Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

Jest to forum ogolnodostepne i nie powinno nikogo dziwic, ze ktos jest gejem czy lesbijką. Naśmiewanie sie z takich osób dużo mówi o waszym poziomie kultury osobistej

A najśmieszniej jest, gdy geje naśmiewają się z lesbijek lub odwrotnie. Bierze się to z braku akceptacji dla samego siebie i chęci pokazania, że "tamten jest jeszcze gorszy". Zadałem ogólne pytanie na temat tego, jak gej reaguje na kobiety - liczyłem na wypowiedź Othera (jako kompetentnej osoby), bo to dla mnie bardzo ciekawa sprawa. A tu jak zwykle pojawiają się znani obrońcy całego forum przed złym, zboczonym, niemoralnym itp. wendolem. I temat się rozmył. Tak się retorycznie teraz pytam, ile jeszcze tematów będzie sprowadzanych do "dyskusji" na mój temat? Da się tu rzeczowo o czymś porozmawiać? Nie lubię pasożytów, którzy nie mają nic do powiedzenia, tylko cały czas na cudzej dupie się wiozą. A Ty Kasiu czytaj może uważnie i domyśl się choć troszeczkę, żebym nie musiał Ci na teletubisiach tłumaczyć. Tak się zastanawiam nad sensem tłumaczenia niektórym ludziom pewnych rzeczy - jakiejś trochę bardziej wielowymiarowej materii, skoro ze zrozumieniem nawet najprostszych rzeczy mają problem. Już zaczynam rozumieć fenomen religii - dlaczego tak łatwo ludźmi manipulować - wystarczy im podać proste rozwiązanie na zasadzie czarne/białe, a już są szczęśliwi, że takie wszystko proste i "wszystko" wiedzą i rozumieją. Smutne to.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Lesbijki sa zawsze ladne i niedostepne
wendolowski:
A Ty Kasiu czytaj może uważnie i domyśl się choć troszeczkę, żebym nie musiał Ci na teletubisiach tłumaczyć.
Jej juz nawet teletubisie nie pomogą :))

wendol a jak twoim zdaniem mam reagowaC?? normalnie.. kobieta to kobieta facet to facet z tym ze nie czuje tego samego do kobiety w prownaniu z facetem.. kobiety trktuje normalnie nawet jak bliska mi osobe z tym ze nie pociaga mnie i to wszysatko... i znowu biedny wendol stal sie ofiara losu.. zenujace ;/

other:
i znowu biedny wendol stal sie ofiara losu.. zenujace ;/
Taa... Czy ktoś mnie wreszcie pochwali, pogłaszcze, przytuli? Buu... ;/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Taa... Czy ktoś mnie wreszcie pochwali, pogłaszcze, przytuli? Buu... ;/
juz biegne.. juz mi sie nogi wyrywaja z dupy xD

Musisz być taki ordynarny? Może trochę delikatności?

to byl zart ale mniejsza o to ;) widac wszystko bierzesz na powaznie

wendol twardzielu:D

Dla każdego coś miłego w zależności od potrzeb i sytuacji :)

Koolman:
Jest to forum ogolnodostepne i nie powinno nikogo dziwic, ze ktos jest gejem czy lesbijką. Naśmiewanie sie z takich osób dużo mówi o waszym poziomie kultury osobistej
koolman zaskocz mnie kiedys i napisz cos innego, juz nawet czytanie ciebie nie sprawia mi przyjemnosci...ogladanie swoja droga

wendol:
Tak się retorycznie teraz pytam, ile jeszcze tematów będzie sprowadzanych do "dyskusji" na mój temat?
wendol przestan, sam czasami do tego prowokujesz
wendol:
A Ty Kasiu czytaj może uważnie i domyśl się choć troszeczkę, żebym nie musiał Ci na teletubisiach tłumaczyć
staram sie czytac to co tutaj wypisujesz, ale zrozumienie Ciebie nie jest prosta sprawa....Twoich skojarzen oraz porownan tez ..... czegos Ci brakuj wendol, moze przyjaciol? kogos kogo bys mogl zanudzac tymi Twoimi tak oczywistymi i juz wielokrotnie przedstawionymi przemysleniami

a mi sprawia przyjemnosci czytanie i ogladanie koolmana......... koolman powiedz lepiej jak tam z ......... no wiesz...

a to,ze ktos jest gejem czy lesbijka.........a co to ma do tego forum i do zycia??? czlowiek jest czlowiekiem........ i koniec tematu

Wnocy powinna dostac okresu, nie dostala. Objawy ma takie jak zawsze o tej porze, wiec mam nadzieje, ze dostanie. I ona chce jeeszcze dostac go jaknajpozniej, zeby przez weekend nie cierpiec, a ja tu umieram ze strachu:/

katarzyna24:
koolman zaskocz mnie kiedys i napisz cos innego, juz nawet czytanie ciebie nie sprawia mi przyjemnosci...
A jest na tym swiecie jakas rzecz, ktora ci sprawia przyjemnosc?? Czytajac twoje wypociny szczerze w to wątpie:))

koolman wiele....moje wypociny? jak nazwiesz to co ty wypisujesz?

To co ja pisze, to tylko i wyłącznie dotyczy mnie. Nikomu nie ubliżam, a jeśli kogoś obrażam, to tylko wtedy, kiedy mi robi wokól dupy. Nie wątpliwie lubujesz sie w czepianiu nie swoich spraw, sprawia ci to wielką przyjemnośc, a jak mozesz komuś dogryźc lub zmieszać go z błotem, to dostajesz niekontrolowanego orgazmu. Przeczytaj to sobie, tekst pewnego psychologa: "Mianowicie każdy z nas chyba zetknął się z takim czymś, że w niemal każdym większym stadku, tudzież zbiorowości trafią się jakieś mocno zakompleksione owce dla ktorych jestesmy zajebistym obiektem do leczenia kompleksow. Np mozecie spalic dobra cegłe w klasie/grupie i nikt sie nie odezwie mimo ze widza, coz rozumieja ze nie wszyscy sa doskonali, a jedna i z reguly ta sama osoba (lub 2) powiedza na glos: "Haha jaki czerwony! albo "Ale cegła!" i erytek biedny ma zryta psyche przez reszte dnia a ta osoba wychodzi na lepsza, doskonalsza w oczach innych. Nawet podświadomie". I kurwa 20 osob moze byc cicho a jedna bedzie ciagle w tym temacie sie wtrącać.. uswiadom to sobie kasiu, ty masz identyczne kompleksy. Czujesz sie niedowartosciowana, musisz sie leczyc. Ja cie obrazam tylko dlatego poniewaz sama mnie prowokujesz, a ty obrazasz mnie, bo musisz na kims odreagowac. Jestes duza zakompleksioną dziewczynką...... nie wartą przyjaźni.

To jest tak, ze gej moze z lesbijka, gdyz meska lesbijka wytwarza meski feromon, ktory seksualnie pobudza uleglych gejow. Sa to wyniki badan przeprowadzonych w Szwecji. Komu jak komu, lecz Szwedom ufam. Maja oni wiele ciekawych prac badawczych, na przyklad porozumiewanie sie miedzy delfinami za pomoca dzwiekow, ktorych my nie slyszymy, lecz ktore moga rejestrowac pewne urzadzenia. Czesto panie maja jablko Adama, a u panow go nie widac. Tlumaczy sie ogolnoswiatowy zanik meskosci wplywem przemyslu na rozwoj plodu. Jakby nie bylo, feromony sa sprzedawane i panie czesciej siadaja w miejscach spryskanych meskimi feromonami, natomiast prawdziwi mezczyzni unikaja tych miejsc. Jesli dwaj geje sa ze soba, to musi byc jakas specyficzna relacja feromonowa miedzy nimi, ale jaka to nie czytalam. Ogolnie to oni sie dziela na aktywnych i pasywnych, co zaznaczaja w ogloszeniach.

porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo.

koolman nie czepiam sie kazdego, zapomniales o tym wspomniec.
Koolman:
mocno zakompleksione owce dla ktorych jestesmy zajebistym obiektem do leczenia kompleksow.
:)))) i to ty jestes tym zajebistym obiektem?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.