Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Coś co chcecie pokazać
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307

Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co? Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp. Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie. Czyńmy dobro! ]:

Pa... Posłucham muzyki i jeszcze cv muszę troszkę podrasować- w kierunku piesków :) Albo może lepiej "skundlić" to cv. Bo w schronisku więcej kundelków chyba :) Pzdr

79277:
Nie wytykam Ci niczego, bo tu nie można nic wytykać- wydaje mnie się, że piszesz gorzej niż wcześniej. 2, 3, 4 lata temu itd. Chyba zapominasz, nie? Tak mi się wydaje... Tak zauważyłem- coraz trudniej Ci przelać tutaj swoje myśli w języku polskim. Coraz więcej angielskich słów używasz.
No gorzej z moim polskim wiem o tym zwrocono mi uwage juz parokrotnie. Wiem wiem :)

https://www.youtube.com/watch?v=5BdZt6RTW4E&ebc=ANyPxKoUPCk4laWl_0Og30kgW-gNKObs92BovudskvsfTVNQVlqwneFY9Nb4tUv5oiPabUaVlBwTCQteDSfZ7RjQ_nxCRLXkdwhttps://www.youtube.com/watch?v=pdQgBOqtiVA&ebc=ANyPxKqmlLbRqIF8-pNVVVfEgNOg_81zEQEI1Bykb4JTMZRkDdlVUF1ntMwUEBpTiCCZkmJGVW5-biC75p9o55lxcqLFJIGm3Ahttps://www.youtube.com/watch?v=dynzMmOtfpohttps://www.youtube.com/watch?v=mLP6O9Xh4I0

https://www.youtube.com/watch?v=tVoYG3Byajw

Nicze mniej youtube, a wiecej swierzego powietrza. Moze uporawianianie roslin w ogrodku z zona Ci lepiej zrobi. Pomysl nad tym ? :)

Twój laptop 79277 jest już gotowy. Rozpoczynam etap pakowania. Wysyłka nastąpi w przyszłym tygodniu. W momencie wysyłki otrzyma Pan powiadomienie i numer listu przewozowego :) Przy odbiorze proszę sprawdzić stan paczki :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Cześć.. Byłem dziś z rana "w mieście" załatwić kilka spraw, zrobić mały rekonesans w kilku miejscach, do których "sivitki" powysyłałem, spotkałem się ze swoim starym "mentorem... Doktor- tak go nazywam :) Poznałem go w pracy i tak mi go przedstawiono. Ma kilka poważnych wad (to subiektywna ocena- nie każdy by powiedział, że to wady), ale kto ich nie ma? Ja mam więcej. Doktor to super człowiek i niemal go kocham jak ojca. Tylko nie wiem co to znaczy "kochać ojca" więc to co napisałem o "uczuciu" do doktora może się kiedyś okazać nieprawdą... A mógłby być moim ojcem- jest co najmniej 20 lat starszy ode mnie. W ogóle mam problem (zawsze miałem) ze znajomościami z rówieśnikami. Doktor jest ode mnie tyle starszy, a znowu drugi "kolega" z którym się "spotykam" jest ode mnie młodszy o 17 lat (na roczniki)... Jest strasznie we mnie zapatrzony (zauważyłem) i to go może kiedyś zgubi. Chyba będę musiał tego przyjaciela kiedyś spławić, żeby mu niechcący krzywdy nie zrobić swoją osobą... Ale... O czym ja tu... (?) Wróciłem "z miasta" po południu... Pojadłem troszkę, popiłem... Wpadłem znowu w trans. Czasem tak siedzę i myślę- o niczym i o wszystkim jednocześnie. To taka medytacja i koncentracja w jednym... To jak tsunami gaszące pożar portu... Raz mam sielankowe myśli i siedzę z takim durnym uśmieszkiem na gębie, a raz wbijam szpony w tapicerkę... Tak czasem mam... Po jakimś tam czasie nagle mnie olśniło!!! Muszę na forum zerknąć. Na tajne... Wyostrzyłem wzrok- córa siedzi przy asusie i ogląda "Kaczorek Szczęściarz". https://www.youtube.com/watch?v=BRiGP7zan9I

jakby ktoś chciał- moja córcia uwielbia. (moja opinia: jedna z niewielu współczesnych bajeczek, bez wulgaryzmów i przemocy... bajeczka z morałem... ładna) Nie chciałem jej przeszkadzać. Wziąłem swojego starego sony xperia (wziąłem od brata- już nie chciał, nie mam tam karty sim i używam go czasem do przeglądania internetu) i zacząłem się "łączyć". "Sprzęt" ten ma jakąś usterkę i często "gubi" router i muszę co chwilę "ręcznie" łączyć od nowa "przeginając" xperię we wszystkie strony (podejżewam usterkę mechaniczną typu pęknięta ścieżka (antena), lub zimny lut, bo czasem działa a czasem nie- przypadkowo łączy się i rozłącza). Poganiam soniaka przekleństwami (rusz dupę stara qrwo) i mówię: tam Wendol pewnie napisał do mnie... Wczytało stronę i ... pacze... pacze... lol
wendol:
4 minuty temu
teraz zmieniłem ręcznie z 3 godzin na 4 minuty... Tyle przedtem było... Nie odpisałem bo pisać z tej xperii to niestety się już raczej nie da... Obawiałbym się, czy (ona) to przeżyje. Mam w domu młotek. Zadziwiło mnie- jak działa ta telepatia. Ni z tego ni z owego wiedziałem, że znajdę dla siebie wiadomość na tajne.wieszcz.eu Ale numer... Wendolku... Dziękuję Ci. To naprawdę za dużo. Za dużo roboty... Już więcej z Tobą nie będę Ci zawracał gitary. Przynajmniej się postaram. Sorki. Poprostu nie wiem co powiedzieć, co napisać, jak podziękować, więc pierdzielę tu tak co mój mózg paluchom karze... Już nawet nie wiem co chciałem napisać, a coś tam jednak miałem w planie- muszę się nauczyć szybciej na klawiaturze pisać. Tak, żeby myśli nie uciekały... Pozdrawiam. PS Yohanna. Nie obraziłaś się, prawda? Jak chcesz to bież tego q... :P Kocham Was świry cholerne :P

Nie wiem co się tu dziej- chyba faktycznie ktoś kontroluje, bo wykonałem szereg czynności, które się teraz nie zgadzają... Chyba już śpię, a to mi się śni... cześć

79277:
PS Yohanna. Nie obraziłaś się, prawda? Jak chcesz to bież tego q... :P
Nie obrazilam sie. Myslisz ze q... bedzie lepszy ? ;) PAPA

79277:
Wendolku... Dziękuję Ci. To naprawdę za dużo. Za dużo roboty...
Ale ja lubię coś dla kogoś zrobić. Właśnie wróciłem z lasu. Chyba już od tygodnia na ścieżce leży brzoza - sama się przewróciła, przełamała "w pół", bo miała "kiepską konstrukcję". Ludzie jeżdżą na rowerach, mają problem, ale nikt się nie ruszy. Wziąłem miecz i siekierę, poodcinałem kawałki i zataszczyłem (po rosyjsku: "taszczit i piszczit" :)) na polankę. Sąsiad nie wytrzymał i skomentował: "ojej, pan się zmęczy". Igor do mnie przyjedzie aż z Krakowa (już raz tu był) i będzie ognisko. Brzoza się przyda - przyjemne z pożytecznym, jak wszystko, co robię :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja dzisiaj jade kolezance skrecac meble:) przeprowadzila sie i potrzebuje pomocy, na szczescie uwielbiam skrecac meble:)

79277:
Moneta- siostro. Do Ciebie napiszę z laptopa od Wendola :) To będzie pierwsze klikanie na nim- obiecuję :)
Trzymam Cię za słowo braciszku :) inaczej Ci klapsa podeśle :P

monetka73

wendol:
Twój laptop 79277 jest już gotowy. Rozpoczynam etap pakowania. Wysyłka nastąpi w przyszłym tygodniu.
dobry człowiek z Ciebie :)

monetka73

No gorzej z moim polskim wiem o tym zwrocono mi uwage juz parokrotnie. Wiem wiem :) Z moim polskim też było już bardzo kiepsko (praweie 20 lat w DE), ale zaczęłam po polsku książki czytać, dużoooo jak na mnie po 2-3 tygodniowo i chyba pomogło. Kocham prawdziwą książkę i szelest kartek ale mam też sporo PDF mogę Ci wysłać mejlem...jak byś chciała pozdr

monetka73

Przewiozlam jej wszytskie rzeczy i skrecalysmy szafe przy lampce wina i przy rozgrzanym kaloryferze.
monetka73:
mogę Ci wysłać mejlem..
Problem w tym ze nie lubie czytac. Czytam tylko to co mnie interesuje, nie potrafie sie wciagnac i nie potrafie sie skupic. Wiekszosc ksizaek mnie nudzi po 10 stronach. Lubie poezje. Papa

Maz sie zakochal w Gdansku i w Polkach ;)

yohanna22:
Problem w tym ze nie lubie czytac. Czytam tylko to co mnie interesuje, nie potrafie sie wciagnac i nie potrafie sie skupic. Wiekszosc ksizaek mnie nudzi po 10 stronach.
nie ma problemu ...nie było tematu za poezja nie przepadam ale ksiązki pokochałam tez kiedyś nie lubiłam czytać nienawidziłam wręcz...do dzisiaj sprawdzam ile przeczytałam naturalnie ekonomicznie ...:P jak ma ok 400 stron to ciesze sie ze juz jedna czwarta przeczytalam....itp potem ktos mi zarzucił ze czytam na akord hihihiiii no akurat nie czytam na akord ale moglo tak wygladac kupuje zza lady :) po 5-8 ksiazek za 15 zl nie sprzedanych i juz do zwrotu i zabieram sobie do DE wole ksiazki niz gazety jakie mi sie sztuki fajne trafiły za te grosze to nikt by nie uwierzyl potem naklejam naklejke PODAJ DALEJ NIE ODDAWAJ i oddaje polskim znajomym i tak mam juz jakiś czas zaczełam od Chrieste Mcleina Folleta.....potem Coben,,,,,, oczywiście Chmielewskiej wszystko przeczytałam a teraz mam drugą Chmielewska :) Szwaja kobieca fajna lekturka ale ostatnio czytalam krwawe wino Spindler i Panna Tryliard Webera niezle i juz mam nowych autorów... zwłaszcza Spindler mnie wciągneła wessała wręcz dlatego trudno mi zrozumieć ze z góry zakładasz że 10 stronach sie znudisz hmmm niektóre by CIĘ PO 5 STRONIE WESSAŁY :):) te krwawe wino na pewno by cie wciagnelo ale pdf nie mam :( pozdr

monetka73

ps. nawet sobie obliczyłam ile stron mniej wiecej na godzine czytam i ile czasu mi zajmie przeczytanie konkretnej ksiazki :D

monetka73

yohanna22:
Maz sie zakochal w Gdansku i w Polkach ;)
Twój czy kolezanki od mebli? :P

monetka73
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.