Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

No to inaczej: http://www.13moon.com/cosmic_seed.htm Polecam już w następnym dniu, dniu Czerwonej Magnetycznej Ziemi - KIN 157, Siła Kierowania na Fali Czerwonej Ziemi - Siła Współpracy Południowy Żółty Zamek Rozkwitu Harmonia 40 - Samoistna MATRYCA [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Zaczęły się MŒ. a mnie niepokoi przepowiednia Nostradamusa o "igrzyskach œmierci". Gdyby tak było, to któregoœ ranka trzy kolumny obcych wojsk "zameldowałyby" by się na terytorium Niemiec - no i by się zaczęło....

pszepowiedna nostrodamusa o igrzyskach œmierci". dotyczy igrzysk olipijskich kture sie odbedom w 2008r ^^ tak pszynajmniej wiekszoc sšdzi

Wina tuska

a moja przepowiednia dotyczy dzisiejszego dnia, przepowiadam że windows to gówno i to się sprawdzi!

Dziwię się że ludzie zatrzymali Ten Temat .... wielu jest z was którzy majš Czas ! na to by móc przekazywac ludziom potrzebne treœci dotyczšce Dróg . Ten Temat , równoczeœnie Forum Umarło zalane tkzw. "Pierdołami" które naprodukowały "Oszołomy" które lizły zaledwie 0.5 % treœci Ezoterycznych . Pytam się ... Gdzie się podziali ludzie ktorzy naprawdę œwietnie wykładali w swej Mowie na tematy Ezoteryczne , Psychologiczne , Filozoficzne oraz Praktyczne ???????? proszę was , jeœli macie wolny czas zrealizujcie Wspólne Dzieło Odkrywcze dotyczšce Badania nie tyle Przyszłoœci co Wpływu Sfery "Niewytłumaczalnej" na " Wytłumaczalnš" .. . Każdy w Życiu ma własnš Œcieżkę podobnš , a nawet można by rzecz -- w 99% suprocentowš z Życiami Innych Ludzi -- jednakże ten 1 % Stanowi o Naszej Innoœci która zmusza nas w anyszch Pasjach , Tu obecnych do Stworzenia Zcalena i Jednoœci idšcej Bezpoœrednio w Œwiat Zewnętrzny który nas Karmi każdego Dnia , a My jego .. wymieniajšc się Energiš . Wielu może œmieszyc mój wywód , jednak niechaj się Œmiejš ... tyle co tu zostało powiedziane , nie zmieni Wiatr Czasu w Œwiadomoœciach Tych , w których me słowa Zapadły zapisane pamięciš . To samo mówię Ja wam .. że wiele tematów , rozmów , Dygresji słownych wpłyneło na mój rozwój bardzo dobrze i "soczyœcie" . Kiedy Stracisz Wszystko .. Wiedz , że Dana została Tobie Łaska Wejrzenia w Głębszš Istotę Twego Losu i Życia na Ziemi .. byœ wzniósł się ponad swš Biedę i Niedolę Myœli .. byœ Radoœc wyrażał , nie posiadajš Nic poza Widokiem i Œwiadomoœciš Życia .. Nauczmy się Cieszyc i Posiadac Cišgłš Œwiadomoœc Jednoœci z Otaczajšcym nas Œwiatem Fizycznym , Mentalnym oraz Astralnym a odnajdziemy Boga Prawdziwego odartego z Symboli Kultur oraz Religii ... jego Imię To ....... Trzymajcie się Ciepło i nie pozwólcie Umrzec tej Stronie oraz pokrewnym jej Celowi Tematom. Ariel

:) Miło, że napisałeœ. Widzę 2 powody dla których to zamarło: 1. Zdjęcie które zostało załdowane 2. Brak Ciebie stymulujšcego temat. Pamiętaj, że jesteœ jego Twórcš. Jest chyba jeszcze coœ, czego nie potrafię wyjaœnić logicznie, coœ w ostatnim czasie. Ciekawa czy jestem odosobniony, czy też inni też tak to dobierajš? Pozdrawiam Bartek

Temat wcale nie umarł, opiekuję się nim chociaż tego nie widać.

Twórcami stały się Myœli które trafiły we mnie i pobudziły do otworzenia takiego , a nie innego Tematu , i sšdzę .. że jeœli Ja bym tego nie uczynił , znalazłaby się inna osoba która Rozwinęła by Dialog zmierzajšcy na Wody Badań Przyszłoœci , wpływu na niš itd . Dzięki Bartek za Stymulacje ;) no i Witam od dawien dawna Naszego Intergalaktycznego Geniusza Japańskiego D - E - N - T -A - K -U :-))) Miło Słyszec że Trzymasz z Przestworzy Rękę na Pulsie Geniuszu Telepatycznie - Intergalaktyczny . Czas płynie , a My wraz z nim .. i jeœli Teraz jest Teraz , to Jutro będzie Jutro . Więc nie ma co zwlekac jeœli chcemy coœ Wyrazic w słowach o tym co widzš nasze oczy , a słowa zmuszone byc sš zamknięte by nie narazic się na Dyskryminacje naszych Przekonań uwarunkowanych Doœwiadczeniami , wyrażmy to tu ! lub na innym pokrenwmy tematcie . Z tego co mi wiadomo , choc psychologiem nie jestem ... najlepszš Terapiš na wszelkie duszšce nas złoœci w Stosunku nie róznej maœci niesprawiedliwosci możemy wyrazic piszšc .. gdyz Słowo , czy to mówione , czy pisane wyzwala z nas większš częœc tego co w nas mieszka itd itp ... . Tak czy owak obserwujšc Ejsi , widac że To nie To , co Było wczeœniej .. Nasza Rzeka zmienila pršd i miast w górę płynie w dół zalewajšc okoliczne łški Myœli Zbiorowej ;) Pozdro Człowieki

"Tak czy owak obserwujšc Ejsi , widac że To nie To , co Było wczeœniej .. Nasza Rzeka zmienila pršd i miast w górę płynie w dół zalewajšc okoliczne łški Myœli Zbiorowej ;)" Jednak coœ dobrego tutaj widzę. Coraz większe zainteresowanie. Na razie nie sprecyzowane, nie potrafišce odnależć pierwszego "pršdu". Zdaje się, że każdy z EJSI kiedyœ tak samo się zachowywał. Lekko to zniechęca (ostatnie tematy i teksty) lecz nikt nie mówił, że będzie łatwo. Każda bryła przeznaczona do rzeŸby nie wyglšda zachęcajšco, lecz to Twórca wie jak będzie wyglšdał efekt finalny zachwycajšc się każdym etapem i kształetem formy. Pozdrawiam Bartek

starš energię zastępuje nowa .. a znacie to?: "nic na siłę .. weŸ większy młotek" ;) miłego dnia [%sig%]

Za to z tym młotkiem duży plus. Pozdrawiam Igor

"Nasza Rzeka zmienila pršd i miast w górę płynie w dół zalewajšc okoliczne łški Myœli Zbiorowej ;) " Zastanawiajšce jest to "nasza"(rzeka). Rzeka ma to do siebie, ze płynie do Przodu! Gdzie jest przód? (W rozumieniu rzeki jest to poruszaie się z Gór i Wyżyn ku poziomowi Morza, Poziomowi Zero; tu; Poxiomowi PróŸni (potoczny powrót do Boga).. "zmienila pršd i miast w górę płynie w dół" Dopowiem tylko, że kiedy rzeka robi duży skok do przodu, np. pokonuje spiętrzenie... tzn pozornie mały krok do przodu (np.50cm) ale Wielki Krok ku Morzu (np. 11m) ..a potem ponownie zwiększa składowš "do przodu", to pod jazem czestokroć występuje ruch pozornie wsteczny zawirowanie takie... ..i patrzšc fragmentarycznie, wycinkowo ...to ona się "jakby cofa" LECZ TO ZŁUDZENIE ;) Jak powiedział BartekTW: Warto zniš obcować (ciekawe, dziwne słowo) "zachwycajšc się każdym etapem i kształetem formy." ;) Miłego Dnia!

Weszliœmy w pięknym Stylu w temat Zmian - Czasu , no i wpływu tego wszystkiego na naszš Rzeczywistoœc ;) Ciekawe wypowiedzi :-D* .. Pršd nabiera Tępa w Rzece , kiedy opady sš Częstsze i Gęstsze ;) a tym samym popycha jš Siłš Rozporowš do przodu nadajšc życia terenom Wyschniętym . Zmiany Stanowiš Nieodłšcznš częœc naszych Życ . . Stanowiš coœ wyjštkowego , leczn nie zawsze przyjemnego. Rozstania , do tego zmierzam , one sš czymœ Co ma Decydujšcy wpływ na owe Zmiany - Transformacje !!! . W Tarocie kartš Transformacji jest Arkan XIII Œmierc , Arkan który jednych przeraża , innych Satysfakcjonuje. .. C.D .. nawišze jak wrócę z Zamku ;) http://www.goluchow.pl/htm/7/04.jpg ,, :/

................................... ............. .... . . . Esencjš Życia sš Wodospady Zmian dotykajšce każdego z nas , na różnych Etapach Życia , i nie powinniœmy doœwiadczajšc Zmian utożsamiac się w całoœci z nimi . Powinniœmy wiedziec , iż Sensem Życia każdego z nas jest Nasze Szczęœcie pozbawione zależnoœci względem przeżytych Wspomnień . Powinniœmy również wiedziec , iż któregoœ Dnia i Roku osišgniemy Œwiadomoœc Indywidualnoœci , w Całoœci wszelkich doœwiadczeń na Planie Materialnym , bez obecnoœci ludzi , którzy Obecnie sš dla nas Ważni . Samotnoœc prowadzi do Integracji z własnš Duszš , a w œlad za niš wyłania się droga która ustala dalszy jej kierunek pozbawiony okrycia Namacalnej Iluzji ( Reality ) . Wszyscy stanowimy Integralnš , Obecnie , nie w pełni Œwiadomš Jednoœc . Ci .. co kroczš Œwiadomie Drogš Rozwoju Duchowego powinni Pamiętac .. iż Rozwój Duchowy nie jest Zabawš , a Prawdš która będzie Nas prowadziła nieustannie dalej . Tyle słów zostało powiedzianych , a tak mało zrozumiałych .. Dlaczego ??? Ponieważ nasza wyjštkowoœc - każdego z nas , nie leży w czyiœ rękach , lecz w Naszych i każdy jš posiada . Jeœli szukaci Miłoœci , znajdziecie jš , lecz bšdżcie Cierpliwi uwzględniajšc , iż Czas .. tu na Ziemi , jest Matrycš która bardziej Steruje losem Natury aniżeli Nami . Każdy posiada Tu swš drugš częœc - meskš i żeńskš .. nawet jeœli pozostaje Samotnym . Materia ustanawia drogę przez Piekło , w którym wolnoœciš jest Pełnia Œwiadomoœci Siebie oraz swego Życia . Wiele już ostało powiedziane poprzez wielu , którzy odkryli Siebie ! i odnależli Prawdę kryjšcš wiele znaków Zapytania względem każdej Częœci i Aspektu Życia oraz Siebie samego . Całoœc wszechrzeczy mieszka w każdym z Nas łšczšc się z Integralnš częœciš Żródła , którego powszechnie ujmowalnym Imieniem / ami jest Bóg - Jahwe - Adonai itd itp ... Jednoœc - Miłoœc !!! w niej mieszka Esencja nas Samych , i to My , a niekto inny , jesteœmy w Stopniu Nieœwiadomym twórcami Systemu opartego na Strategicznym polu Œwiadomoœci zawartych w ciałach dizycznych . Czas jest Siewcš Zmian tj. Œmierc .. która nad nim Panuje . Czas jest Punktem naszych Doœwiadczeń , w których Upadek i Wzniesienie stanowiš lekcje, na których oparta jest Szkoła - Ziemia . Bšdzcie mocni w swej Wierze ufajšc Siłom które Nieustannie od Narodzin wam Towarzyszš w waszej Wędrówce zmierzajšcej do Uœwiadomienia przez was , i każdego z nas ( w tym mnie samego ) .. głębszej Prawdy , która nie może byc w tym miejscu wyjawiona .. gdyż dedykowana jest Wam , Mi , i każdemu z osobna Inaczej acz wydawac by się mogło .. podobnie. http://www.fromoldbooks.org/Duerer/pages/1513-Knight-Death-and-the-Devil/1513-Knight-Death-and-the-Devil-q50-969x1257.jpg

http://www.learntarot.com/bigjpgs/maj13.jpg

Do wszystkich co temat poruszajš! Spróbuję odwrócić lekko temat. Ariel nie denerwuj się :) A jak chcielibyœmy widzieć rok 2006? Jaka rzeczywistoœć forumowiczom odpowiada? Jaki scenariusz byłby korzystny dla mieszkańców Ziemi oraz samej Ziemi? Jakiego pytania nie zadałem? Pozdrawiam Bartek

Era ktora minela nazywano Era Ryb bo Ryby sa ostatnim znakiem zodiaku.Dlatego przepowiadano koniec swiata albo ze "czas cofnie sie...?" i nastapi Era Wodnika.Czas ktory minal byl w istocie czasem Ziemi a Era Ryb ostatnim jego okresem. Teraz nastapil Swiat Slonca. Slonce to ja=ty=my=wy=inni...+ Kto siegnac chce wyzej niech spojzy w Slonce...lub siegnie gwiazd. Rewolucja wierzen religijnych to nie jest, bo w kazdej religii Slonce swieci jak i w zyciu kazdej istoty.

Kolejna kadencja Kaczynizmu

Pozdrawiam z Angli wszystkich którzy œledzili temat , i tych którzy sš mymi Przyjaciółmi :-))) Its O.K Dont wory .. its new Change .. your life its no bad , decision in your hand and maind ;) .... PS. Coœ kiepsko , i œmietnik się trochę zrobił hehe. http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/anglia.JPG

ciulowo ze wrzuca takie duze rozdziałki zdjęć , po zapisaniu na dysk sš w sam raz i zmniejszajš się . Tak czy owak postanawiam odsłonić Face jakom autor tego tematu i pokrewnych innym ;) http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/ariel.JPG Tutaj jestem z Przyjacielm , zwie się Berti :-) http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/berti.JPG A tu zdjęcie z Narzeczonš której mi strasznie brakuje tu w angli , Kocham Cię Mocno Dziubek i Mocno Tulę tj. wtedy kiedy siedzieliœmy przy gwiazdach ogrzani ciepłem ognia :-))) Trzymajcie się pa http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/Razem1.JPG
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.