Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA anet 5 dni temu o 14:50 Najwyższy czas martwić się o siebie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
;) Przestań:) Myślałam, ze wiesz, ale jest ok:) Pozdrawiam:)

Coco

motylek:
rosomak: Trzeba się wziąć do tyry, niestety.Obdarłeś mnie ze złudzeń;p No chyba, że masz widzenie inne w związku z moją skromną osobą;)
Przecież Ty Motylku nie pytałaś :) Generalnie tę samą wróżbę miałbym dla 99,999% ale w Twoim przypadku napiszę graj, graj bo na pewno coś wygrasz :) ale na wszelki wypadek też tyrka, tyrka... ;) pozdrawiam.

Witam Mam pytanie- w maju konczy mi sie kontrakt na mieszkanie, a poniewaz jestem w ciazy wlasciciel nie chce go przedluzyc. Czy uda mi sie znalesc nowe mieszkanie? I czy wyjde z finansowego dolka? Boje sie, ze wyladuje z dzieckiem na bruku i nie wiem gdzie szukac pomocy. Moj chlopak nie ma pracy i tez grozi mu eksmisja. Pozdrawiam cieplutko Dorota

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

Igor nauczył mnie czegoś pieknego, ciekawego i interesującego. Stosujcie się do jego prośby, rzucajcie datki biednym i słuchajcie ich. Robię to dość często. Ale wobec tych, którzy moim zdaniem naprawdę potrzebują. (Temat dość długi - rozwinę innym razem) Dzisiaj pod Kościołem Św. Krzyża w Warszawie wrzuciłam coś kobiecie. Jak tylko zobaczyła, że mam zamiar to zrobić - zaczęła mówić, że życzy dużo zdrowia dla mnie, dla dzieci, dla całej rodziny, wiele szczęścia i radości, powodzenia we wszystkim i żeby nigdy pieniędzy mi nie brakowało, coś o maleństwach... (Faktycznie w piątek urodziła się moja bratanica (wcześniak), a za kilka miesięcy będę miała nową siostrzenicę.) Życzeń potok się posypał, a kobieta uśmiechnęła się, jak powiedziałam, że to od Igora. Zaskoczyła mnie swoją wylewnością. Zwykle wszystkich potrzebujących onieśmielam, mówią coś cichutko. Czasem przypomina mi to przyjęcie czegoś z ulgą. Zdarzyło się, że miałam skojarzenie z człowiekiem, który na łożu śmierci odetchnął z ulgą, bo załatwił właśnie jakąś sprawę i jest już spokojny, może odejść. A taka wylewność ... Właśnie to jest to, czego nauczyłam się od Igora - słucham i analizuję odpowiedzi, gesty, mimikę twarzy, spojrzenie, sylwetkę, ... To najlepsza wróżba :) Igor - pozdrawiam :)

Ale mi Igorze przygadałeś! Ja ją po prostu bardzo lubię i życzę jej jak najlepiej. Siedzimy razem w pracy i co tu gadać koleżanka mi dużo opowiada. Ale czy to znaczy,że ja będę mieć kłopoty? Czy powinnam się już martwić? pozdr Aneta

Witam . Otóż oto moje pytania brzmią następująco: Czy uda mi się w tym roku zajść w ciąże? Czy urodzę zdrowe dziecko ? Czy uda się przewidzieć czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka? Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

Igor bardzo proszę o pomoc to dla mnie ważne. Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną jutro na 10.40 i zastanawiam się czy na nią jechać. Pracowałabym 50 km od swojego miejsca zamieszkania na umowę zlecenie jako kasjerka w Obi Proszę się doradź coś. Teraz pracuję na targu ale na zastępstwo i niedługo mi się to skończy. Boję się jednak że dojazdy mnie zniszczą i praktycznie nic mi nie zostanie... no i jeszcze jedno pytanie czy wogóle mnie przyjmą ?

ZAKLĘCIA paulina2009 4 godziny temu Jedź - tylko z przekonaniem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ancik1410 22 godzin temu ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku, dałam biednemu pod kościołem, podziękował i życzy miłego wieczoru :)

monetka73

Dziękuję, wieczór był naprawdę OK ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku,Czy mój chłopak Robert kocha mnie? Co mogę zrobić żeby nie był taki zazdrosny? Pozdrawiam serdecznie:)

Proszę o ile to możliwe , powiedz mi czy męszczyzna z którym się obecnie spotykam , myśli o mnie poważnie , chciała bym mu wierzyć w to co mówi ale sama nie wiem czy on to mówi poważnie czy nie..... ifonka

Witaj Igorze;) poniewaz nikogo nie widac na ulicy mojego miasteczka, kto by potrzebowal pomocy postanowilam wspomoc kolezanke(ma ciezka sytuacje)...byla zadowolona;) Co sie tyczy mojego pytania: czy A jest juz tym docelowym partnerem? czy zalegalizujemy zw.? pozdrawiam cieplutko;)

Witam Igorze:) Pisałam kilka dni temu do Ciebie i wiem,że odpowiadasz jak przychodzi czas... ale ja jestem już bardzo zmęczona tą moją sytuacja:/ Czasami mi się wydaje,że nie wytrzymam tego napięcia... Nie wiem co zrobić... Czy zostawić to jak jest i zaczekać jeszcze,czy po prostu dać sobie spokój:( Chociaż serce podpowiada żeby zostać ... Wiem,że On ma ciężki charakter,że przeżył już niejedno i dlatego nie chce związku... ale wiem,że ja mam dwie córki i to już duże a On jest wolny. Czasami wyczuwam mur i wydaje mi się,że On go stawia dlatego że ja mam tzw. bagaż życiowy... Naprawdę jest mi z tym ciężko tym bardziej,że w grę weszły już uczucia. Serdecznie Cię pozdrawiam :)

Witaj Igorze mam pytanie bo troszkę pokomplikowało mi się ostatnio parę spraw :( 1. czy S będzi e chciał się spotkać i porozmawiać? 2. czy zapomnimy o tym co stało się i zaczniemy od nowa? Bardzo dziękuję za odpowiedz i poświęcony każdy czas. Biednemu jutro dam jak będę koło kościoła przechodzić. Pozdrawiam i jeszcze raz za wszystko dziękuje

Igorze mam do Ciebie 2 pytania dotyczace moich corek 1.czy S.(mlodsza,) uda jej sie ukonczyc gimnazjum (mam problemy z matematyka)i dostac sie do liceum humanistycznego? 2.czy C.(starsza,)uda jej sie dostac w 2012 na studia medyczne? Dziekuje.Biedny podziekowal i zyczyl milego dnia.

Panie Igorze, kiedy Ten, na którego czekam zacznie się ze mną kontaktować? pozdrawiam

Witam! Mam pytania. 1. Czy mężczyzna, którego kocham zrozumie to, jak wiele dla mnie znaczy? 2. Czy będziemy razem? 3. Czy wezmę ślub? Jesli tak to kiedy i czy właśnie z tym mężczyzną, o którego pytam powyżej?