| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Koniec swiata na stšpi w 2012 roku. podobno ale nie moze bo ja musz pojechac na igrzyska olimpijskie do londynu i zdobyc złoty medal... buuuuuu
|
|
|
Koniec sfiata sny prorocze rozboje zło kiedy to pszymynie hmmm ah pytanie?
napewno moim znadniem wieku nie dozyjemy nastepnego ale ludze i nasi potomkowie
nie dozyjom sma miłem sny prorocze ze cos sie zblirza i pszyszykowujom sie w niebie
widzłem brame 3 noce jak na pismie sfietym brama ukazała mi sie ale była zamkienta wszyscy ludze sie paczyli co to jest i modlili sie do tego to była brama PORTAL
2 sny miałem pamietajce jak bedze koniec sfiata wybadcze sobie grzechy bo kto by nie wyvabczy ta osoba nie pujdze łatfo do nieba :(( tylko do czyszca ale jak bedze tyh gzehuw sporo oj niehce nawet myslec ale wiam ze po bedze muzyn bedze koniec sfiata moim zdaniem nad pszełomem 2020 -2030 max
|
|
|
Wejdż na stronę:
www.fakty.org.pl
Przestudjuj solidnie to zrozumiesz
Jack Peterson
|
|
|
znudzilicie mnie, wypierdalajcie z tego tematu, jestem lepszy od was!
|
|
|
Ja się już pakuje i lece na księżyc, żeby lepiej obejrzeć apokalipse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
weidzcie na mojego bloga na onecia na ten temat blog nazywa sie 2012 a ja marvina
|
|
|
|
|
|
koniec wiata może nastšpić w każdej chwili . wystarczy jeden nieudany eksperyment z pseudoboskimi ,diabolicznymi generatorami pół torsyjnych nowego NAUKOVEGO BOGA ,Akademika Shipov 'a(autora teorii"TORSION FIELDS".......)tworzšcymi materializujšce się w pełni rzeczywistoci wirtualne(n.p wykoncypowane w najdrobniejszym szczególe międzygwiezdne fortece "stellarne" rosyjskich Mega Wojen Gwiezdnych z zespołami dział plazmovych) z pełnym oprzyrzšdowaniem i przy okazji nie kontrolowany n.p. NOWY WYBUCH NOWEGO DZIECIĘCEGO WSZECHWIATA gdzie nastšpił niekontrolowany przeskok w biturbation points VACCUM''u czyli doskonałej próżni jako jednego z rodzaju pół torsyjnych.na terenie MOSKWY czy pod niš w Instytucie Wysokich Energii wytworzy się wtedy samoistnie"upiorna czarna dziura a la pelne diabolo" ,która nagle wessa w siebie cały nasz Wszechwiat, łšcznie ze Słońcem i Drogš Mlecznš.Nad Moskwš - w Warszawie w czasie dnia wtedy pojawi się przerażajšca upiorna czerń na horyzoncie,
na kierunku geograficznym północno-wschodnim giganta naukowo=przemysłowego Moskwy - a potem to ADIEU ZIEMIANIE!
!wollte Gott, dass es nicht und niemals stattgefunden worden haette!
!wollte Gott, dass ich das nicht erlebe, meine sehr geehrte polnische Internauten!
!wollte Gott, dass Harmonie und menschliches Paradis ueber die Konzepten fuer die Welt besiegt worden seien!
|
|
|
21.12.2012 podobno to ten dzien,ale wiekszosc dowodow wskazuje na to ze to bujdy
|
|
|
Miejmy nadzieje ze ludzie przemysla co robia i konca nie bedzie
|
|
|
Koniec aiata raczej szybko nie nastšpi raczej koniec ludzkoci. Jak wiemy mamy doczynienia z efektem Cieplarnianym. Spowodował on spadek prędkoci pršdów morskich o połowe w cišgu 50 lat. Przez to w strefie rownikowej mamy tyle huraganaów i powodzi a u mas w europie takš zime. zacznie się kolejne zlodowacenie a dokładnie to sobie poogladajcie "The day after tomorow" Pojutrze. Takie efekty będziemy mieć ale nie w kilka godzin tylko w kilka tygodni.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |