Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

WejdŸcie na stronę http://www.nautilus.org.pl/ i przeczytajcie ruchomy tekst na dole

Chodzi Ci pewnie o ten tekst: Na amerykańskich serwisach internetowych pojawiły się informacje, że w tym roku wybrzeża Stanów Zjednoczonych mogš zalać fale Tsunami, które spowodujš więcej zniszczeń niż fala z grudnia ub. roku.

[img]http://img.epuls.pl/members/pictures/2159/2159700_s.jpg[/mg] „Czas Prawdy” WSTĘP Robišc porzšdki natrafiłem na opowiadanie które miało stać się ksišżkš , i postanowiłem je spisać . Zaznaczam że wczeœniej nic nie wiedziałem o Zmianie , która jest w toku , a kulminacjš ma stać się rok 2012 .21.22 Grudnia . Słowa pisałem pod wpływem Emocji . Ta krótka opowieœć , czy opowiadanie jak kto woli napisane zostało w roku 2001 po Ataku Terrorystycznym na WTC . Jest to Historia Człowieka który stał się œwiadkiem Wojny Œwiatów i Przemiany Ludzkoœci Oraz powstania na Ziemi Nowej Cywilizacji , o wiele wspanialszej od poprzedniej , Znanej nam obecnie . ROZDZIAŁ I „SYGNAŁ” Był Piękny poranek 21udnia 2012 roku . Miasto budziło się do życia . Na zewnštrz słychać było warkot silników , ruch ludzi biegnšcych do swych codziennych zajęć i obowišzków . Lecz mnie to nie obchodziło , gdyż już dawno przestało mnie to obchodzić , dla kogoœ kto budzi się każdego ranka w tym samym miejscu od dwudziestu lat . Najważniejszy był dla mnie projekt , nad którym trzymałem pieczę . Projekt wart miliardy dolarów . W tej branży , jako naukowiec , a zarazem szef byłem jeszcze œwieży . Wybrali mnie losowo . Miałem po prostu , jak to się mówi ?! Farta . New York , New York , tak jest , miasto które nie poddało się 11 wrzeœnia 2001 . Gdy wrócę do tamtego czasu , wydaje mi się że to było nie tak dawno . Miałem wówczas dwadzieœcia lat i stałem przed zadaniem , o którym wczeœniej nie miałem pojęcia , że nim się stanie . - Patrzy na zegarek , jest 10 : 30 , za piętnaœcie minut musi być na lotnisku . - „Cholera znowu się zamyœliłem , czas nagli . Ok. zbieram rzeczy i łapie pierwszš pod rękš taksówkę . Znów nie ogolony” . - Zbiegł po schodach niczym wiatr huraganowy . Miał szczęœcie . Ostatnia z taksówek stała przed jego hotelem i była na szczęœcie wolna . - „Na lotnisko kolego” powiedział wsiadajšc do standardowej żółtej niezmienionej taksówki nowojorskiej . Taksówkarz – „Robi się , stary” . Ruszył . Wreszcie , jeszcze jedna przesiadka i będę mógł odetchnšć przy szklaneczce Johny Walkera . Podróż na lotnisko była krótka . Trafiłem na dobrego kierowcę . Opłacajšc podróż facet wycišgnšł dłoń i powiedział : - „Jakbyœ miał kolego problem z dojazdem następnym razem , to masz tu numer na komórkę i powiedz że wzywasz Maca” - „Dzięki będę pamiętał , a tak na boku to jestem Guey Simmons” . Na lotnisku oparty o awionetkę stał czekajšcy Majk , i jak zwykł przed każdym wylotem . Musiał wypalić papierosa . Facet był w porzšdku , gdybym mu kiedyœ nie pomógł zapewne skończyłby teraz na jednym z rogów Bronxu żebrajšc o działkę coki . Majk – „Cze Guey , co jest ?! słonko dziœ mocno grzeje , co ?! Guey - „Masz rację, mamy ładnš pogodę . To co ?! , w takim razie lecimy. Majk – „Gdzie ? na Księżyc ? Guey - „Nie! Do Arebico debilu . Przelatujšc nad Manhattanem przypomniał mi się ojciec, był strażakiem . Zginšł jak na bohatera przystało . Zawsze we mnie wierzył . Wierzył również że przyjdzie taki czas gdy stanie się dumy ze mnie , tak jak jego ojciec był dumny z niego . Powoli zbliżaliœmy się do celu . Z daleka jak broń starożytnych bogów , w œwietle słońca lœniła najpotężniejsza kopuła Œwiata . Talerz skierowany w stronę gwiazd , w stronę niezbadanych galaktyk , i kto wie w co jeszcze . Lšdowanie przebiegło bez niespodzianek . Od lotniska miałem niecały kilometr do obserwatorium i nasłuchu . Postanowiłem że nie będę się œpieszył , i dalszš drogę przejdę spacerem . Pogoda dopisywała . Promienie słońca ogrzewały bladš skórę mej twarzy , między drzewami ptaki przygrywały miłš uchu melodie naturalnoœci której mi brakowało , od wczoraj . W tym samym czasie jakiœ niezidentyfikowany Sygnał mknšł przez kosmos , w kierunku Ziemi . Kitton kończył nocnš wachtę podczas gdy ja przygotowywałem się do pracy . Kitton – „Zaparzyć ci przed wyjœciem kawę Guey . Guey - „Jeœli chcesz pewnie , a ja luknę na obecne dane . Podczas gdy Kitton zaparzał kawę Guey odtworzył Taœmę ze œwieżymi danymi . Niespodziewanie , i niedowierzajšc w odczyty przesłane z satelity zawołał Kittona .Kitton o mały włos nie rozlał kawy podbiegajšc do monitora , i widzšc wykres danych z dzisiejszego dnia . Kitton – „ To niewiarygodne , nie mogę uwierzyć w to co widzš moje oczy , trzeba natychmiast powiadomić Pentagon i Biały Dom”. Guey zaczšł się pocić widzšc przesuwajšcy się przed oczyma kod , które odebrała Antena z odległej galaktyki nieznanej treœci . Kitton by otrzšsnšć się z podniecenia w jakie wpadł , wybiegł na zewnštrz , by nabra㠜wieżego powietrza i oczyœcić emocje jakie nagle się w nim pojawiły . Kitton – „To jest to !!! . Już nikt nie wmówi mi że tam , w kosmosie niczego nie ma” W tym samym czasie na zewnštrz wybiegł Guey trzymajšc w dłoni wydrukowany Kod Sygnału . Guey – „ Musimy jak najszybciej znaleŸć się w Waszyngtonie . Ciekawi mnie tylko , czy ci z NASA też to wychwycili”. W Drodze do Waszyngtonu : ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Guey – „ Wiesz kit zdšżyłem przed wyjœciem skopiować Kod sygnału na dyskietkę . W laptopie mam program który może posłużyć nam za rozszyfrowanie Sygnału , i odczytaniu go po ludzku” Kitton – „Skšd go masz”? Guey - „ Œcišgłem go kiedyœ z Internetu . Dobra , nie ma co tego rozszczepiać , tylko natychmiast musimy sprawdzić czy ten program nam posłuży pomocš” Program uruchomiony w laptopie , w cišgu niespełna dziesięciu minut przetworzył Sygnał otrzymany dziœ rano z odległego kosmosu , w czytelnš wiadomoœć , która brzmiała tak : Witajcie !!! Nasze Statki znajdš się w obrębie waszej planety za niespełna ziemskš godzinę . Prezydenci Stanów Zjednoczonych i Rosji powinni zachować rozwagę i spokój . Wyœlemy dwa bolidy . Wyznaczone miejsce spotkania – Egipt !!! …. … Zaznaczamy , iż nasze Spotkanie jest Pokojowe i Tajne , bez nagłaœniania tego w waszych społeczeństwach oraz mediach … … Dla waszego Dobra prosimy o nie podnoszenie gotowoœci bojowej , gdyż chcemy tylko Nawišzać kontakt jaki był wam Zapowiadany i wytłumaczyć cel naszej wizyty na Ziemi, w przeciwnym wypadku w waszym języku, jeœli nasza obecnoœć zostanie przez was odebrana za wrogš , obcš i niebezpiecznš .. użyjemy siły !!! Guey i Kitt zbledli czytajšc końcówkę Przekazu . Poczuli się w tym momencie najważniejszymi ludżmi na Ziemi . W ich rękach spoczywał list od Wyższej Cywilizacji skierowany bezpoœrednio do ich oczu , uszu i dłoni . Zacišżyła w powietrzu ogromna odpowiedzialnoœć . Guey zrozumiał z tego , że chodzi im o spotkanie w wyznaczonym przez Nich miejscu , i że tylko cztery osoby . Włšcznie z nimi mogš znać treœć Sygnału . Awionetka wylšdowała na pasie tylko i wyłšcznie dla bliskich ludzi Prezydenta . Na miejscu czekała obstawa z oœmiu ciemnych land roverów , oraz limuzyna podstawiona prawie pod same drzwi awionetki . Guey i Kitt poczuli się przez chwilę jak by byli prezydentami Stanów Zjednoczonych i Rosji . Tak naprawdę w rzeczywistoœci byli zwyczajnymi ludżmi , którzy oddali pół swego życia pasji , która kosztowała masę wyrzeczeń . Jeden z ochroniarzy podbiegł szybko do limuzyny otwierajšc drzwi . Szeptem dodał , że zostaniemy przewiezieni w bezpieczne miejsce , gdzie póŸniej dołšczy do nas Prezydent . Zamykajšc za nami w poœpiechu drzwi zdšżyłem w jednej chwili przeanazlizować wiadomoœć i możliwe konsekwencje w wypadku gdyby obaj Prezydenci nie zdšżyli stawić się na spotkanie . Satelity obronne natychmiast namierzyłyby statki kosmiczne , a następnie wysłałyby sygnał rozkazu do odpalenia z różnych zakštków œwiata rakiet samonoœnych , z głowicami jšdrowymi . W konsekwencji Obcy odpowiedzieliby na zadany im cios siłš o której nie mamy zielonego pojęcia . Opinia publiczna , media , cały œwiat szarych ludzi i fanatyków obiegł by komunikat w postaci wiadomoœci o Inwazji UFO . Wiedziałem , że Ja i Kitt jesteœmy naznaczeni by do tego typu scenariusza nie dopuœcić . Kitt w tym momencie zamyœlenia szturchnšł mnie rękš , by przekazać że wjechaliœmy na drogę nieoznakowanš , w kierunku Nevady . Guey –„ Kitt coœ musimy zrobić . Pozostało nam niewiele czasu na poinformowanie prezydenta o treœci przekazu” . Kitton – „A Puptin , nie pomyœleliœmy jak jego powiadomimy” . Znów zaœwitała mi jasna myœl : telefon . Był w samochodzie . Muszš zawrócić , za mało czasu . Potrzebny będzie œmigłowiec albo coœ nawet szybszego jak myœliwiec . Rosja – Moskwa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Guey i Kitt nie wiedzieli jednego . Prezydent Stanów Zjednoczonych był w Moskwie na zaproszenie Prezydenta Władimira Putina . Omawiali sprawy dotyczšce Jerozolimy , siedem lat po tym jak Terroryœci uderzyli w Centrum aktywujšc zapalnik uruchamiajšcy Głowice Jšdrowš , w jednym z plecaków Terrorysty Samobójcy udajšcego turystę . Wówczas w jednej chwili Siła Eksplozji zmiotła z powierzchni ziemi miliony istnień ludzkich wraz z historycznymi miejscami pamiętajšcymi Jezusa . Najważniejsze miejsca z pomocš Unii Europejskiej zostały odtworzone , a Jerozolima odbudowana . Kończšc trzydniowš wizytę prezydent Stanów Zjednoczonych wstał z fotela i podziękował prezydentowi Rosji , za zaproszenie oraz arcyważnš dla losów całego œwiata rozmowę poprzez uœciœnięcie dłoni . W tym momencie sekretarka przebijajšc się przez dwóch masywnych ochroniarzy wbiegła zdyszana , z wiadomoœciš na ustach .. „Poufna wiadomoœć dla prezydenta” .. Bush zbliżył się do zmachanej damy odbierajšc telefon . Rozmowa przebiegła szybko . Widać było na jego twarzy Szok , Strach , i lekkie niedowierzanie . Chwile po tym nakazał proszšc wszystkich osobom Putina opuœcić salę prezydenckš . Telefon przekazał Putinowi . Bush obserwował jego rekacje . Gdy już skończył słuchać , spojrzał bushowi prosto w oczy .. i zamilkł z dziwnym wyrazem twarzy . W powietrzu ponad nimi zawisła atmosfera Powagi , przed zmianami , które nadchodziły . Puttin – „Czas ruszać Panie Bush” . Okolice Nevady :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Guey i Kitt mknęli przez bezdroża Nevady , w niewiadomym dla nich kierunku . Nadal rozmyœlali co się się stanie Gdy !!! Guey cieszył się że wiadomoœć dotarła do obu prezydentów . Na zewnštrz panował skwar . Kitton dla odmiany zaczšł sobie wyobrażać jak siedzi w domu na werandzie popijajšc zimne piwo . Guey za to , był dalej zamyœlony . Dręczyły go myœli o losy Œwiata . W tej samej chwili jak na lekarstwo zadzwonił telefon . Szofer nakazał im go odebrać . Po słuchawkę sięgnšł szybko Guey . Guey – „Tak , Słucham!”. Prezydent USA – „Witam Pana . Dzwonię w sprawie Sygnału , jaki Pan i pana przyjaciel przechwyciliœcie . Mam głębokš nadzieję , że to co usłyszałem parę minut temu w Moskwie , jest prawdš”. Guey – „Panie Prezydencie , to najprawdziwsza Prawda , nie bez powodu dzwoniliœmy . Chciałbym zaznaczyć , że Obcy zaznaczyli w swym Sygnale , który odkodowaliœmy , iż nie możemy popełnić żadnego błędu . W przeciwnym wypadku œwiat zapłaci straszliwš Cenę , za te potknięcie”. Prezydent USA – Więc mam przez to rozumieć Panie Simmons , iż jeżeli nie zdšżymy na czas , to czeka nas Biblijny Armaggedon ?”. Guey – „Tak , w rzeczy samej !”. Sygnał zamilkł . Guey zwrócił głowę w stronę Kitta przybierajšc niesmacznš minę , by chwilę póŸniej uœmiechnšć się i powiedzieć .. „Już sš w Egipcie”. W Tym Samym Czasie !!! ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Prezydenci obu krajów pod przykrywkš turystów mknęli na wielbłšdach w Stronę Wielkiej Piramidy , w Gizie . Towarzyszło im czterech agentów CIA . W Kosmosie niezliczona iloœć dyskoidalnych obiektów obcego pochodzenia właœnie zbliżała się do Ziemi . Były ich setki wielkoœci œredniego miasta . Pomiędzy nimi płynšł wœród oceanu gwiazd kolosalnych rozmiarów Statek „Matka” . Wyglšdem przypominał kształt cygara . W jednej chwili , te mniejsze przyœpieszyły wyprzedzajšc kolosa . Zajmowały pozycje wokół orbity okołoziemskiej używajšc wysokiej jakoœci technologii , która przejawiała się w sposób taki , iż stawały się w pobliżu Satelit Orbitalnych , niewidoczne . Używajšc zapewne jakiegoœ pola energi nieznanej nam na Ziemi . Zbliżała się Chwila Prawdy !. ROZDZIAŁ II „Kontakt!!!” Prezydenci obu krajów stanęli przed wielkš Piramidš wczeœniej schodzšc z wielbłšdów , i oczekiwali na historyczny w dziejach Ludzkoœci Kontakt! . Pozostali Agenci na ich rozkaz wsiedli na wielbłšdy , i pomknęli pustyniš w stronę Kairu czekajšc na dalsze Instrukcje działania . Statek „Matka” zatrzymał się w kosmosie rozsiewajšc wokół siebie ciszę . Chwilę po zatrzymaniu . Otworzył się przód Kolosa . Na raz wystrzeliły z jego wnętrza trzy kolorowe obiekty o okršgłych kształtach – Kule . Wchodzšc w atmosferę ziemskš , jeden z dwóch dwóch piękniejszej polaryzacji oddzielił się od grupy kierujšc w stronę Ameryki Południowej . Wszystko było jasne , nad Egiptem unosiły się lekkie pierzaste chmury .. Nagle!!! Niebo wypełniło się Pięknymi kolorami .. czerwień , pomarańcz , żółty wymieszane . Wówczas przywódcy obu potęg œwiatowych wznieœli głowy skierowane w niebo oczekujšc goœci . Pojawiły się obie Kule wyrzucone przez statek „Matkę” . Bezszelestnie , powoli zniżać pułap swego lotu , w pewnym momencie zawisły nad czubkiem , wierzchołkiem Wielkiej Piramidy . Jedna z nich osiadła na Czubku , w chwili gdy druga zawisła ponad głowami prezydentów . Przewodnicy i turyœci zwiedzajšcy Egipt naraz wpadli w popłoch i panikę uciekajšc w stronę miasta . Na ich twarzach rysował się Szok i Strach wymieszany ze Zdziwieniem iż ujrzeli Coœ , w co nie wierzyli , że istnieje . Trzecia kula w tym czasie skanowała miejsce w którym odkryty został Kalendarz Majów – Tzolkin! . Następnie stopniowo zniżyła pułap swej wysokoœci wystrzeliwujšc œwiatło które objęło Tzolkin . Następnie œwiatło uniosło Monolit pochłaniajšc w swym wnętrzu . Zaczęło się ! Druga z kul Wystrzeliła Energię która połšczona była z piramidš , raczej jej wnętrzem . Wewnštrz niej aktywowany został Tajemny klucz w postaci Kryształu . Na raz Całš Ziemia zaczęła się trzšœć a miejsca dotychczas ukryte na całym globie i te odnalezione zaczęły Œwieci㠌wiatłem łšczšcym się ze żrodłem Jšdra Ziemskiego . Promień wystrzelony został w kosmos łšczšc się z Kolosem – „Matkš” . W jednej chwili na całej planecie wszystkie maszyny jakie stworzył człowiek i wszelka technologia została wyłšczona . Telefony i Sieć globalna , w tym również . Trzecia kula oœwietliła obu prezydentów , po czym przeniosła dematerializujšc na pokład swego wnętrza . Po czym wystrzeliła w stronę „Matki” . Cała Ziemia odłšczona została pršdu i Ÿródeł energii . Nikt nie wiedział co się dzieje , poza tymi którzy brali w tym bezpoœredni udział , i tymi którzy zajmowali się œledzeniem losów planety i jej mieszkańców , w oparciu o znaki poprzedzajšce nadejœcie Tego Dnia , Dnia Prawdy i Zmiany !!!

http://fotografia.interklasa.pl/zdjecia/1416-20050503191703.jpg

Scenariusz podobny do filmu ,,Dzień Niepodległoœći'' Kiedy napiszesz 2 częœć

wcale . Chciałem podzielić się tylko .. pisane było bez znajomoœci przyszłych przepowiedni itp itd . ( intuicyjnie ) , jest w tym masa błedów . Jeœli ktoœ będzie chciał podchwycić pomysł i nanieœć poprawki byłbym zadowolony i usatysfakjonowany :) Jeszcze lepiej gdyby ktoœ movie nakręcił ;) Independence Day odpada , nadchodzi Great Movie Spielberga ... trafi tym filmem w Czasie ;) "wojna Œwiatów" . Obraz odzwierciedla możliwy scenariusz jaki może zaistnieć , nie musi , w rzczywistoœci fizycznej . Premiera padnie na okres Wakacyjny co powinno zgrać się z kolejnymi Falami piktogramów ( jakie odczuwam będš liczniej występować na całym œwiecie ) . Można polemizować na ten temat .. ale jedno jest pewne - jeœli Nostadamus widział Znak Hitlera oraz opisał Wyglšd pilotów myœliwców "œwinie w maskach " .. to dodam .. że nadmienia o Wyższej Cywilizacji i kontakcie ! ;) który ( teraz możemy się œmiać ) , Dopełni się . sory kolego lub koleżanko widzę twarz zakrytš ( nie wstydz sie ludzi ) hehe trochę rozpisałem się i nawet nie wiem czy na temat bo nie cofam oczu . Pozdrawiam

Genialny "Aurelu" Aurelianie Łassasowski ,dziękuję Ci z całego serca za wspaniałš relację z hipotetycznego "Armageddonu" czyli approxymowanego końca œwiata.Daje ona każdemu dużo do myœlenia.I może coœ zmieni w tępych mózgach polskich przywódców i szefów naszych władz monetarnych, gospodarczych ,finansowych oraz NBP i systemu ubezpieczeniowego( mam na myœli także inwestujšce między innymi w G.P.W - Fundusze Emerytalne) ,œwiadomie - w myœl bezpardonowej walki z grożbš pełzajšcej inflacji, ograniczajšcych, poczšwszy od 1989 roku , a więc od granicznej daty zmiany całoœciowego systemu społeczno-gospodarczego Polski z socjalizmu na kapitalizm, nakłady na "B+R"{Badania i Rozwój oraz Wdrożenia bieżšcych Wynalazków do Przemysłu} i szeroko pojętš naukę zarówno szczebla szkolnictwa œredniego jaki wyższego(w tym instytuty naukowe).Polska jako kraj najkorzystniej położony geomantycznie i geomorfologicznie i transcendentalnie w całym œwiecie powinna bić rekordy nakładów, zarówno na naukę, szkolnictwo wyższe oraz system wdrożeń wynalazczych w przemyœle i ochronie srodowiska jak i samo, w dużej mierze już dzisiaj w dobie globalizacji,w pełni umiędzynarodowione, zaplecze naukowo-badawcze, zarówno to państwowe jak i to prywatne.Przecież to tutaj właœnie rodzš się ci owi najzdolniejsi Synowie i Córki tej wspaniałej naszej Matki Ziemi, zatem to tutaj właœnie efektywnoœć zastosowanych do badań naukowych œrodków finansowych powinna też być najwyższa w całym œwiecie.

Apropos tego armageddonu to przypomniało mi się że chyba kilka dni temu w Ameryce zauważyli coœ na radarach i Bush musiał się ukryć potem się okazało że niby fałszywy alarm czy coœ takiego...pewnie UFO?

mam diopiero 14 lat lacz js tekże widze przyszłosc.wiem myœlisz że jakieœ dziecko sobie żartuję lecz teraz mówię to œmiertelnie serio.np kiedyœ kiedy oglšdałšm telewizję ukazał mi się przed czami obraż mój i koleżanki leżšcej na kocu ktoœ do niej odeszedł i uderzył jš tak że straciła przytomnoœć ja także wyszłam z transu.po dwuch mieisišcach ta sytułacja się zdarzyłalecz nie byo tak samo ja i koleżanka leżeliœmy na koc a ktoœ do nas podeszedł i zapytal gdzie jest cmętarz.

może Kasiu zobaczyłaœ się wtedy w swojej samospełniajšcej się wizji przyszłoœci struta œmiertelnie bakteriami wygryzajšcymi i zjadajšcymi w cišgu kilku minut oczy organizmów żywych po awarii zakładów mikrobiologicznych rosyjskiego zjednoczenia "Biopreparat" w okolicach Kirova na pólnocnozachodnim pogórzu Uralu, która zabiła w ....... roku 1,5 miliarda ludzi.Doktor mikrobiologii stosowanej, dważdy kandydat nauk sinologicznych i japonistyki , pułkownik Ofensywnych Wojsk Mikrobiologicznych Pólnocnouralskiego Okręgu Wojskowego Tamara Matwiejevna Koprziwnickaja feralnego dnia pomyliła elektroniczne, sterowane mikroprocesorami przyciski zwalniajšce zawory automatycznych kuwet powodujšce wydostanie się zabójczych bakterii na zewnštrz tego tajnego rosyjskiego kompleksu........przez otwory wentylacyjne w dachu ostatnio zmodernizowanego dla zachowania specjalnych względów bezpieczeństwa kompleksu naukowo-produkcyjnego w Otmutnińsku.

Wspaniali słowiańscy "polointernauci", jeżeli dobrze znacie język rosyjski polecam Wam cudowni rewolucjoniœci ludzkiego umysłu witrynę internetowš giganta Rosji ,spekulujšcš na temat przyszłoœci Rosji i całego œwiata: http://www.prognosis.ru to chyba najlepsza witryna futurologiczna w œwiecie; jeœli znacie inne podobne na przykład amerykańskie czy francuskie(www.futuribles.fr)lub włoskie,hiszpańskie lub niemieckojęzyczne, to podajcie jak najszybciej na łamach naszego forum linki internetowe dorogije supiermeni...

poprawiam link futurystyczny na prawidłowy,dotyczy on francuskiej comiesięcznej rewii futurologicznej: http://www.futuribles.com

POZDRAWIAM WSZYSKICH NORMALNIE, POZYTYWNIE MYŒLĽCYCH KTÓRYCH ŒMIESZĽ PODOBNE TEMATY. To naprawdę miła rozrywka po stersujšcym dniu w małopłatnej pracy pocztać sobie jakimi bzdurami zajmujš się inni ludzie. Jeżeli o mnie chodzi to bardzo bym chciała bać się przebiegunowania, wojen kosmicznych i wszelkich innych kataklizmów rodem z fantastyki niż tego co mnie czeka na codzień. A tak wogóle gdzie pracujesz Ariel?

?

test

niech ktos naoliwi tego dentaka czy jak tam temu petakowi bylo

X

Coœ Wam powiem: w tym roku będš miały znaczšce wydarzenia (katastroficzne) w skali globalnej, lecz jeœli ktoœ myœli, że to koniec œwiata lub poczštek końca to powiem, że nie !!! Raczej poczštek poczštku końca !!! Pewne wydarzenia mogš mieć miejsce już w lipcu ale te znaczšce w PADZIERNIKU !!! Co to będzie dokładnie ? Ano coœ w rodzaju "tsunami"... ale nie koniecznie w takiej samej skali. Być może nie wiecie, że od strony Słońca zbliża się do nas planeta nazwana X albo Nibiru - jej aktualne położenie uniemożliwia jej wykrycie (dokładnie tak jak pisał Nostradamus.."od strony Słońca nadejdzie..."). Można czasami jednak zaobserwować jeden z jej księzyców - siedmiu - w pobliżu tarczy Słońca... No i pewnie zastanawiacie się co z tego wynika !? Ano to, ze takie ciało niebieskie (o którym naukowce, politycy, klimatolodzy a nawet Watykan, który kilka lat temu sam zakupił całę obserwatorium astronomiczne (hic!) na własnoœć - cielkawe po co ???), ciało które jest 4 razy większe od Ziemi i 23 razy "silniejsze magnetycznie" zbliżajšc się do nas nie może nie oddziaływać na np. jšdro Ziemi i nie powodować naprężeń w skorupie Ziemi ... itd. Każde dziecko uczšce się geografi i astronomii wie o tym. Ale co dalej ? Dolatuje sobie (takie ciało niebieskie) w pobliże Ziemi i co ?.... W zasadzie nic poza tym, że powoduje "wywrócenie się " planety - 3 dni ciemnoœci na PŁN półkuli - a potem Słońce wzejdzie sobie na zachodzie 6 razy i co dalej ?... tylko tyle, że rotacja Ziemi zacznie zwalniać, aż do całkowitego zatrzymania no i .... STOP !... a potem ?... przebiegunowanie (niestety katastrofalne w skutkach !). No ale to nie powód do paniki ! Przecież nasi politycy, wojsko i policja na pewno ! coœ wymyœlš ! - co ? UKRYJĽ SIĘ W SWOICH BUNKRACH JAKO PIERWSI !!!... Ciekawe co sam zrobię... chyba niewiele mam wyjœć z tej sytauacji... uciekać w góry !!!! to jest dobre rozwišzanie i przeczekać tam aż się wszystko wyklaruje ! Tylko do czego wracać ? dom bez pršdu, wody itp. !!?? ... TRUDNY ORZECH DO ZGRYZIENIA !!! ..... Czy to nastšpi w tym roku ? - A czy ja jestem Panem Bogiem ? - Być może a być może dopiero za 5-7 lat !!! Koniec bajeczki apokaliptycznej cz I .... cd być może nastšpi...

Jeœli nie można jej wykryć to skšd wiadomo że się zbliża. A co z rokiem 2012? Co mi tu nie pasuje. Chcesz wracać do domu? Dom będzie bez pršdu i wody? Dlaczego. Jeœli fale zalejš elktrownie to domy chyba też zostanš zniszczone. Więc ich nie będzie. Czyli trzeba uciekać do Australii i Afrykibo to podobno bezpieczne miejsca.

ja jestem tylko ciekaw waszych min po roku 2012 gdy NIC kompletnie NIC się nie stanie ... pewnie jeœli do tego czasu jeszcze będziecie odwiedzać to forum ( jesli jeszcze będzie istnieć ) to po 2012 na pewno przestaniecie... każdy się tu ukrywa pod pseudonimami i opowiada rzeczy na miare naprawdę œwietnego filmu SF. Może zbierzcie się napiszcie wspólnie jakiœ skrypt i przedajcie go w HOLLYWOOD :D Dlaczego każdy przytacza przeszłe przepowiednie, które rzekomo się sprawdziły lub tak odległe, że każdy o nich zapomni do tego czasu. Ja też moge powiedzieć, ze przewidziałem, ze Niemiec zostanie Papieżem po JPII tez można powiedzieć, ze Nostradamus przepowiedział to przepowiedział tamto itp .. a prawda jest taka, ze Nostradamus tak zakodował to co pisał, że czytanie ( odszyfrowywanie ) tego jest porównywalne z czytaniem z perskiego dywanu jak to ktoœ kiedyœ powiedział. Dlaczego nikt z was nie przepowie albo nie powie co Nostradamus czy inny przepowiedział na już na najbliższš przyszłoœć ! bo poprostu to sš baje i to ostro przekolorowane.. ale przedewszystkim jak już wczesniej powiedziałem tfu! napisałem, jestem ciekaw waszych min po 2012 jak zacznš następować zupełnie normalne dni roku 2013 .. POZDRAWIAM !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.