Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Do osób piszących na maila: - jeśli napisałem, że masz iść i dać biednemu pod Kościołem to znaczy, że trzeba iść pod Kościół i tak zrobić ... - jeśli nie zastałeś tam biednego to znak od Koła Losu, że nie czas na odpowiedź ... - proszę nie pisać, że byłem i nikogo nie było to poszedłem pod sklep i tam dałem pijakom ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor, tym ostatnim podpunktem rozbawiłeś mnie do łez :D Naprawdę ktoś Ci coś takiego napisał? Nic tylko mu pogratulować, hehe :) Pozdrawiam powakacyjnie :)

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Kobieto, myślę , ze napisałaś co wiedziałaś. Nienawiść,chęć zemsty- bzdura. Jest wina i jest kara. I są kłamstwa, ciągle kłamstwa. i jest cwaniactwo i przebiegłość. I jest zło , duże zło. Tak duże, ze sobie nie wyobrażasz, więc altruizm nie jest tu potrzebny. Pozdrawiam, Ewa, Dumka

i jeszcze coś jest. Jest lek i strach...Który towarzyszył mi tylko 26 lat. Ale już mniej się boję, nawet podnoszę głowę do góry. I widzę niebo.Jest niebieskie slowo, nie kłamię.

Dumka:
Kobieto, myślę , ze napisałaś co wiedziałaś. Nienawiść,chęć zemsty- bzdura. Jest wina i jest kara. I są kłamstwa, ciągle kłamstwa. i jest cwaniactwo i przebiegłość. I jest zło , duże zło. Tak duże, ze sobie nie wyobrażasz, więc altruizm nie jest tu potrzebny. Pozdrawiam, Ewa, Dumka
Ewus ,ja nie napisalam nic po to ,by Cie urazic.To co robisz zwie sie (prawem przyciagania).Wiem ze cierpisz i kieruje Toba chec zemsty,ale nie tedy droga bo siebie krzywdzisz!Najlepszym rozwiazaniem jest usunac sie od tego.Bo dalsze rozdrapywanie ran nic Ci nie da ,a tylko przyciagasz to cale zlo do siebie.Wierz mi ,ze jezeli Ci krzywdzil ,kara i tak go nie minie!Wycisz sie i odetnij od tego piekla,tylko tak mozesz sobie ulzyc,bo napedzaniem negatywnych mysli na jego temat ,napedzasz tylko zlo ktore sciagasz na siebie.Pozdrawiam i glowa do gory!

Nie rozumiem, dlaczego ludzie tak szybko dokonują ocen,na podstawie rzeczy gdzieś usłyszanych, bez fundamentu prawdy. Oceniają po to by poprawić swoje ego...umocnić się, że to nie oni są mściwi.. Dzisiaj niebo jest niebieskie, słowo, nie kłamię. Jutro tez będzie niebieskie nawet jak będą krople wody lecieć z góry. Igorze dzięki, że jesteś, dzięki za to, ze pomagasz ludziom, takim biednym ludziom jak ja. Pozdrawiam, ciepło pozdrawiam

teraz juz wiem, ze nie chcesz źle, ale to nie tak dziecko. Odcinam się, on już ze mną nie mieszka, ale prawo daje w Polsce przyzwolenia do robienia zła tak strasznego zła. Tak strasznego, ze boje ludzi. I przepraszam Cię Emocjo, czasami tak jest, ze chcemy dobrze, a wychodzi nie tak. Nie mniej jednak myślę, ze jestes dobra kobitka.

I swoim negatywnym mysleniem nie zmienisz prawa,zawsze byl niesprawiedliwe ,wiec szkoda Twoich nerow.Dlatego lepiej sie odciac i kij im wszytskim w oko!Nie osadzam Cie,jezeli tak to odebralas to przykro mi! Z tego co piszesz przeszlas pieklo i jedynym sposobem jest ucieczka.Ciesz sie na nowo zyciem a kara jego dosiegnie bez Twojej pomocy.Pozdrawiam.

I dzieki, cos mi uzmyslowilas? Bo czy zostanie cos udowodnione czy tez nie, nie zmienia faktu , ze tak nie bylo.I tu nie jest problem we mnie, zapewne nie... Bo tu chodzi o to, ze juz postawilam, stop, ze koniec z robieniem krzywdy.. Przegrana jest tez zwyciestwem nad złem, idzięki Emocjo, dzieki, miej sie dobrze i niechaj I Tobie niebo bezdie zawsze niebieskie, nawet wtedy kiedy z nich łzy lecą.

Dumka,Ty wygralas ,swoja wolnosc ,nowe zycie.Wyrwalas sie ze szponow przesladowcy i z czasem bedzie tylko lepiej!Trzeba czasu ,by sie otrzasnac,zapomniec ale wierz mi jest to mozliwe.Sprawiedliwosci niema i nie bedezie nie tylko w polskim sadownictwie.Ale sprawiedliwosc dosiega kazdego,bez wyjatkow;)Powodzenia i tylko usmiechu na twarzy Ci zycze.

Cześć Emocja. No właśnie, z tym prawem przyciągania to jak to jest? Niedawno zaczęłam poznawać o co w tym wszystkim chodzi. Jakie ty masz doświadczenia? Czy naprawdę można zmienić swoje życie za pomocą własnych myśli? Jak to naprawdę jest?

ej podoba mi się taki jeden Błażej (o rak starszy ode mnie) ;D nigdy z nim nie gadałam a on od dwóch tygodni na przerwach w szkol się na mnie często patrzy ;D ;) i nie wiem co teraz robić pomożecie jakoś xD :)

Uśmiechaj się uroczo i poczekaj aż podejdzie, żeby z Tobą porozmawiać:)))

ja z nim jeszcze nigdy nie gadałam :) a najlepsze jest to, że jak ja się najpierw na niego spojrzę on to zauważy to robi taką minę jakby buziaka chciał dać albo coś.

No to odwzajemnij to. Początkowy flirt z wybranym chłopakiem jest najprzyjemniejszą zabawą! Z czasem sama zauważysz co z tego będzie. Pamiętaj-mężczyzna nigdy nie potrafi ukryć, że się zakochał.

no ja się właśnie do niego też uśmiecham :) ale ja jestem brzydka a oni nie zwracają uwagi na brzydkie dziewczyny to czemu na mnie patrzy? -.-

He he! To dobre:) A ktoś ci powiedział że jesteś brzydka czy sama to wymyśliłaś?? Nawet jeżeli ktoś ci tak powiedział to z zazdrości, bo nie ma brzydkich kobiet, są tylko takie które mają poczucie niskiej wartości i nie wierzą w siebie. A skoro On patrzy na ciebie i się słodko uśmiecha-to uwierz mi-na pewno nie ma ma tego na myśli, o czym ty teraz napisałaś:)))

no ale ja brzydka jestem! chcesz to mogę ci podać adres na n-k i zobaczysz... a on jest taki ładny, że szok.!! ;)

Ale się uparłaś! No to skoro jesteś taka brzydka, to dlaczego ten koleś na ciebie spojrzał? No napewno mu się podobasz, może on się także w cale nie uważa za super ładnego i tyle. Inaczej nie traciłby czasu na oglądanie się za tobą tylko latałby za jakąś wysztyftowaną lalunią-a skąd wiesz że on takie lubi??:)))

tak mi się wydaje bo wiesz z takimi się przyjaźni. :)