| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze, a kiedy powróci do mnie Michał? Kiedy zacznie On coś robić w tym kierunku?
pozdrawiam
Anna
|
|
|
ZAKLECIA
Marina
2 godziny temu
Będziesz czekać ile ?
Pozdrawiam
Igor
ps. musisz się nauczyć czytać znaki od życia ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
Wczoraj o 22:43
Kiedyś za "komuny" miałem kolegę co się chwalił sygnetem, mało kto wiedział, że to był tombak a już nie wiedzieli tego ci co mu prysnęli gazem i zdarli z palca.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
angelika857
Wczoraj o 21:27
A na czym się najlepiej znasz ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
tusia110908
Wczoraj o 21:56
Niebawem zrozumiesz ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorku mimo wszystko dziękuję Ci za dobre rady;)
Pozdrawiam serdecznie;)
|
|
|
drogi igorku z całego serca dziekuje za odpowiedz wlasnie niebawem zrozumie ale co wroci czy nie?poczekamy zobaczymy chyba tto miałes na mysli ze musze czekac ale niewiem czy na dobre czy złe okaze sie dziekuje pieknie
|
|
|
Moja przyjaciółka z pracy Gosia (brunetka) mieszka od pół roku z Andrzejem (brunet). Czy będą małżeństwem, czy będą mieli dzieci? Czy on myśli o niej poważnie? Jest trochę od niej młodszy i boję się czy nie wyroluje jej? Tak jej kibicuję, czy będzie szczęśliwa bo to bardzo dobry i wartościowy człowiek? pozdrawiam i z góry dziekuję
|
|
|
|||
|
Witam Igorze dziekuje za odpowiedz biedny pod kosciolem nie byl w stanie nic powiedziec. Jest to kaleka jezdzi na wozku inwalidzkim ma nienaturalnie powykrecane rece i chyba nie moze mowic :/. Tak sie jeszcze zastanawiam czu ona mnie pamieta.
|
|
|
Przypominam jeszcze raz by nie wysyłać na mój adres kilku maili na raz gdyż system kwalifikuje je jako spam.
Prośby o spotkania też nie mają sensu - nie mam czasu.
Pozdrawiam
Igor
ps. szukających szybkich i fachowych odpowiedzi odsyłam do http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wr%C3%B3%C5%BCba
|
|
|
Igorze ale ja juz w nowym miescie 4 lata mieszkam, no to chyba juz jest gotowe? Zreszta ja bardzo potrzebuje tego mieszkania tutaj bo place horendalne rachunki za wynajem. Naprawde sprzeda sie juz teraz? moze cos powinnam zrobic? To jest Igorze przemyslane od lat, moje wielkie marzenie...
|
|
|
Igorze trudno powiedzieć :) na pracy fizycznej??? do tej pory pracowałam w branży drobiarskiej. interesuje mnie tylko czy to będzie coś podobnego? myślę nawet nad czymś własnym ale brak mi trochę pewnosci i pieniędzy a nie chciałabym utonąć w długach za jakiś czas... ponieważ widze ze u nas pewne sklepy plajtują...
|
|
|
Witam
Chcialem zapytac,kiedy spotkam kobiete z ktora sie zwiaze na stale?
pozdrawiam
Biedny podziekowal.
|
|
|
[quote=Igor]ZAKLECIA
Grace
3 marca, 20:45
na H ;)
Pozdrawiam
Igor
H..hm jedyne co przychodzi mi do głowy to "H" jak Hakiel-on jest już zajęty z tego co wiem ;)
Pozdrawiam serdecznie
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Wiesz Igorze, nie pytałabym już o nic, ale nie mam spokoju i wiem, ze muszę zapytać, bo może Ty znasz odpowiedz. Jakieś 7 lat temu mialam ten sen, nie wiem co to bylo. I wiem, ze to nie byl sen bo modlilam sie i balam sie. Wiesz, pamietam to oko, niebieskie oko, jasno niebieskie oko patrzace na mnie. I ta muzyka, nie moge jej blizej okreslic. I uslyszalam, ze bedzie dobrze. Teraz bedzie dobrze. Pamietam, ze balam sie panicznie i muzyka zaczela cichnac, gdy modlilam sie:) Wyobraz sobie mnie, modlaca sie. ;) I wlasnie, teraz z niedzieli na poniedzialek gdy usypialam, wiesz przebudzilam sie bo znowu widzialam to oko, ale tym razem nie bylo muzyki, nie balam sie i nie bylo zadnego przekazu. Brzmi to jak schiza, ale ja tego nie rozumiem. Czym jest to oko? Moze znasz ta odpowiedz?
Przepraszam, ze bez polskiej czcionki pisze, ale wyrzucilo mnie i musialam jeszcze raz;) Pozdrawiam Igorze:)
|
|
Coco |
|
witaj Igorze
powiedz mi proszę czy będę kiedyś normalny? :( boję się, że nigdy
|
|