| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
czy Tadeusz coś do mnie czuje i czy istnieje możliwość, że będziemy razem?
|
|
|
Witaj.
Chce zapytac jak ulozy sie moj zwiazek z Tomkiem, jakie ma plany i zamiary wobec mnie i naszej malutkiej corki. Nie poczuwa sie do roli ojca. Slubu nie mamy. Zachowuje sie tak jakby wszystko inne bylo wazniejsze od nas, nie wiem juz co mam robic. Probowalam z nim rozmawiac, nie pomagaja tlumaczenia, prosby, grozby, warunki, nic. Juz ponad tydzien sie nie pokazuje, siedzi u kolegow.co dalej z nami bedzie, co mam robic, co on czuje i dlaczedo sie tak zachowuje?
p.s Dalam pieniadze na hospicjum dla dzieci. Mieszkam w malej miejscowosci i tu nie ma biednych pod kosciolem.
|
|
|
Igorze... mam juz dosc bycia sama!! kiedy poznam mojego przyszlego partnera na dobre i na zle? dziekuje
|
|
|
Witaj Igorze.
Mam na imie juztyna i prosze o pomoc. Jestem mloda matka 3letniego syna. Mam za soba 2 nie udane zwiazki lecz kocham swojego bylego partnera. Prosze napisz mi czy on mnie takze kocha i czy wrocimy do siebie? Co mam robic w zwiazku z interesami prowadzic je dalej ma to jakis sens? czy moj synek bedzie zdrowy i czy bedzie nam sie to wszystko ukladalo? czy dostaniemy w koncu mieszkanie, co mam zrobic ze swoim zyciem?
Pozdrawiam Justyna
|
|
jusiamamusia |
|
witaj, Igorze
powiedz mi proszę jak widzisz rejacje Tomasz 28.11.1983 z Dorotą 16.04.1979?
mam tu na mysli uczucia
pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Jutro będę na Forum ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. odpowiem też na zaległe pytania ;)
|
|
|
Igorze drogi mam 3 pytania, jesli mozesz to odpowiedz prosze:
1. co mnie polaczy z nowopoznanym M?
2. czy dobrze robie zmieniajac mieszkanie?
3. znajde prace?
biedny podziekowal zyczyl wszystkiego dobrego
|
|
|
Witam mam zapytanie w sprawie mojej koleżanki czy w końcu szczéście się do niej uśmiechnie?i czy polepszy jej się sytuacja finansowa?Pozdrawiam....
|
|
:) |
|
|||
|
A jak ty je widzisz ?
Pozdrawiam
Igor
ps. sorry ale nie mogę wybierać wam partnerów, ten etap tez musicie niekiedy przejść sami aby się wiele nauczyć.
|
|
|
ZAKLĘCIE
12345
Wczoraj o 19:06
A jak ty to rozumiesz to jej szczęście.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
ZAKLECIA
CaMiZzA
3 godziny temu
Wiec napisz co robi a czego nie robi wł. ciebie?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
nie uslyszalam nigdy ze kocha. Nie mowi, że jestesmy razem, tylko ze jestesmy znajomymi, a wszyscy widzą ze jest inaczej. Nie nazywa zwiazkiem tego co trwa od ponad 2 lat. Teraz mamy chyba jakas zapaść po duzej kłótni. Czy będzie cos z tego?
|
|
|
postanowilam to przeczekać i narazie zawiesic kontakt. Skoro on też milczy to pewnie jest mu to na rękę.
|
|
|
chciałam, żeby powiedzial wprost czego chce, czy chce nadal utrzymywać tę znajomosć czy tez jazakonczyć. Nie potrafił sie określić.
|
|
|
Drogi Igorku.
powiedz mi proszę czy mój tata rzeczywiście ma zamiar zwolnić się z pracy czy tylko marudzi i narzeka jak mały dzieciak,bo to jest już nie do wytrzymania!;(
czy mój tata nadal będzie pracować?
czy moi rodzice mają zamiar wyjechać do Szczecina w te lato,Jak tak to kiedy?muszę od nich odpocząć,a cały rok nigdzie nie wyjeżdżają.
Poradź mi coś,i powiedz mi co tam mówią karty.
Dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
Igorze, kiedy wreszcie będę szczęśliwa (uczucia- kiedy D. odważy się zrobić krok dalej w naszej znajomości), kiedy finanse zaczną się układać po mojej myśli?
|
|