| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
|
Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych więtymi . Jak wiele się wypełniło .. moglicie przekonać się we wczeniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006
2005 - rok Rydwana VII liczba "7"
2006 - rok Mocy ( obudzenia Upionej Siły ) - podwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 !
kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - mierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!
|
|
|
No to inaczej:
http://www.13moon.com/cosmic_seed.htm
Polecam już w następnym dniu,
dniu Czerwonej Magnetycznej Ziemi - KIN 157, Siła Kierowania
na Fali Czerwonej Ziemi - Siła Współpracy
Południowy Żółty Zamek Rozkwitu
Harmonia 40 - Samoistna MATRYCA
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Zaczęły się M. a mnie niepokoi przepowiednia Nostradamusa o "igrzyskach mierci". Gdyby tak było, to którego ranka trzy kolumny obcych wojsk "zameldowałyby" by się na terytorium Niemiec - no i by się zaczęło....
|
|
|
pszepowiedna nostrodamusa o igrzyskach mierci". dotyczy igrzysk olipijskich kture sie odbedom w 2008r ^^ tak pszynajmniej wiekszoc sšdzi
|
|
Wina tuska |
|
a moja przepowiednia dotyczy dzisiejszego dnia, przepowiadam że windows to gówno i to się sprawdzi!
|
|
|
Dziwię się że ludzie zatrzymali Ten Temat .... wielu jest z was którzy majš Czas ! na to by móc przekazywac ludziom potrzebne treci dotyczšce Dróg .
Ten Temat , równoczenie Forum Umarło zalane tkzw. "Pierdołami" które naprodukowały "Oszołomy" które lizły zaledwie 0.5 % treci Ezoterycznych . Pytam się ... Gdzie się podziali ludzie ktorzy naprawdę wietnie wykładali w swej Mowie na tematy Ezoteryczne , Psychologiczne , Filozoficzne oraz Praktyczne ????????
proszę was , jeli macie wolny czas zrealizujcie Wspólne Dzieło Odkrywcze dotyczšce Badania nie tyle Przyszłoci co Wpływu Sfery "Niewytłumaczalnej" na " Wytłumaczalnš" .. . Każdy w Życiu ma własnš cieżkę podobnš , a nawet można by rzecz -- w 99% suprocentowš z Życiami Innych Ludzi -- jednakże ten 1 % Stanowi o Naszej Innoci która zmusza nas w anyszch Pasjach , Tu obecnych do Stworzenia Zcalena i Jednoci idšcej Bezporednio w wiat Zewnętrzny który nas Karmi każdego Dnia , a My jego .. wymieniajšc się Energiš . Wielu może mieszyc mój wywód , jednak niechaj się miejš ... tyle co tu zostało powiedziane , nie zmieni Wiatr Czasu w wiadomociach Tych , w których me słowa Zapadły zapisane pamięciš . To samo mówię Ja wam .. że wiele tematów , rozmów , Dygresji słownych wpłyneło na mój rozwój bardzo dobrze i "soczycie" .
Kiedy Stracisz Wszystko .. Wiedz , że Dana została Tobie Łaska Wejrzenia w Głębszš Istotę Twego Losu i Życia na Ziemi .. by wzniósł się ponad swš Biedę i Niedolę Myli .. by Radoc wyrażał , nie posiadajš Nic poza Widokiem i wiadomociš Życia .. Nauczmy się Cieszyc i Posiadac Cišgłš wiadomoc Jednoci z Otaczajšcym nas wiatem Fizycznym , Mentalnym oraz Astralnym a odnajdziemy Boga Prawdziwego odartego z Symboli Kultur oraz Religii ... jego Imię To .......
Trzymajcie się Ciepło i nie pozwólcie Umrzec tej Stronie oraz pokrewnym jej Celowi Tematom.
Ariel
|
|
|
:)
Miło, że napisałe.
Widzę 2 powody dla których to zamarło:
1. Zdjęcie które zostało załdowane
2. Brak Ciebie stymulujšcego temat. Pamiętaj, że jeste jego Twórcš.
Jest chyba jeszcze co, czego nie potrafię wyjanić logicznie, co w ostatnim czasie. Ciekawa czy jestem odosobniony, czy też inni też tak to dobierajš?
Pozdrawiam
Bartek
|
|
|
Temat wcale nie umarł, opiekuję się nim chociaż tego nie widać.
|
|
|
Twórcami stały się Myli które trafiły we mnie i pobudziły do otworzenia takiego , a nie innego Tematu , i sšdzę .. że jeli Ja bym tego nie uczynił , znalazłaby się inna osoba która Rozwinęła by Dialog zmierzajšcy na Wody Badań Przyszłoci , wpływu na niš itd . Dzięki Bartek za Stymulacje ;) no i Witam od dawien dawna Naszego Intergalaktycznego Geniusza Japańskiego D - E - N - T -A - K -U :-))) Miło Słyszec że Trzymasz z Przestworzy Rękę na Pulsie Geniuszu Telepatycznie - Intergalaktyczny .
Czas płynie , a My wraz z nim .. i jeli Teraz jest Teraz , to Jutro będzie Jutro . Więc nie ma co zwlekac jeli chcemy co Wyrazic w słowach o tym co widzš nasze oczy , a słowa zmuszone byc sš zamknięte by nie narazic się na Dyskryminacje naszych Przekonań uwarunkowanych Dowiadczeniami , wyrażmy to tu ! lub na innym pokrenwmy tematcie . Z tego co mi wiadomo , choc psychologiem nie jestem ... najlepszš Terapiš na wszelkie duszšce nas złoci w Stosunku nie róznej maci niesprawiedliwosci możemy wyrazic piszšc .. gdyz Słowo , czy to mówione , czy pisane wyzwala z nas większš częc tego co w nas mieszka itd itp ... .
Tak czy owak obserwujšc Ejsi , widac że To nie To , co Było wczeniej .. Nasza Rzeka zmienila pršd i miast w górę płynie w dół zalewajšc okoliczne łški Myli Zbiorowej ;)
Pozdro Człowieki
|
|
|
"Tak czy owak obserwujšc Ejsi , widac że To nie To , co Było wczeniej .. Nasza Rzeka zmienila pršd i miast w górę płynie w dół zalewajšc okoliczne łški Myli Zbiorowej ;)"
Jednak co dobrego tutaj widzę. Coraz większe zainteresowanie. Na razie nie sprecyzowane, nie potrafišce odnależć pierwszego "pršdu".
Zdaje się, że każdy z EJSI kiedy tak samo się zachowywał.
Lekko to zniechęca (ostatnie tematy i teksty) lecz nikt nie mówił, że będzie łatwo.
Każda bryła przeznaczona do rzeby nie wyglšda zachęcajšco, lecz to Twórca wie jak będzie wyglšdał efekt finalny zachwycajšc się każdym etapem i kształetem formy.
Pozdrawiam
Bartek
|
|
|
starš energię zastępuje nowa ..
a znacie to?: "nic na siłę .. we większy młotek" ;)
miłego dnia
[%sig%]
|
|
|
"Nasza Rzeka zmienila pršd i miast w górę płynie w dół zalewajšc okoliczne łški Myli Zbiorowej ;) "
Zastanawiajšce jest to "nasza"(rzeka).
Rzeka ma to do siebie, ze płynie do Przodu!
Gdzie jest przód?
(W rozumieniu rzeki jest to poruszaie się z Gór i Wyżyn ku poziomowi Morza,
Poziomowi Zero;
tu; Poxiomowi Próni (potoczny powrót do Boga)..
"zmienila pršd i miast w górę płynie w dół"
Dopowiem tylko, że kiedy rzeka robi
duży skok do przodu,
np. pokonuje spiętrzenie... tzn pozornie mały krok do przodu (np.50cm)
ale Wielki Krok ku Morzu (np. 11m)
..a potem ponownie zwiększa składowš "do przodu", to pod jazem
czestokroć
występuje ruch
pozornie wsteczny
zawirowanie takie...
..i patrzšc fragmentarycznie, wycinkowo ...to ona się "jakby cofa"
LECZ TO ZŁUDZENIE
;)
Jak powiedział BartekTW:
Warto zniš obcować (ciekawe, dziwne słowo)
"zachwycajšc się każdym etapem i kształetem formy."
;) Miłego Dnia!
|
|
|
Do wszystkich co temat poruszajš!
Spróbuję odwrócić lekko temat.
Ariel nie denerwuj się :)
A jak chcielibymy widzieć rok 2006?
Jaka rzeczywistoć forumowiczom odpowiada?
Jaki scenariusz byłby korzystny dla mieszkańców Ziemi oraz samej Ziemi?
Jakiego pytania nie zadałem?
Pozdrawiam
Bartek
|
|
|
Era ktora minela nazywano Era Ryb bo Ryby sa ostatnim znakiem zodiaku.Dlatego przepowiadano koniec swiata albo ze "czas cofnie sie...?" i nastapi Era Wodnika.Czas ktory minal byl w istocie czasem Ziemi a Era Ryb ostatnim jego okresem.
Teraz nastapil Swiat Slonca.
Slonce to ja=ty=my=wy=inni...+
Kto siegnac chce wyzej niech spojzy w Slonce...lub siegnie gwiazd.
Rewolucja wierzen religijnych to nie jest, bo w kazdej religii Slonce swieci jak i w zyciu kazdej istoty.
|
|
|
Pozdrawiam z Angli wszystkich którzy ledzili temat , i tych którzy sš mymi Przyjaciółmi :-))) Its O.K Dont wory .. its new Change .. your life its no bad , decision in your hand and maind ;) .... PS. Co kiepsko , i mietnik się trochę zrobił hehe.
http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/anglia.JPG
|
|
|
ciulowo ze wrzuca takie duze rozdziałki zdjęć , po zapisaniu na dysk sš w sam raz i zmniejszajš się . Tak czy owak postanawiam odsłonić Face jakom autor tego tematu i pokrewnych innym ;)
http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/ariel.JPG
Tutaj jestem z Przyjacielm , zwie się Berti :-)
http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/berti.JPG
A tu zdjęcie z Narzeczonš której mi strasznie brakuje tu w angli , Kocham Cię Mocno Dziubek i Mocno Tulę tj. wtedy kiedy siedzielimy przy gwiazdach ogrzani ciepłem ognia :-))) Trzymajcie się pa
http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/Razem1.JPG
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |