Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Kiedy L zajdzie w ciążę? Ps biedny pokiwał głową

Proszę powiedz mi, czy zostanę w obecnej pracy? Czy będę zwolniony? pozdrawiam Mateusz

Witaj Igorze, moje pytanie wybiega duzo do przodu,ale Twoja odpowiedz da mi spokuj wewnetrzny no i dla mnie wiaze sie z kosztami,obecnie nie mam stalej pracy ,ale udaje mi sie jakos wiazac koniec z koncem no i czym wczesniej skoncze studia,tym wczesniej znajde prace.Mam obrone pracy w listopadzie 2013,jesli jej nie zalcze bede musiala obronic sie w kwietniu 2014.Moglbys mi powiedziec w ktorym terminie mi sie uda? Dziekuje. Biedny podziekowal.

Witam Igorze, powiedz mi proszę kiedy powróci do mnie ukochany, kiedy zacznie się do mnie odzywać? pozdrawiam A

Witam Igorze powiedz mi kiedy wygram w lotto i jakie cyfry mam obstawiać

Witam posiadam fajna dzialke budowlana ,i moim marzeniem jest wybudowac tam dom weselny ,z czescia domu mieszkalnego.Obecnie dowiadywalam sie w bankach o kredyt lecz nie mam takich dochodow duzych.chce zapytac czy ten pomysl uda mi sie zrealizowac a jak nie to podpowiedz w jakim kierunku mam isc .Dodam ze jestem samotna matka i nie mam zbyt wesolej sytuacji ani materialnej ani mieszkaniowej.Prosze o pomoc. Pozdrawiam

Dziękuje Igorku, wyczytałam, że to znaczy, że będzie dobrze i to pod każdym względem. Skoro to mój dobry okres to muszę go wykorzystać jak tylko się da:) Pozdrawiam

Igor:
ZAKLECIA aga000 2 marca, 14:31 Ale trzeba kontrolować namiętności ;) Pozdrawiam Igor
Dziękuję z odpowiedz Igorze kontrola jest tylko okazuje się że problemy się pojawiają (nie w związku)dlatego pytam czy się uda

Tu miotacz........emocjonalny............ Masz dla mnie jakies wiesci ????!!!!! Igor tylko prosze nie tak tajemniczo ....Czy maz mnie zdradzil lub zdradzi???Co sadzisz o nas ???Ma to sens??? P..O..Z..D..R..A..W..I..A..M

maciekd1994:
Witam Igorze powiedz mi kiedy wygram w lotto i jakie cyfry mam obstawiać
Miałem widzenie....Nigdy nie wygrasz. Trzeba się wziąć do tyry, niestety.

Pozdrawiam Cię Igorze! Proszę napisz mi co będzie dalej z moim małżeństwem, wszystko mi się wali na głowę! Przyjmę każdą prawdę. Tylko odpisz.

Witam Igorze Od jakiegoś czasu mam bardzo duży problem z kimś kogo spotkałam po 23 latach. Kiedyś to był mały chłopiec z którym biegałam po ulicy a dzisiaj to 30 letni mężczyzna. Od pięciu miesięcy widujemy się... jednak ostatnio co raz rzadziej:( Wyczuwam jakby powstał jakiś mur między nami. Zdałam sobie z tego sprawę,że darzę jego dużym uczuciem... Nie wiem jednak co się z nim dzieje? Zaczyna co raz rzadziej dzwonić- kiedyś było inaczej. Czuje się jakby mu w ogóle nie zależało. Wiem że ma ciężki okres w swoim życiu i wiem że ma bardzo ciężki charakter,ale coś się dzieje... Najgorsze jest to,że wiem jak żył i żyje. Nie wiem za to czy jest fer wobec mnie :/ Zastanawiam się czy jemu w ogóle na czymś zależy,czy zależy mu na mnie... Proszę Cię o pomoc Igorze.

Witam. Moja partnerka odeszła ode mnie około 2 tygodni temu. Obecnie ma już nowego partnera. Choć wie że nadal coś do mnie czuje to stara się stworzyć coś na nowo. Utrzymujemy ze sobą kontakt i wiem że mam duży potencjał by zmieniać wiele sytuacji aby były po mojej myśli ale niektóre sprawy są trudniejsze. Pytanie do Ciebie Igorze czy zejde się jeszcze z tą dziewczyną i czy jest szansa bym dał rade pokonać ograniczenia. Czy zostawi tamtego faceta spowrotem dla mnie czy może to wszystko potoczy się inaczej? Bardzo liczę na odpowiedź

Czy moj obecny zwiazek jest tym docelowym? pozdrawiam

Witam. Czy moj syn w najblizszym czasie pojedzie do pracy za granice i czy tam na dlugo zostanie i czy bedzie zadowolony.

dziunia

Drogi Igorze- przekazuję podziękowania od osoby której w Twoim imieniu pomogłam. "Podziękuj Igorowi" to jego słowa. Chciałbym Cię zapytać o dwie sprawy: moja mam idzie do szpitala- w poniedziałek będzie miała operacje- czy wszystko przebiegnie pomyślnie?? I drugie pytanie w maju czeka mnie matura- coraz bardziej się boję i chcę Cię zapytać czy zdam wszystkie egzaminy?? pozdrawiam serdecznie:)

Kamelon

Pozdrawiam Czy suczka moja urodzi zdrowe szczeniaki? Kiedy zajdzie w ciążę ? Ps dziś biedny otrzymał do koszyka pieniążek ,podziękował Pozdrawiam

ulmich:
Kiedy zajdzie w ciążę ?
Jak będzie miała cieczkę:)I ją dopuścisz. Ehhh.. rozumiem każdy ma swoje problemy, i dla każdych ich problem jest najważniejszy. No, ale... jej..jestem zszokowana:D

rosomak:
Trzeba się wziąć do tyry, niestety.
Obdarłeś mnie ze złudzeń;p No chyba, że masz widzenie inne w związku z moją skromną osobą;)

ZAKLĘCIA coco71 4 dni temu o 21:31 Sny po żarliwej modlitwie są zawsze najpiękniejsze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą