Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 11 godzin temu Płacz nam niekiedy pomaga ;) potem jest nam łatwiej ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA 12345 Wczoraj o 23:45 No a zdawanie testów to czym się odbywa - nogami czy głową ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 23:37 Dobrze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA malutkack Wczoraj o 23:13 Tarot kartami III Monety i V Kijów mówi, że on się boi angażować a przede wszystkim finansowo i boi się dzieci. Pozdrawiam Igor ps. nie czuje się pewnie ... ale to nie twoja wina tak niekiedy jest, w takiej sytuacji potrzeba czasu przyspieszanie faktów niema tutaj sensu, musisz poczekać.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nefrete Wczoraj o 22:48 Tarot kartami Walet Mieczy i VII Pucharów mówi, że musisz uważać na interesowne dorady ;( Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Panie Igorze, Jakoś się nie umiem do Pana za łapać na tarota. Mam pytanie czy cos sie zmieni w moim zyciu uczuciowym? czy znajomosc z M będzie przekształci się w zaiazek? Bardzo dziękuję i pozdrawiam, Biednej kobiecie w niedziele dała m pieniadzę m.

Igor:
ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 23:37 Dobrze ;) Pozdrawiam Igor
powiedz cos wiecej, ciagle ma byc dobrze a kazdy mnie zostawia.

Igorze czy odpowiesz na pytania z marca jeszcze? Serdecznie pozdrawiam ;)

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź... Uspokoiłeś mnie troszkę:) Czułam że tak właśnie jest. Mam jednak nadzieję że się przekona do wszystkiego. Jak to jest w życiu-na wszystko potrzebny jest czas... Mam jeszcze jedno pytanie-przepraszam,ale to ważne dla mnie-bardzo ważne... Czy jestem tylko ja,czy jeszcze ktoś?. Moje pytanie jest takie,ponieważ wiem jaki kiedyś był w stosunku do innych kobiet w swoim życiu. Z góry bardzo Ci dziękuję Igorze i życzę spokojnej nocy...

Tak Igorze już zrozumiałam twoją odpowiedz:)

:)

Czy jest jeszcze szansa,że Dawid i ja bedziemy razem?on jest teraz w innym związku,ale chyba nie jest szcześliwy.Pozdrawiam slonecznie:) i czekam na odpowiedz.

Igor:
Dziękuję Igorze:) Teraz zostawiam wszystko jak jest, czas pokaże:) Jestem dobrej myśli Udanego weekendu i dziękuję jeszcze raz.

Coco

Igorze kiedy zacznie mi się wszystko układać? Głównie w uczuciach i finansach? Czy Darek coś do mnie czuje?

Witaj Igorze! Mam 3 pytania 1 o moją Babunię, czy istnieje sansa na wyzdrowienie 2 o mężczyznę na którym mi zależy, czy nam się ułoży 3 o finanse, jakie są rokowania na najbliższy czas z góry bardezo dziękuję i pozdrawiam

Igor:
ZAKLĘCIA anula1972kika 2 dni temu o 21:44 Tarot kartami Mag I i VII Kijów mówi, że przed wami porozumienie. Pozdrawiam Igor
Igoku dzieki za odpowiedz -ale czy on mnie nie oklamuje?czu jest jeszcze jakas kobieta?

Igorze, proszę zobacz w kartach: 1- kiedy spotkam się z L? 2- czy W kocha mnie i ta znajomość przemieni się w związek? 3- jeśli tak czy to dobry będzie związek? 4- kiedy się wyprowadzę z domu? Pod bazylika siedziała kobieta z dzieckiem, dałam jej pieniądze ale nic nie powiedziała. Bardzo dziękuję, że jesteś. a.

Witam Igorze:) Mam do Ciebie 2 pytanka. Otóż dostałam cynk o pracy. Jutr będę dzwonić do tego zakładu i zastanawiam się czy mi się uda? Oraz pytanie o miłość czy wogóle kiedyś ją spotkam, bo już zaczynam tracić nadzieję? Serdecznie pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedź.

Witaj Igorze, dawno tutaj nie zaglądałam, próbowałam sobie wszystko na nowo ułożyć, zaręczyłam się z K., ale nie jestem szczęśliwa. Nadal kocham P., choć od 2 lat praktycznie nie mam z nim kontaktu. Mam poczucie totalnej beznadziei. Jak się to wszystko potoczy? Czy P. jest szczęśliwy? Pozdrawiam cieplutko

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

witam Czy Darek kocha Agnieszkę i wiąże z nią przyszłość? pozdrawiam

Witam serdecznie Kiedy Panie Igorze będzie Pan odpowiadał na e-maile? Zadałam je już 2 miesiące temu. Pozdrawiam