Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 15:40 A tak już między nami co byś zrobiła gdybyś się dowiedziała, że musiał się zawieruszyć aby kiedyś kiedy byś szła nie przyszło jakiemuś desperatowi coś do głowy ?? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA josek Wczoraj o 11:49 Tarot kartami X Mieczy i Sąd XX mówi, że do października najlepiej mieszkania nie zamieniać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina Wczoraj o 10:31 Masz dość informacji by samodzielnie podjąć decyzję, problem w tym, że się boisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szesciopac Wczoraj o 02:20 Na razie nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 2 dni temu o 21:54 Innymi słowy brak panowania nad sobą ;) Pozdrawiam Igor ps. kiedyś też przez ten przymus przechodziłem ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Niedawno straciłam pracę i szukam nowej. Mógłbyś mi powiedzieć jak długo to szukanie jeszcze potrwa? z góry dziękuję pozdrawiam

ZAKLĘCIA asena 2 dni temu o 21:12 Problemem jest branie złudzeń za rzeczywistość a tutaj masz dokładnie opisaną taką sytuację i jej podłoże. http://www.radio.bialystok.pl/snd/simona/07_o_samopoznaniu.mp3 Na pociesznie powiem ci, że większość prze to przechodziła: Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agni 2 dni temu o 17:07 To znaczy, że jak dwoje ludzi chce ze sobą być to łózko nie wystarczy, trzeba mieć jeszcze jakieś wspólne zajęcie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA angelika857 11 minut temu 8 tygodni. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

serdecznie dziękuję za jakąś nadzieję

a mogę zapytać jeszcze mniej więcej w jakiej branży?

kochany igorze dziekuje ci pieknie za wczesniejsza odpowiedz ale niestety nie do konca ja rozumie poniewaz napisałes ze do konca kwietnia bedzie dalej bładzil ok?ale co dalej czy wtedy wróci do nas?czy mu zalezy?czy nas kocha prosze cie z całego serca nie omin mnie BIEDNY POD KOSCIOŁEM PODZIEKOWAŁ I POZDRAWIA CIEBIE DOBREJ NOCY POZDRAWIAM

no ok. ale powiedz mi czy warto wogole pisać czy jest sens.. bo nie wiem co mam robić , bardzo mi zalezy na Nim, bardzo chciałabym z nim być .co mam mu napisac?? . Powiedz mi jak Ty to widzisz czy warto sie angazować czy jest szansa ze z nim bede czy poprostu sobie odpuscic.. POMOZ MI..

Igorze, nie wiem czy się załapie jeszcze na tarota ale mam pytanie nawet 3 się nazbierały: 1- kiedy się spotkam z L? 2-kiedy się przeprowadzę do M? 3- kiedy moja siostra wróci do pl? serdecznie pozdrawiam ps dziś dałam biednemu pod kościołem i kobiecie na dworcu ale oboje tylko podziękowali

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 15:40 A tak już między nami co byś zrobiła gdybyś się dowiedziała, że musiał się zawieruszyć aby kiedyś kiedy byś szła nie przyszło jakiemuś desperatowi coś do głowy ?? -------------------------------------------------------------------- Przecież powiedziałeś że niema go w mieszkaniu? hm i nie rozumiem drugiej części:...aby kiedyś kiedy byś szła nie przyszło jakiemuś desperatowi coś do głowy ??... tzn że co?Znajdę pierścionek czy już go nie znajdę;(

aaa chyba już rozumiem;) ale ja go ostatnio nie nosiłam na palcu,leżał sobie w pudełeczku w szafce. Dlatego podejrzewam brata;( nie wiem co mam dalej robić:( bardzo mi zależy na tym pierścionku;( Co mam zrobić żeby już tak o tym nie myśleć?;(

Strata tego pierścionka bardzo boli;(

Igorku.....nie zrozumialam.....???????????!!!!!!!!!!!!!!! Co jest zludzeniem a co rzeczywistoscia?????

Igor:
ZAKLĘCIAMarinaWczoraj o 10:31Masz dość informacji by samodzielnie podjąć decyzję, problem w tym, że się boisz.PozdrawiamIgor
Nie boję się i jestem pewna, że chcę z nim być. Nawet postanowiłam zbudować dom lub kupić mieszkanie, żebyśmy mogli na poważnie budować swoją przyszłość. Jednak pojawił się problem z jego nastoletnią córką i na razie nie możemy zamieszkać razem. On musi zająć się teraz rodziną. Prosił mnie, żebym zaczekała na niego, ale ja nie wiem ile to potrwa i czy warto. Mogę być tylko biernym obserwatorem sytuacji i dobija mnie bezsilność. Tak już jest, że nie zawsze wszystko zależy od nas. Gdybyś tylko Igorze mógł zajrzeć w karty i powiedzieć mi na jak długi czas muszę się nastawić i czy w ogóle warto abym czekała... Bardzo bym chciała być szczęśliwa, ale nie wiem czy ten mężczyzna jest mi pisany. pozdrawiam Marina ps. Jak zawsze w niedzielę daję pieniążki w Twoim imieniu dla proszącego pod kościołem biednego. Jak zwykle podziękował.

Bardzo dziękuje za odpowiedz..Ale jak bedziesz tak dobry, to napisz czy będę z tym człowiekiem czy nie, napisałeś, że obecnie życie przygotowuje mnie do dalszej drogi no ale aby toboły nie ciążyły trzeba się ich w końcu pozbyć... czy chodzi włąsnie o jego osobę, czy dobrze zrozumiałam? Jeśli tak, to czy znajdę wreszcie odpowiedniego człowieka? Dziękuje bardzo i pozdrawiam