| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
O matulo! Co to za zdjęcia! Rozumiem, że kto chce sie wyluzować ale czemu od razu tak brutalnie! Ludzie! Czy w każdej grze i stronie internetowej muszš pokazywać sie takie rzeczy! Nie chodzi o to by wejć na www.słodkieobrazki.pl (taka strona nie istnieje, to metafora) ale człowiek chce sobie poczytac o UFO i duchach a tu trach! Takie zdjęcia mu wyskakujš! Z przykrociš ztwierdzam, że nie tego szukałam! PozdroForAll!
|
|
|
Hej:) Mam pytanie. Czy można w jaki sposób za pomocš duchów naładować się pozytywnš energiš? Nie chodzi mi tutaj o wywoływanie duchów ale o to czy duchy w jaki sposób mogły by mnie wspierać, pomagać??? Proszę o odpowied (najlepiej na mój e-mail virtual_chatterbox@o2.pl )
|
|
|
czy to prawda ze duchy istnieja i w jaki sposob mozna sie z nimi porozumiewac?
|
|
|
Jak będziesz wiedziała jak dokładnie wywoływuje się duchy odpisz.
|
|
|
powiwedzcie jak je wywołłać.. my jestemy 3 może nas tyle być?
|
|
|
niewiem skšd się biorš tacy tępi ludzie którzy wierzš w co takiego.poprostu sie załamałem. co ten internet robi z ludmi.
|
|
|
Damian sam jestes tepy. Jak nie umiesz uszanowac innych to sie nie` odzywaj przynajmniej.
|
|
|
Agatko!!!
Jeżeli raz w to wdepniesz (Voodoo) to z tego błota już się nie oswobodzisz.
Nie mcij się na nikim. Jak o zło zaczniesz prosić to przywołasz sobie towarzysza (na zawsze) i nie będziesz mogła przestać bo agresja będzie kierowana na Ciebie lub najbliższe otoczenie. Jeżeli działać w tej delikatnej materii to jedynie w dobrej intencji i z czystych pobudek.
Przestrzegam tu niema zabawy.
|
|
|
Jak przycišgnać do siebie chłopaka magia??????? Moze kto zna sposób.
|
|
|
Urok osobisty :> ? to chyba bardziej konwencjonalny sposob.. a jakis nie konwencjonalny :D?
|
|
|
Jeli wywołujesz duchy to licz się z tym, że one nie będš przychodzić wtedy kiedy
sobie tego zapragniesz... przeczytaj ksišżkę Marii Simmy "Moje przeżycia z duszami czyćcowymi".
|
|
|
ja wywowlywaBem i nie rzycze nikomu przezyc takich jak ja doznalem.wrazie co piszcie na aqamaniak23@wp.pl
|
|
|
Wywoływanie Duchów dla zabawy to czysta głupota.. A takie energie pozniej zywiš sie naszymi negatywnymi emocjami.. strachem.. Rozwaga przede wszystkim. Trzeba znać tę granicę..
|
|
|
Czasami same się wywołujš, jak się zdejmie osłonę z czakramu korony, to wtedy tworzy się jaki kanał i te co potrzebujš energii widzš takš osobę z daleka, jak płonšcš pochodnię.
Kiedy spontanicznie co takiego zrobiłem - ale była jazda (np. walenie do drzwi po nocy).
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
DUPECZKI, JESLI TAK BARDZO CHCECIE WYWOLYWAC DUCHY TO MOZE JA WAM COS NA PISZE. PATE TYGODNI TEMU W NOWYM JORKU NA ZNANEJ DZIELNICY MANHATTANU ,MIEJSCU GDZIE, ZNAJDUJE SIE WIELE TATOO STUDIO,DOKLADNIE NA ST MARK STREET PRZYSZEDL SOBIE CHLOPACZEK , KTORY CHIAL ZROBIC SOBIE TATUAZ Z ZNAKIEM DIABLA NA RAMIENIU , GDY GO ZROBIL ,PARE MINUT POZNIEJ POCZUL SIE JAKBY MIAL ZEMDLEC, WIEC POWIEDZIANO MU ZEBY POSZEDL I NAPIL SIE WODY , KTORA STALA W ROGU HOLU, PRZECHODZAC TAMTENDY ZASLABL I UPADL NA SZKLANA GABLOTE ROZBIJAJAC JA A SZKLO PODCIELO MU GARDLO. ZMARL. WIEC ZASTANOWCIE SIE CZY WARTO NARAZAC SIE NA KONTAKTY Z INNYM SWIATEM?
|
|
|
co tam slychac ciekawego bo ja nchem wywolac szatana kto mi pomoze?
piotr.u@autograf.pl
|
|
|
ale jeli sš tu jakies geje to tym bardziej zapraszam, ja czuję szatana to aż mi pała staje
|
|
|
Po prostu brak mi slow jak czytam co piszecie...Nawet nie ma cie pojecia jaki to powazny temat.Mozna go tylko w glebokiej milosci rozpatrywac,z glebokim szacunkiem dla ludzi ktorzy odeszli,lecz nie sa jeszcze u celu swej podrozy.Jezeli one same nie szukaja z nami kontaktu -dajcie im spokoj,nie utrudniajcie odejscia.Czasami zle sie to konczy dla obu stron.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |