Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

O matulo! Co to za zdjęcia! Rozumiem, że ktoœ chce sie wyluzować ale czemu od razu tak brutalnie! Ludzie! Czy w każdej grze i stronie internetowej muszš pokazywać sie takie rzeczy! Nie chodzi o to by wejœć na www.słodkieobrazki.pl (taka strona nie istnieje, to metafora) ale człowiek chce sobie poczytac o UFO i duchach a tu trach! Takie zdjęcia mu wyskakujš! Z przykroœciš ztwierdzam, że nie tego szukałam! PozdroForAll!

Hej:) Mam pytanie. Czy można w jakiœ sposób za pomocš duchów naładować się pozytywnš energiš? Nie chodzi mi tutaj o wywoływanie duchów ale o to czy duchy w jakiœ sposób mogły by mnie wspierać, pomagać??? Proszę o odpowiedŸ (najlepiej na mój e-mail virtual_chatterbox@o2.pl )

MOŻECIE SOBIE POOPOWIADAĆ DZIECIAKOM 5-LETNIM !!!!

czy to prawda ze duchy istnieja i w jaki sposob mozna sie z nimi porozumiewac?

Jak będziesz wiedziała jak dokładnie wywoływuje się duchy odpisz.

powiwedzcie jak je wywołłać.. my jesteœmy 3 może nas tyle być?

niewiem skšd się biorš tacy tępi ludzie którzy wierzš w coœ takiego.poprostu sie załamałem. co ten internet robi z ludŸmi.

Damian sam jestes tepy. Jak nie umiesz uszanowac innych to sie nie` odzywaj przynajmniej.

Agatko!!! Jeżeli raz w to wdepniesz (Voodoo) to z tego błota już się nie oswobodzisz. Nie mœcij się na nikim. Jak o zło zaczniesz prosić to przywołasz sobie towarzysza (na zawsze) i nie będziesz mogła przestać bo agresja będzie kierowana na Ciebie lub najbliższe otoczenie. Jeżeli działać w tej delikatnej materii to jedynie w dobrej intencji i z czystych pobudek. Przestrzegam tu niema zabawy.

My też mamy takie zainteresowania.

Jak przycišgnać do siebie chłopaka magia??????? Moze ktoœ zna sposób.

Urok osobisty :> ? to chyba bardziej konwencjonalny sposob.. a jakis nie konwencjonalny :D?

Jeœli wywołujesz duchy to licz się z tym, że one nie będš przychodzić wtedy kiedy sobie tego zapragniesz... przeczytaj ksišżkę Marii Simmy "Moje przeżycia z duszami czyœćcowymi".

ja wywowlywaBem i nie rzycze nikomu przezyc takich jak ja doznalem.wrazie co piszcie na aqamaniak23@wp.pl

Wywoływanie Duchów dla zabawy to czysta głupota.. A takie energie pozniej zywiš sie naszymi negatywnymi emocjami.. strachem.. Rozwaga przede wszystkim. Trzeba znać tę granicę..

Czasami same się wywołujš, jak się zdejmie osłonę z czakramu korony, to wtedy tworzy się jakiœ kanał i te co potrzebujš energii widzš takš osobę z daleka, jak płonšcš pochodnię. Kiedyœ spontanicznie coœ takiego zrobiłem - ale była jazda (np. walenie do drzwi po nocy).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

DUPECZKI, JESLI TAK BARDZO CHCECIE WYWOLYWAC DUCHY TO MOZE JA WAM COS NA PISZE. PATE TYGODNI TEMU W NOWYM JORKU NA ZNANEJ DZIELNICY MANHATTANU ,MIEJSCU GDZIE, ZNAJDUJE SIE WIELE TATOO STUDIO,DOKLADNIE NA ST MARK STREET PRZYSZEDL SOBIE CHLOPACZEK , KTORY CHIAL ZROBIC SOBIE TATUAZ Z ZNAKIEM DIABLA NA RAMIENIU , GDY GO ZROBIL ,PARE MINUT POZNIEJ POCZUL SIE JAKBY MIAL ZEMDLEC, WIEC POWIEDZIANO MU ZEBY POSZEDL I NAPIL SIE WODY , KTORA STALA W ROGU HOLU, PRZECHODZAC TAMTENDY ZASLABL I UPADL NA SZKLANA GABLOTE ROZBIJAJAC JA A SZKLO PODCIELO MU GARDLO. ZMARL. WIEC ZASTANOWCIE SIE CZY WARTO NARAZAC SIE NA KONTAKTY Z INNYM SWIATEM?

co tam slychac ciekawego bo ja nchem wywolac szatana kto mi pomoze? piotr.u@autograf.pl

ale jeœli sš tu jakies geje to tym bardziej zapraszam, ja czuję szatana to aż mi pała staje

Po prostu brak mi slow jak czytam co piszecie...Nawet nie ma cie pojecia jaki to powazny temat.Mozna go tylko w glebokiej milosci rozpatrywac,z glebokim szacunkiem dla ludzi ktorzy odeszli,lecz nie sa jeszcze u celu swej podrozy.Jezeli one same nie szukaja z nami kontaktu -dajcie im spokoj,nie utrudniajcie odejscia.Czasami zle sie to konczy dla obu stron.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.