zapytać z przyjaciółkš czy kto zna sposoby an wywoływanie duchów jeli tak to prosez pisac....
|
|
|
Nieradze tego robić to jest naprawde zagrożenie życia ! :( jeli ci w głowie takie żeczy to jeste jeszcze pewnie jeszcze młoda a szkoda by było gdyby co ci się stało. Nierozumiesz to niejest zabawa .
|
|
|
niech kto napisze najskuteczniejszy sposób na wywołanie ducha!!!!!!!! bardzo prosimy z gory dziekujemy
|
|
|
Najlepiej wieczorem w ciemnym pokoju, trzeba miec krwawnik i inne sprzety ale generalnie nic ciekawego w tym niema.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
iwsz że jeste jaka patologiczna dziewuch i jaka taka troszje spedalona
|
|
|
A czy można wywołać ducha samodzielnie bez innych osób?, czy to jest bezpieczne?
Jak upewnić się że wywołało dobrego ducha?Czy można wywołać swojego anioła stróża?
|
|
|
najpierw sie zastanow po co ci je chcesz wywolywac ???!!!!!!!!!!
a sposoby wywolywania to znajdziesz w necie , tylko trzeba sie troche wyslic i poszukac , a nie na gotowe :P
|
|
|
skoro to "robisz" zawodowo to mozesz mi napisac jak to sie robi? bo musze "porozmawiac" z jedna osoba ktora juz odeszla!! PROSZE
|
|
|
Żeby wywołac ducha trzeba miec medium. Ja osobicie uważam że medium jestem. kilka razy udało mi sie wywołac ducha. Po tym prawie tasak spadł mi na noge i obraz prawie mi sie zwalił na łeb. żeby wywołac ducha trzeba się skupić i "otworzyć" umysł. Jeli wywołuje sie ducha z kim to można wzišć se za ręce i zamknšc oczy. Gdy chcemy wywołać konkretnego ducha jakiej osoby musimy mieć jakis przedmiot umarłej osoby.(ubranie, zšb, włos, bryloczek, który nosiła ta osoba).
|
|
|
Zły duchu przyjdż daj nam jakie znaki i odejć na swoje miejsce Amen
|
|
|
o włšsnie!! ja tez bym chciała się zapytac czy ktos znaa!! kolezanki mówiły mi,ze kladzie się talerz i na kartce pisze sie imona z rodziny czy cos takiego i zapala się swieczki i,ze to trzeba robic z 3 osobami :P cyz ktos moze mi powiedziec JAK SIE WYWOŁUJE DUCHY??
|
|
|
Kurcze ja tez bym chciala znac sposob, czy moglby ktos mi odpowiedziec?jeden sposob mi opisac?
|
|
|
Ja też się tym interesuje odpowiedzcie szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
połuż się z przyjaciółka nago obok siebie i czekaj.Po piętnastu minutach posišdzie Cie duch i będzie odlotowo.Musisz wymówić słowa HICSA-HOCSA/3 razy/
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |