Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
"koncik zwierz" czyli na leżankę proszę...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541

...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

motylek:
Czy nie jest pięknie na polciu? Słonko świeci, piknie sie robi..aż chce sie żyć:)
A mi wczoraj bardzo się chciało przytulić koleżankę w pracy... wszystko przez tą wiosnę :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No na wiosne to sie różności chce:)Jak taka pogoda jest to nawet moje problemy wydają sie mniejsze:) Raptor to kremik następnym razem z wysokim filtrem.Mi to sie marzy super opalenizna, i mam ochote sie skusić na solarium,ale jak zwykle pewnie i tak nie pójde i poczekam na prawdziwą opalenizne:) Dużo uśmiechu i radości dla wszystkich:D A no i trzymajcie kciuki żeby mama sie na pieska zgodziła:P

Napiszcie mi prosze jakim waszym zdaniem jest ideał kobiety, ideał mężczyzny. Pytanie poważne:) Potrzebuje napisać prace na etyke:)A jakoś mi nic nie przychodzi do głowy.Więc prosze napiszcie jaki macie ideał w głowie i nie chodzi mi o wygląd zewnętrzny:P

Kobieta powinna być kobieca, a mężczyzna męski. Naprawdę nie ma o czym pisać ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Ja to wiem że nie ma. Ale musze na ten temat napisać minmum 4 strony:O Ehh wysilł byś sie troszku:P

Sie położę... Energii mi trzeba. Proszę mi zanucić ładną melodię. I gdzie podziała się Emocja, Motylek, Wild, Wendol, i cała reszta?

Ja jestem tylko czasami,drażnią mnie ludziki które piszą tutaj...i nie tylko...

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Kto Cię drażni? :> Pewnie piszący w temacie ZAKLECIA :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Oczywiście że w temacie ZAKLĘCIA;)

Kurcze ja to mam pecha... Byłem na turnusie rehabilitacyjnym w Suchym Borze na 5 dni. W środę na stołówce jak odbierałem talerz kucharka podawała nóż komuś do krojenia chleba i dokładnie zleciał na moją nogę mam całą rozciętą i zawieźli mnie na pogotowie. Ała! :(:(:(

Pozdrawiam wszystkich...!!!

Dobry nóż - ostry i ciężki :) Nie łam się. Mi niedawno wyrostek wycięli. Lubię czasem trochę pochorować - mam wtedy czas na przemyślenia i inną działalność :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol, ładnie Cię zacerowali chociaż? Jakiś haft krzyżykowy zastosowali? ;) Oleś zdarza się, że jest się w tym miejsc, w którym akurat nie powinno się być. Głowa do góry, zagoi się i będzie dobrze! :) WiLdCaRd, daj sobie na luz... wyobraź sobie, co musi czuć Igor jak czyta te ważne i ważniejsze pytania...

Ariadno,nie zamierzam dawać się prostym ludzikom obrażać mnie:)

Podjełam najtrudniejszą decyzje życia:( Tylko skąd ja mam czerpać sile żeby wytrwać w niej??? Czemu musimy ranić, żeby inni byli szczęśliwi?I jak pomóc tej osobie którą zraniłam, wbiłam nóż w serce.Wszystko jest do dupy,w takich sytuacjach che sie zniknąć nie być:( FUCK!!!!

A która decyzja w życiu jest najtrudniejsza?

Motylku,są plusy jak i minusy Twojej decyzji.Liczy się Twoje szczęście,wiem że jest Ci teraz ciężko, masz głupie przy okazji myśli.Ale po prostu tak miało być...

Raptor:
A która decyzja w życiu jest najtrudniejsza?
Ta która rani nieodwracalnie, która powoduje że cierpi osoba którą sie kocha, która sprawia że sie rozsypujesz cały. Ze swoim cierpieniem sobie jakoś poradze, ale z tym że ktoś inny musi jakoś nie. Być może jeszcze kiedyś będe musiała podjąć równie cięszką decyzje, ale na tą chwie mnie to przerosło:( To, że zniknąć to przychodzi 1 do głowy nigdy bym czegoś tak głupiego nie zrobiła, ale wątpie że zznalazła by sie jakaś osoba która by nie pomyślała, że fajnie by było niestnieć. Zawsze są plusy i minusy.ehhh jeszcze nigdy nie było mi tak źle:(

motylek:
Ta która rani nieodwracalnie, która powoduje że cierpi osoba którą sie kocha, która sprawia że sie rozsypujesz cały.
Ukrzyżowałaś swojego chłopaka? :)
motylek:
ale wątpie że zznalazła by sie jakaś osoba która by nie pomyślała, że fajnie by było niestnieć.
Nieraz mi się zdarzało :)

Odkopalam nasz satry wątek bo ehhh... Kurde dlaczego jest tak, że jak dochodze do ładu z sobą, nagle mi sie gmatwa, i to tak bez przyczyny nagle bach to co postanowiłam nad czym pracowałam wydaje mi sie, ze to nie to, ze nie tak che i wsumie wracam do punktu wyjścia.. te same dylematy, te same błędy..a podobn o człowiek sie uczy na swoich błędach..ale jestem beznadziejna:/i do tego jeszcze taka pustka, tęsknota nie wiadomo za czym..i nie jest to bynajmniej depresja jesienna..i tak ssiadam i sama sobie mowie kórcze przeciesz nic ci nie brakuje, a biadolisz.. weście mnie zbesztajcie za smietnik w głowie może sie ocząsne:)

Może nie lubisz jak wszystko za dobrze idzie, niektórzy tak mają lubią wynajdywac sobie problemy. Tensknota za czymś powiadasz, może za mało na łonie przyrody przebywasz,mimo wszystko takie przebywanie coś powinno uspokajać i wyciszać.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.