| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
Już wiem!
Wendol pisał kiedyś Yohannie, że apostrof nie przechodzi!!!
|
|||
|
Śmieszne jest to, że najprawdopodobniej cały mój tekst przeszedłby za jednym zamachem, gdyby nie ten jeden mały apostrof... :)
Nicze. Naprawdę nie ma tutaj cenzury... Być może są jeszcze jakieś znaki, których to forum nie trawi...
!@#$%^&*()_+1234567890-=qwertyuiop[]{}asdfghjkl;:"|\|zxcvbnm,/?
Jeśli to przeszło, to znaczy, że z "głównego"- alfanumeryczngo bloku tylko apostrof nie przechodzi, bo tylko apostrof ominąłem :0
Pozdrawiam
|
|
|
Ale bałaganu narobiłem...
Sorki
Kończę już :)
PS. nie czytałem za dokładnie posta od Wendola do Yohanny- przeleciałem go wzrokiem (z tego co pamiętam), a informacja o apostrofie zaryła się gdzieś w podświadomości... Dziwne to.
Jak już wstałem od klawiatury- olśniło mnie i przed oczami "wyświetliło mi się" tylko to proste, chociaż zamglone zdanie, w którym wytłuszczone zostało słowo "apostrof". Tak mi się to mniej więcej graficznie wyświetliło...
Bardzo dziwna sprawa...
Podejrzewam, że tak jest w wielu tematach- ludzie mają tak właśnie "zarytą w mózgu" sporą wiedzę, tylko wygrzebać jej nie potrafią. Nie trzeba się uczyć nowych rzeczy czasem, tylko solidną "łopatę" wziąć do ręki i odrzucić "gnój, szlam, błoto"...
Cześć :)
|
|
|
Żona się głośno ze mnie śmiała, jak podskoczyłem i krzyknąłem: "apostrof qrwa!"
:DDD
|
|
|
|||
|
Wendol
Spadlam na tyl glowy bo byl lod pod nartami i mysle ze mialam wstrzas nie moglam sie pozbierac przez pare miesicy. Powinnam do szpitala po tym jechac na badania, ale nic z tym nie zrobilam. Wogole jesli chodzi o narty to nie nauczylam sie prwidlowo jezdzic z instruktorem, tylko ciocia mnie uczyla wiec smigam jak idzie, a tak nie wolno. Nie jest to jakis tam moj ulubiony sport, ale jak jest malo skomplikowana gorka to jest jakas tam przyjemnosc. A ja jak czuje sie pewnie to wtedy mam przyjemnosc ze sportu, inaczej to sie mecze i nie widze sensu.
|
|
|
A Ty 79277 myślisz, że ja to zawsze "legalnego" oprogramowania używałem? :) Znasz kogoś takiego? :))
Zanim "wybiłem się na legalność", to... :)
Oprogramowanie (zwłaszcza w naszych warunkach) jest drogie.
I co?
"Biedny" człowiek ma się nie rozwijać?
Trzeba przecież najpierw na czymś "poćwiczyć" :)
Podobno nawet seks bez ślubu jest "nielegalny" :))
Nawet Microsoft jest zadowolony, jak nielegalnie używasz ich oprogramowania, bo się przyzwyczajasz do pewnych standardów - ich standardów i uznajesz to za normę :)
Jak ja mam tu pracować skoro nie macie Office, tylko jakiś Open Office, który się czymś różni? Przecież nie wszystko na nim działa i ma jakiś dziwny interface, w którym niczego nie można znaleźć - to mi utrudnia pracę i powoduje spadek wydajności. Jak zainstalujecie Office od Microsoftu, to wszyscy będą zadowoleni i firma będzie miała lepsze wyniki :))
Myślisz, że u nas w firmie Open Office się przyjął? :)
No dobra - lepiej nie rozmawiajmy o takich rzeczach, bo jeszcze ONI to zobaczą i się przestraszą, że system się zawali, jeśli nie będziemy robić "jedynie słusznych" rzeczy i używać "jedynie słusznego" oprogramowania ;)
Pamiętaj 79277 - tylko w wersji o numerze..., bo przecież wszyscy tak robią ;))
Nie wiedziałem 79277, że ludzie mogą mieć aż takie klapki na oczach - rozbawił mnie ten przykład, który podałeś :)
Spoko - możesz przecież podłączyć lapka do większego monitora lub do telewizora.
Ja wolę PC - dla mnie jest wygodniejszy od laptopa - moje córki też wolą mieć większy monitor.
Wszystko przed Tobą - trzeba się rozwijać, tylko kurde uwierz wreszcie w swoje siły! :)
Też jestem samoukiem, a na ten apostrof wpadłem intuicyjnie - coś mnie tknęło, miałem natchnienie i doznałem "objawienia" :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
nicze
23 minut temu
Z czasem jak się uszlachetniamy "autocenzura" pojawia się sama ;) nikt kto się ceni nie chce źle wypaść ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
|
|
|
|||
|
Radykalizm nie zawsze jest na miejscu
pamiętam że był jakiś taki
co jemu się wszystko nie podobało
i się zwinął
dobrze bo widocznie nie miał nic do wniesienia.
Ale ja mając pewien radykalizm to jestem świadomy jego i z czego to wynika.
|
|
|
Zależy mi na nie stanięciu w miejscu.
Czyli może być coś może nie "głupie"
ale z innej strony widzenia a już można temu trochę uwagi poświęcić
a nóż widelec wpadnie się na coś wartościowego.
|
|
|
Czyli co? na czerwona kartke zasluguje? czy na kutasa ? :))))
|
|
|
|||
|
|||||
|
|||||
|
|||||||||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |