| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło.
Czy mogę ufać temu właśnie mężczyźnie, którego kocham?
|
|
|
I jeszcze jedna uwaga dla zainteresowanych, niema mnie co męczyć głupimi pytaniami czyj jest ten kolczyk ? i tym podobnymi rzeczami zawracać mi głowę - nie mam na to czasu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorku,powiedz mi proszę co ja mam zrobić?
Szymon jest nie do zniesienia:(
Czy jest jakiś sposób żeby się go delikatnie pozbyć?
Chcę tej znajomości ale on przesadza a ja zaczynam się go troszkę bać.
Odzywa się jak sobie popije;( Jak nie odbiorę telefonu to potrafi przyjść do mnie do domu i zadzwonić domofonem nawet po 24 a jakiś czas temu zadzwonił domofonem ok.2 w nocy;( Nie mieszkam niestety sama tylko z rodzicami a im się jego zachowanie nie podoba zresztą mi też.
Powiedz mi czy jemu zależy na mnie?
Czy on chce mi zaszkodzić?
Pomóż mi,co mam zrobić?
Boję się że znowu to zrobi:(
ps.Może jakieś zaklęcie?Sama nie wiem...Poradź mi coś.
|
|
|
witam!Drogi Igorze czy Maciej ma powazne zamiary wobc mnie i nie oklamuje mnie.Czy bedziemy razem i czy zrozumie ile dla mnie znaczy
|
|
|
Igorku...
ratuj...moj zwiazek sie sypie czy to tylko ja widze problem tam gdzie go nie ma?;/ w moim odczuciu toniemy...czy ja moge cos zrobic by nas uratowac?;/
pozdrawiam
|
|
|
Jak mogę pozbyć się bakterii helicobacter ?
Stosowałam antybiotyki ale pomogły na krótko . Gdzie znaleźć pomoc?
Proszę o wróźbę .
Ps datek dałam na biednych
|
|
|
Witaj Igorze, proszę odpowiedz czy będę z człowiekiem, na którym bardzo mi zależy? Pozdrawiam
|
|
|
witaj,
czy On odejdzie ode mnie...?
poprzednie pyt nie wazne
pozdrawiam
|
|
|
Witam Igorze
Spotkałam pewnego Pana ,śledził mnie w markecie.
Czy ja mu się podobam ? o co tu chodzi?
Ps
Biednego bdarowałam
|
|
|
|||
|
Igorku pomoz kocham kogos chce wiedziec czy ocs bedzie miedzy nami i czy on to zrozumie bo on gada caly czas o singlu prosze rzuc zaklecie aby zrozumial i zeby cos miedzy nami bylo
|
|
|
Marta 19.09.1989
On 26.05.1976
Co on tak na prawdę do mnie czuje? Czuje, że mamy się ku sobie, ale on chyba nie jest dojrzały emocjonalnie i zamkniety w sobie dlatego nic nie wiem. Dobrze myślę? W dodatku dzieli nas duża odległość plus par innych rzeczy, gubie się :(
|
|
|
POMOCY! Nie wiem już co mam robić?;( Jestem w stałym związku od 9 lat i nie czuję się szczęśliwa chociaż go kocham,jest też inny chłopak na którym mi zależy ale to tylko przyjaźń... Jednak ciągnie mnie bardziej do tego drugiego:( Dlaczego? Skoro jest typem imprezowicza,lubi sobie popić i czasami zachowuje się tak że mam ochotę zapomnieć o nim? Czemu ciągnie mnie do "niegrzecznych chłopców"?;(
Coraz częściej myślę o samobójstwie;( Wiem że jestem nie w porządku do mojego chłopaka ale nie umiem inaczej;( Nie umiem nie myśleć o tym drugim;( Ten drugi "S" pokazuje mi że mu na mnie zależy,mój facet olewa mnie i spędza więcej czasu z kolegą niż ze mną;( Mnie może nie widzieć jeden dzień a do kolegi codziennie musi iść:( Jestem między młotem a kowadłem,nie umiem zrezygnować z żadnego z nich."S" napisał mi ostatnio smsa że starał się o mnie zapomnieć ale nie dał rady,że tęskni,chciał nawet żebym pojechała z nim do Anglii.Co ja mam robić?:( Jak mam żyć normalnie? Nie potrafię...Kiedy jestem ze swoim chłopakiem muszę ściszać telefon,bo "S" dzwoni w najmniej spodziewanym momencie,dziś(6.04.2011r) zadzwonił po godzinie 18. Najczęściej jednak jest to godzina 24:00 a nawet po 1 i 2:( Mój facet "R" jest bardzo zazdrosny o mnie:( dla niego nie powinnam mieć w ogóle znajomych a najlepiej same koleżanki. Kiedy poznałam "S" poczułam się w końcu fajną osobą,naprawdę lubianą,kobietą która sie jeszcze komuś podoba. "S" jest dla mnie dobry,nigdy mi nie powiedział nic przykrego. Myśli o mnie,tęskni,dzwoni i pisze,ha a mój facet to chyba chwilami zapomina że w ogóle mnie ma:( moi rodzice nie akceptują "S",wcale się im nie dziwie,p domofonach o godzinie 24 albo ok.2 to mają prawo się w ściekać.W nocy często płaczę;( Nie wiem już co mam robić;( nie chcę zostać zupełnie sama;( znajomych też nie mam tzn mam ale to są jego znajomi,znajomi których znam przez niego. mój znajomy to "S".Przy "S" czuję się szczęśliwa,mylę się albo nie ale myślę że "S" kocha mnie ale z e względu na to że mam chłopaka nie mówi mi o tym,czuje w jego głosie smutek kiedy mówię np.że czekam na telefon od chłopaka albo idę dziś do chłopaka.Bo "S" wie że mam faceta,i nadal chce się ze mną zadawać.Długo się do niego nie odzywałam byłam na niego zła,a on prosił mnie o wybaczenie.gdyby zależało mu na zaliczeniu mnie to nie ciągnął by tej znajomości rok czasu(1 lipca będzie rok). Doradźcie mi coś proszę..co mam robić jak postępować?Igorku a co Ty mi radzisz? Czy karty coś mówią na temat tych facetów w moim życiu?"S" i "R". Pozdrawiam Ciebie Igorku i wszystkich na forum.
Paulina.
6.04.2011r/Środa
|
|
|
paolka nie obraz sie ale jestes strasznie niedojrzala osobka. Na slowa ze myslisz o samobojstwie to ogarnia pusty smiech. Osiolkowi w zloby dano, nie wiesz ktorego wybrac, chociaz tak naprawde zaden nie interesuje Cie jakos mocno, zaden z nich nie jest tez za mocno Toba zainteresowany. Przyjdzie trzeci i zgarnie wszystko, takie moje zdanie.
Gdybys chciala S (i on Ciebie) - odeszlabys do niego
Gdybys nie chciala R - odeszlabys od niego
wszystko w temacie
|
|
|
senna...
Denerwujesz mnie kobieto!
Mało wiesz...
Najmniej interesuje mnie Twoje zdanie..
i tak nic nie zrozumiesz...
Chyba nigdy nie kochałaś i nikt nie kochał Ciebie...skoro tak piszesz... Nie tylko ja mam taki problem pare dziewczyn ma taki problem i są to nawet mężatki mające dzieci. poczytaj troche .
|
|
|
Cześć Igor.
Czy dojdzie do katastrofy nuklearnej która zagrozi w niedługim czasie Polsce?
Czy karty odpowiedzą na takie pytanie?
|
|
|
Chyba szykuje się dłuższy wyjazd służbowy mojego męża - czyli w domu tylko weekendy. Czy jest to konieczne? Czy poradzę sobie sama z dziećmi i pracą, czy nadal będzie pomagać mi moja ciocia? Jak to się ułoży, jak jego studia?
Biedny podziękował.
Igor gdzie do Ciebie pisać???!! Co to za dwa fora, pogubiłam się.
aneta
|
|
|
Witaj Igorze, proszę odpowiedz czy będę z człowiekiem, na którym bardzo mi zależy? i chce aby byl szczesliwy i czy on to zrozumie i czy on cos czuje prosze pomoz Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |