| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
Pa... Posłucham muzyki i jeszcze cv muszę troszkę podrasować- w kierunku piesków :) Albo może lepiej "skundlić" to cv. Bo w schronisku więcej kundelków chyba :)
Pzdr
|
|
|
|||
|
|
|
|
Nicze mniej youtube, a wiecej swierzego powietrza. Moze uporawianianie roslin w ogrodku z zona Ci lepiej zrobi. Pomysl nad tym ? :)
|
|
|
Twój laptop 79277 jest już gotowy.
Rozpoczynam etap pakowania.
Wysyłka nastąpi w przyszłym tygodniu.
W momencie wysyłki otrzyma Pan powiadomienie i numer listu przewozowego :)
Przy odbiorze proszę sprawdzić stan paczki :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Cześć..
Byłem dziś z rana "w mieście" załatwić kilka spraw, zrobić mały rekonesans w kilku miejscach, do których "sivitki" powysyłałem, spotkałem się ze swoim starym "mentorem... Doktor- tak go nazywam :) Poznałem go w pracy i tak mi go przedstawiono. Ma kilka poważnych wad (to subiektywna ocena- nie każdy by powiedział, że to wady), ale kto ich nie ma? Ja mam więcej. Doktor to super człowiek i niemal go kocham jak ojca. Tylko nie wiem co to znaczy "kochać ojca" więc to co napisałem o "uczuciu" do doktora może się kiedyś okazać nieprawdą... A mógłby być moim ojcem- jest co najmniej 20 lat starszy ode mnie.
W ogóle mam problem (zawsze miałem) ze znajomościami z rówieśnikami. Doktor jest ode mnie tyle starszy, a znowu drugi "kolega" z którym się "spotykam" jest ode mnie młodszy o 17 lat (na roczniki)... Jest strasznie we mnie zapatrzony (zauważyłem) i to go może kiedyś zgubi. Chyba będę musiał tego przyjaciela kiedyś spławić, żeby mu niechcący krzywdy nie zrobić swoją osobą... Ale... O czym ja tu... (?)
Wróciłem "z miasta" po południu... Pojadłem troszkę, popiłem... Wpadłem znowu w trans. Czasem tak siedzę i myślę- o niczym i o wszystkim jednocześnie. To taka medytacja i koncentracja w jednym... To jak tsunami gaszące pożar portu...
Raz mam sielankowe myśli i siedzę z takim durnym uśmieszkiem na gębie, a raz wbijam szpony w tapicerkę... Tak czasem mam...
Po jakimś tam czasie nagle mnie olśniło!!! Muszę na forum zerknąć. Na tajne... Wyostrzyłem wzrok- córa siedzi przy asusie i ogląda "Kaczorek Szczęściarz". https://www.youtube.com/watch?v=BRiGP7zan9I
|
|
|
jakby ktoś chciał- moja córcia uwielbia. (moja opinia: jedna z niewielu współczesnych bajeczek, bez wulgaryzmów i przemocy... bajeczka z morałem... ładna)
Nie chciałem jej przeszkadzać.
Wziąłem swojego starego sony xperia (wziąłem od brata- już nie chciał, nie mam tam karty sim i używam go czasem do przeglądania internetu) i zacząłem się "łączyć". "Sprzęt" ten ma jakąś usterkę i często "gubi" router i muszę co chwilę "ręcznie" łączyć od nowa "przeginając" xperię we wszystkie strony (podejżewam usterkę mechaniczną typu pęknięta ścieżka (antena), lub zimny lut, bo czasem działa a czasem nie- przypadkowo łączy się i rozłącza). Poganiam soniaka przekleństwami (rusz dupę stara qrwo) i mówię: tam Wendol pewnie napisał do mnie...
Wczytało stronę i ... pacze... pacze... lol
|
|||
|
Nie wiem co się tu dziej- chyba faktycznie ktoś kontroluje, bo wykonałem szereg czynności, które się teraz nie zgadzają...
Chyba już śpię, a to mi się śni...
cześć
|
|
|
|||
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja dzisiaj jade kolezance skrecac meble:) przeprowadzila sie i potrzebuje pomocy, na szczescie uwielbiam skrecac meble:)
|
|
|
|||
monetka73 |
|
|||
monetka73 |
|
No gorzej z moim polskim wiem o tym zwrocono mi uwage juz parokrotnie. Wiem wiem :)
Z moim polskim też było już bardzo kiepsko (praweie 20 lat w DE), ale zaczęłam po polsku książki czytać, dużoooo jak na mnie po 2-3 tygodniowo i chyba pomogło. Kocham prawdziwą książkę i szelest kartek ale mam też sporo PDF mogę Ci wysłać mejlem...jak byś chciała
pozdr
|
|
monetka73 |
|
Przewiozlam jej wszytskie rzeczy i skrecalysmy szafe przy lampce wina i przy rozgrzanym kaloryferze.
|
|||
|
|||
monetka73 |
|
ps. nawet sobie obliczyłam ile stron mniej wiecej na godzine czytam i ile czasu mi zajmie przeczytanie konkretnej ksiazki :D
|
|
monetka73 |
|
|||
monetka73 |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |