Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

Ja sie niczego nie domyslam. Ja to wszystko wiem, bo tego wszystkiego doswiadczylam.

W czasie ataku choroby, schizofrenicy potrafiš wyczyniać różne rzeczy (łšcznie z samookaleczeniem), często nie pamiętajš póŸniej tego co robili i przypisujš to, co się stało jakimœ osobom lub siłom (szatan, UFO, HAARP) od nich niezależnym. Niezłe alibi ;)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

,--''Paranoja--to starsza nazwa utrwalonych zaburzeń urojeniowych. W istocie paranoja to występowanie usystematyzowanych i logicznie ze sobš powišzanych urojeń. Najczęœciej sš to urojenia przeœladowcze, ksobne, wielkoœciowe, hipochondryczne i erotyczne. Urojenia sš głównym objawem tej choroby i nie towarzyszš im zwykle omamy ani też inne objawy schizofrenii. Ryzyko zachorowania na tš jednostkę chorobowš w czasie życia wynosi 0,1%. Utrwalone zaburzenia urojeniowe zaczynajš się zwykle pomiędzy 35-45 r.ż., częœciej występuje u kobiet, emigrantów, w œrodowisku wiejskim i u osób z niższym wykształceniem. W razie podejrzenia paranoi należy zwrócić się o pomoc do psychiatry. Leczenie paranoi polega na podawaniu leków przeciwpsychotycznych. W stosunku do chorego powinno się wykazywać dużš dozę tolerancji, należy ograniczyć się do wyraŸnego negowania prawdziwoœci treœci wytwórczych bez omawiania ich i tłumaczenia ich nieprawdziwoœci, co zwykle nie przynosi pożšdanego rezultatu.''--,' http://www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=slownik&op=spis&id=760 Pozdrawiam cieplo:)

Te wszystkie rzeczy dzieja sie najczesciej dlatego, bo nikt im nie chce ludziom wierzyc, ze ktos atakuje ich cialo. Ludzie nie wiedza co to i nie potrafia tego nazwac oraz nie wiedza, komu to przypisac. Ludzie buntuja sie, ze przypisuje sie im chorobe psychiczna w sytuacji, kiedy wyraznie czuja, ze ktos ingeruje w ich organizm. Ta ingerencja moze byc bardzo rozna i bardzo dokuczliwa oraz bardzo bolesna. Na sile robi sie z ludzi wariatow i albo po pewnym czasie sie z tym godza, albo szukaja prawdziwych przyczyn ingerencji w swoj organizm. W moim przypadku dalo mi to komfort psychiczny i pelna swiadomosc niebezpieczenstwa, jakie grozi nie tylko mnie ale rowniez kazdemu czlowiekowi na Ziemi. Ja przestalam sie soba przejmowac i przestalam zwracac uwage na to, co mowia o mnie inni. Czuje sie spokojna i wyluzowana. Wiem na czym siedze ! Zdaje sobie sprawe z tego, ze nie kazdy podchodzi tak do tego tak jak ja. Wielu ludzi popelnia samobojstwo lub probuje. Wielu ludzi naprawde wariuje i przechodza w inna rzeczywistosc. Wielu ludzi uwaza sie za chorych po wielu walkach z rodzina i z lekarzami. Poddaje sie i "kisnie". Nie zdajesz sobie sprawy, do jakiego stanu psychicznego jest w stanie doprowadzic czlowieka HAARP. Ja postanowilam przestrzegac przed HAARP-em ludzi.

Co daje ludziom to Twoje przestrzeganie (oprócz tego, że majš Cię dosyć, bo męczšca jesteœ). Jaki masz sposób na HAARP-a ?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie wiem, co ludziom daje informacja o broni HAARP ? Mysle, ze swiadomosc jest wazna. Nie wiem, czy ludzie maja mnie dosyc ? Znajduja sie tacy, co maja niedosyt moich informacji. Nie mam zadnych sposobow na HAARP-a i nie wiem, czy takie istnieja ?

niesamowite

gosiu a gdybym się schował w dobrze uziemionej klatce faradaya?? wtedy wszelkie fale elektromagnetyczne do mnie nie dotrš, a może oni tego haarpa œwiatłem przesyłajš?? Próbowałaœ może się przed nim schować?? [%sig%]

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Fala jest przesylana do odbiornika. Ma to tylko zwiazek z biopradem. Wszystko co zyje na Ziemi ma bioprady. Mozna je zmierzyc zwyklym woltomierzem. Nie mam sie gdzie schowac. Z tego co wiem, to HAARP dziala pod woda, pod ziemia i w przestrzeni kosmicznej. Nigdzie nie znalazlam nic o mozliwosci neutralizowania fal HAARP-a. Pozdrawiam.

ale po co szukać skoro ty jesteœ cały czas pod jego wpływem? Wystarczy że zrobisz na sobie parę doœwiadczeń, a może chcesz żeby kto inny to zrobił? chętnie napisał bym pracę doktorskš na twoim przykładzie, ale nie mam na bilet do kangurowa, jak nazbieram to się możemy zdzwonić :) [%sig%]

Jakie doswiadczenia mam na sobie robic ???

Ty sie mnie pytasz? przecież to Ty jesteœ specjalistkš od haarpa. Podepnij sobie elktrody do czachy i monitoruj działanie mózgu, sprawdŸ w momencie gdy podejżewasz ingerencję haarpa, czy coœ sie zmienia. Skoro te fale docierajš wszędzie to zrób detektor tych fal, wszystko jest do zrobienia, jak się chce robić a nie biadolić. [%sig%]

W czym mi pomoze zrobienie takiego eksperymentu ???

Będziesz sławna! Napiszš o Tobie w specjalistycznych pismach... psychiatrycznych :)

Ale sie usmialam !!!!

Na zdrowie!

w tym ci pomoże że jak się już dowiesz wystarczajšco dużo to może nauczysz się jak się bronić przed haarpem. Ale z twojej postawy widzę że ciebie interesuje tylko biadolenie. Słomiany zapał.

Z ogromnym zainteresowaniem przeczytalam posty.Niestety znam to z autopsji; ja poznalam swoich wrogow osobiscie sa to; lekarz medycyny Bogumil Franciszek Maj ur, 04,10.1936r w Orzeszkowie i jego pomagierzy Katarzyna Porowska - nie znam jej zawodu, pracowala w Gunzburgu jako sprzataczka ur,listopada 1952r w jakiejs malej wsi w Polsce, a takze jej konkubin Suleiman Gabail - nie znam zawodu -ur. w Trypolis w 1957 roku - Libia, przebywal kilka lat w Polsce, maja corke Barbare.Wszyscy mieszkaja w Niemczech, aktualnie w okolicach Lasphe - Koeln. Niezbyt sie dorobili ta wspolpraca z haarpem. Niestety moja gehenna trwa juz kilkanascie lat, a kosztowala mnie zdrowie, malzenstwo i smierc matki, ciotki... Przestrzegam wszystkich przed lekarzami z Polski za granica, sa zbyt interesowni i nie maja nic wspolnego z Judymem! Bardzo zaluje, ze dopiero teraz znalazlam wzmianki o haarp, niestety ksiazek tez juz nie ma w ksiegarniach.Pozdrawiam tych, ktorzy mnie rozumieja.E.

Elzbieta, ksiazke moge Ci przeslac mam zeskanowana. Pozdrawiam.

Goœka, podobno Polska zakupiła 20 sztuk HAARP-a? wiesz coœ o tym? troche sie boje, ze nam pogode zmienia i beda rozrywać nam łopatki i zmieniac nasz mozg na gšbke :(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.