| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLECIA
ifonka
17 kwietnia, 13:25
As Monet mówi poważnie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
savanah6
12 kwietnia, 12:32
Tarot kartami Król Monet mówi abyś wzięła go ze sobą.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
12345
12 kwietnia, 11:47
Tarot kartami VII Kijów i XI Moc mówi, że czeka cię zwycięstwo intelektualne i nie tylko ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
michalina5
10 kwietnia, 16:10
W maju ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kasiaradom85
8 kwietnia, 09:51
A jemu na tobie zależy ??
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
anet
8 kwietnia, 09:24
Wiele się przy tym nauczysz ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
basiula1
5 kwietnia, 18:30
Namiętności ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
maddalena
31 marca, 11:53
1. V Papież - dzięki korepetycją
2. VII Mieczy - musi się uczyć ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
ulmich
26 marca, 19:48
Ty się nie masz czym przejmować ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Witam Igorze:) Pisałam wcześniej do Ciebie i martwię się brakiem Twojej odpowiedzi:(... ale ja jestem już bardzo zmęczona tą moją sytuacja:/ Czasami mi się wydaje,że nie wytrzymam tego napięcia...
Nie wiem co zrobić... Czy zostawić to jak jest i zaczekać jeszcze,czy po prostu dać sobie spokój:( Chociaż serce podpowiada żeby zostać ...
Wiem,że On ma ciężki charakter,że przeżył już niejedno i dlatego nie chce związku... ale wiem,że ja mam dwie córki i to już duże a On jest wolny. Czasami wyczuwam mur i wydaje mi się,że On go stawia dlatego że ja mam tzw. bagaż życiowy... Naprawdę jest mi z tym ciężko tym bardziej,że w grę weszły już uczucia. Serdecznie Cię pozdrawiam :)
Igorku napisałam na Twojego e-maila wiadomość odnośnie biednego,bo zapomniałam wcześniej tu dopisać :( Pokiwała głową w podzięce nic nie mówiąc...
Serdecznie Cię pozdrawiam i czekam na Twoją odpowiedź...
|
|
|
|||
|
Tarot kartami VII Kijów i XI Moc mówi, że czeka cię zwycięstwo intelektualne i nie tylko ;)Jak to Igorku rozumec ...?pytalam czy zrobie sobie prawo jazdy ale przez lék to odkladam.....a tak bardzo bym chciala je miec:)pozdrawiam....
|
|
:) |
|
|||
Coco |
|
Witaj Igorze.
Chciałam zapytać, czy P. wróci do mnie?
Biedny podziękował.
|
|
|
Drogi Igorku...
Powiedz mi czy Robert(mój chłopak) zostanie w obecnej pracy czy będzie musiał dojeżdżać dalej? Podobno komis w którym pracuje ma być przeniesiony.
i drugie pytanie:czy Szymonowi nadal zależy na naszej znajomości i traktuje mnie jak swoją znajomą?Bo ostatnio się nie odzywa. Czy powinnam zrobić pierwszy krok do spotkania?
ps.W środę wspomogłam głodne dzieci,dałam pieniążki...i pozdrowiłam od Ciebie;) Podziękowały..
|
|
|
Panie Igorze,
kiedy Ten, na którego powrót czekam zacznie się ze mną kontaktować?
Czy michał myśli o mnie?
pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
aLamilk
4 godziny temu
Tarot kartami Mag I i Królowa Pucharów mówi, że jeśli przechodzisz bolesne próby wyjdziesz z nich zwycięsko.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
4 godziny temu
1. Papież V - twój Robert zmieni jeszcze kilka razy pracę ale dzięki temu osiągnie bardzo duży sukces zawodowy, powiedz mu ode mnie, że musi sie poddać zmianą - tylko niech nie kombinuje.
2. nie rób tego pierwszego kroku
Pozdrawiam
Igor
|
|