Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

niezła macie jazde was chyba niezle poje....!!!!!

A żebyœ wiedział, że niezła jazda :))) Przyłšcz się... :)))

Szatan jest GEJEM !!!!!!!

Jest wiele sposobow ale nie radze tego robic , do tego trzeba sie bardzo dobrze przygotowac , miec bardzo silne nerwy a szczegolnie nie miec strachu bo wtedy moze sie taka zabawa skonczyc naprawde smiercia , lub innymi przykrymi skutkami a wystarczy popelnic jeden blad i juz po was .

chciałyœmy się zapytać z przyjaciółkš czy ktoœ zna sposoby an wywoływanie duchów jeœli tak to prosez pisac....

Nieradze tego robić to jest naprawde zagrożenie życia ! :( jeœli ci w głowie takie żeczy to jesteœ jeszcze pewnie jeszcze młoda a szkoda by było gdyby coœ ci się stało. Nierozumiesz to niejest zabawa .

niech ktoœ napisze najskuteczniejszy sposób na wywołanie ducha!!!!!!!! bardzo prosimy z gory dziekujemy

jak sie wywoluje podswiadomosc?

Najlepiej wieczorem w ciemnym pokoju, trzeba miec krwawnik i inne sprzety ale generalnie nic ciekawego w tym niema. Pozdrawiam Igor

iwsz że jesteœ jakaœ patologiczna dziewuch i jakaœ taka troszje spedalona

A czy można wywołać ducha samodzielnie bez innych osób?, czy to jest bezpieczne? Jak upewnić się że wywołało dobrego ducha?Czy można wywołać swojego anioła stróża?

najpierw sie zastanow po co ci je chcesz wywolywac ???!!!!!!!!!! a sposoby wywolywania to znajdziesz w necie , tylko trzeba sie troche wyslic i poszukac , a nie na gotowe :P

skoro to "robisz" zawodowo to mozesz mi napisac jak to sie robi? bo musze "porozmawiac" z jedna osoba ktora juz odeszla!! PROSZE

Żeby wywołac ducha trzeba miec medium. Ja osobiœcie uważam że medium jestem. kilka razy udało mi sie wywołac ducha. Po tym prawie tasak spadł mi na noge i obraz prawie mi sie zwalił na łeb. żeby wywołac ducha trzeba się skupić i "otworzyć" umysł. Jeœli wywołuje sie ducha z kimœ to można wzišœć se za ręce i zamknšc oczy. Gdy chcemy wywołać konkretnego ducha jakiejœ osoby musimy mieć jakis przedmiot umarłej osoby.(ubranie, zšb, włos, bryloczek, który nosiła ta osoba).

Zły duchu przyjdż daj nam jakieœ znaki i odejć na swoje miejsce Amen

o włšsnie!! ja tez bym chciała się zapytac czy ktos znaa!! kolezanki mówiły mi,ze kladzie się talerz i na kartce pisze sie imona z rodziny czy cos takiego i zapala się swieczki i,ze to trzeba robic z 3 osobami :P cyz ktos moze mi powiedziec JAK SIE WYWOŁUJE DUCHY??

Kurcze ja tez bym chciala znac sposob, czy moglby ktos mi odpowiedziec?jeden sposob mi opisac?

Ja też się tym interesuje odpowiedzcie szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

połuż się z przyjaciółka nago obok siebie i czekaj.Po piętnastu minutach posišdzie Cie duch i będzie odlotowo.Musisz wymówić słowa HICSA-HOCSA/3 razy/

posyłam was w objęcia szatana
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.