Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 22:51 Najważniejszy jest spokój i zdrowe podejście ;) Pozdrawiam Igor ps. napisz do mnie coś ci podeślę ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

paolka262:
senna... Denerwujesz mnie kobieto! Mało wiesz... Najmniej interesuje mnie Twoje zdanie.. i tak nic nie zrozumiesz... Chyba nigdy nie kochałaś i nikt nie kochał Ciebie...skoro tak piszesz... Nie tylko ja mam taki problem pare dziewczyn ma taki problem i są to nawet mężatki mające dzieci. poczytaj troche .
oj paolka, znowu wychodzi w pierwszym zdaniu niedojrzalosc, prosisz o obiektywizm i rady ludzi z forum, a za chwile piszesz ze nie interesuje Cie ich zdanie (bo ja jestem kims z forum). Nie pisz ze ktoregos z nich kochasz, bo to bzdura, jestes po prostu mala spragniona CZYJEGOKOLWIEK uczucia ksiezniczka, co czeka az ktos podejmie decyzję. Chcesz wsparcia? to pisz ze chcesz wsparcia i poglaskania a nie rady. Rozne kobiety maja taki problem? Hm, byc moze...ludzie sa dosc dziwni, moj sasiad np uwaza ze jest agentem KGB, ale jego argumenty maja tyle wspolnego z rzeczywistoscia co Twoje dwie wielkie milosci. I pytanie kluczowe - ktory z nich wg Ciebie Cie kocha? o jakiej milosci mowisz? bo z Twoich opisow wynika, ze jestes przekladana z rak do rak chwilowa zabawka, atrakcja, milym sposobem spedzania czasu. Wybacz jesli Cie ranie, ale wnioskuje tylko na podstawie twoich opisow, obiektywnie, w dobrej wierze. pozdrawiam ps: Igor, prosze Cie w paolki i wlasnym imieniu zebys jej (jesli mozesz) konkretnie powiedzial co z tego bedzie, a jesli nic to powiedz to dobitnie, bo tu sie ludzie schodza, rozstaja, rozwodza, zakochuja, dzieci sie pewnie rodza, a paolka rok pyta co szymon do niej czuje ;)

Igor... tamto pytanie tez nie aktualne.. prosze..jesli mozesz napisz mi czy on wroci ;( pozdrawiam

Witam Igorze! Chciałbym dowiedzieć się czy będę się dobrze czuła w nowej pracy? Czy sobie poradzę i czy będę z niej zadowolona?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Może znajdziesz jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tej pracy???? Biedny podziękował.

nie potrafie sobie poradzic nie rozumiem dlaczego i jak tak mozna.jak mozna tak zostawic czlowieka odejsc kiedy nie bylo powodu.nawet nie wiem czego oczekuje czy tego by wrocil czy zeby minal bol zebym mogla normalnie zyc.mowi ze kocha i zostawia zostawia bo sie boi podobno . po 3 latach dopiera teraz dotarlo do niego ze mam dziecko ze mam przeszlosc? zakochalam sie pokochalam naprawde cala soba staralam sie nie klamalam nie zdradzalam dbalam chcialam zeby wiedzial ze jest kims wyjatkowym dla mnie. pokochalam bezwarunkowo i teraz mam to czego nie potrafie zrozumiec ogarnac. czego moge oczekiwac ? chce zeby bylo dobrze chce miec rodzine chce zyc nie tylko dla siebie i corki chce tez dla niego i zeby on zyl dla nas. czy jest nadzieja ,realna nadzieja ze to nastapi ?

kiedy uda mi się znaleźć pracę?

pracodawca chce mnie wyrzucić z pracy z powodu córeczki... co go przekona żeby mnie nie wywalać? jutro mam rozmowę proszę odpisz

kasia777:
pracodawca chce mnie wyrzucić z pracy z powodu córeczki... co go przekona żeby mnie nie wywalać? jutro mam rozmowę proszę odpisz
Nie napisałaś dokładnie o co chodzi z córeczką ale domyślam się że często choruje a ciebie przez to nie ma w pracy. Takie są realia, pracodawca potrzebuje Cię w pracy a nie w domu więc generalnie to jego prawo. Nie wiem w jakiej branży praujesz ale może isnieje możliwość bierania części pracy do domu???- Jeśli tak zaproponuj mu taki układ, njeśli nie istnieje jeszcze inna mozliwość odwleczenia utraty pracy Idź na zwolnienie lekarskie z powodu córki lub swojego własnego- znam przypadki że ludzie potrafią w ten sposób odwlec zwolnienie nawet o kilka miesięcy. Oczywiście nie nakłaniam do oszukiwania kogokolwiek ale takie rozwiązanie da Ci czas na zastanowienie i znalezienie czegoś innego. Pamiętaj też ze przysługuje Ci prawo okresu wypowiedzenia( zależne od rodzaju umowy)więc przemyśl dokładnie wszystkie propozycje z rodzaju porozumień stron.

http://www.talizman.pl/images/foto/01001370.jpg http://www.talizman.pl/wspoczesny-podrcznik-magii-miosnej-p-2040.html

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

rosomak:
kasia777:pracodawca chce mnie wyrzucić z pracy z powodu córeczki... co go przekona żeby mnie nie wywalać? jutro mam rozmowę proszę odpisz Nie napisałaś dokładnie o co chodzi z córeczką ale domyślam się że często choruje a ciebie przez to nie ma w pracy. Takie są realia, pracodawca potrzebuje Cię w pracy a nie w domu więc generalnie to jego prawo. Nie wiem w jakiej branży praujesz ale może isnieje możliwość bierania części pracy do domu???- Jeśli tak zaproponuj mu taki układ, njeśli nie istnieje jeszcze inna mozliwość odwleczenia utraty pracy Idź na zwolnienie lekarskie z powodu córki lub swojego własnego- znam przypadki że ludzie potrafią w ten sposób odwlec zwolnienie nawet o kilka miesięcy. Oczywiście nie nakłaniam do oszukiwania kogokolwiek ale takie rozwiązanie da Ci czas na zastanowienie i znalezienie czegoś innego. Pamiętaj też ze przysługuje Ci prawo okresu wypowiedzenia( zależne od rodzaju umowy)więc przemyśl dokładnie wszystkie propozycje z rodzaju porozumień stron.
a co to za wyrzucanie z pracy z powodu coreczki?? :O zeby jego ktos nie wyrzucil bo tu akurat prawo jest po Twojej stronie!

senna:
a co to za wyrzucanie z pracy z powodu coreczki?? :O zeby jego ktos nie wyrzucil bo tu akurat prawo jest po Twojej stronie!
Oczywiscie ze to nie bedzie powodem jej wyrzucenia(przynajmniej nie oficjalnie) Jesli pracodawca chce kogos zwolnic to odpowiedni powód- taki do umieszczenia na wypowiedzeniu pracy zawsze się znajdzie.

Kiedy będziesz Igorku odpowiadał na maile?

Witam Cié serdecznie:)mam zapytanie,może wyda Ci się to śmieszne,ale chciałabym się dowiedzieć czy w przyszłości zrobie sobie prawo jazdy?bardzo bym chciala je mieć ale ciale to odkladam bo odczuwam lęk przed zrobieniem ich...czy kiedyś je zrobie?:)pozdrawiam

:)

ps...jaki jest meail do Igora?

:)

12345:
aki jest meail do Igora?
Kliknij w "portret" (avatar) Igora:)

"Współczesny podręcznik magii miłosnej" Czy warto stosować zaklęcia na wywołanie uczucia u drugiej osoby? Przecież to zniewolenie uczuciowe, postępowanie wbrew czyjejś woli. Chyba lepiej zastosować "magiczną odtrutkę" na samym sobie, bo uczucia siłą na kimś wymuszone raczej nie przyniosą szczęścia. Wszyscy będą się męczyć. A tak - samemu jakiś czas się pocierpi, troszkę łez poleci i przyjdzie ulga. Im wcześniej, tym lepiej. Czytałam o wielu takich przypadkach, ludzie na których żucano zaklęcia bardzo żle się czuli. Tracili energię, chęć do życia, popadali w depresję, ... Dopiero po zdjęciu zaklęcia wszystko się stabilizowało. Ja tego nikomu nie zrobię i nie chcę też żeby ktoś tak potraktował mnie. Najlepsze wyjście - zaklęcie uwalniające od uczuć. :) Tak więc jeśli magia miłosna - to tylko jako ratunek na nieszczęśliwą i nie chcianą miłość.

Witam Cię Igorze:) Po długiej przerwie mam do Ciebie kilka pytań: 1. Kiedy zmieni się coś w sprawach sercowych? Czy będę z kimś? 2. Czy jest szansa na to, by Maciek coś do mnie poczuł? Pozdrawiam Cię serdecznie:)

W inny temat bym tej książki nie wrzucił, ale tutaj jest sporo takich, dla których lepiej, by zajęli się czymkolwiek (by zaczęli coś sami robić i przy okazji coś zrozumieli), zamiast siedzieć, czekać na zrządzenie losu i pytać Igora. Jeśli niektórzy konkretnie wymagają od Igora rzucenia jakiegoś "czaru", to niech lepiej sami coś zrobią w tym kierunku, a przy okazji coś zrozumieją prędzej, czy później - przy biernej postawie nie mają takiej szansy. U części "pacjentów" chodzi generalnie o kwestię poczucia własnej wartości - przy jej podniesieniu człowiek niejako automatycznie staje się atrakcyjniejszy, bo zmienia się chociażby jego zachowanie, sposób bycia - do takich zmian "Magia Miłosna" jak najbardziej się nadaje, a zaklęcia utwierdzają nas w przekonaniu, że się uda i pozwalają na trzymanie się drogi zapoczątkowanych pozytywnych przemian dotyczących własnej osoby. I tu chcę rozczarować co poniektórych - nie znajdziecie zaklęcia, które wszystko za was załatwi bez zmian w was samych, chyba że mówimy o czarnej magii, ale to też wymaga trochę wysiłku :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
aklęcia, które wszystko za was załatwi
Nie no najpierw rossmak(brak wygranej w lotto) Teraz ty Darku, obdzieracie mnie z marzeń...;p A dla wszystkich zaklęcie Kubusia Puchatka: Abrakadabra powiem trzy razy i coś miłego zaraz się zdarzy

wendol:
człowiek niejako automatycznie staje się atrakcyjniejszy, bo zmienia się chociażby jego zachowanie, sposób bycia - do takich zmian "Magia Miłosna" jak najbardziej się nadaje, a zaklęcia utwierdzają nas w przekonaniu, że się uda i pozwalają na trzymanie się drogi zapoczątkowanych pozytywnych przemian dotyczących własnej osoby.
To tylko chwilowa ułuda, złudzenia nie pokrywające się z rzeczywistością mamiące drugą stronę do pułapki. Szydło z worka i tak wylezie. :) Bo przecież psychiki nikt sobie nie zmieni. Udawanie kogoś innego jest zbędne. Lepiej zdać się na los, karmę, przeznaczenie i czasem pogodzić się, że jest inaczej, niż chcemy. Wtedy jest naprawdę dobrze. Nawet, jeżeli samotnie :) Ale do tego trzeba "dorosnąć" :)