| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
paolka262
Wczoraj o 15:40
A tak już między nami co byś zrobiła gdybyś się dowiedziała, że musiał się zawieruszyć aby kiedyś kiedy byś szła nie przyszło jakiemuś desperatowi coś do głowy ??
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
josek
Wczoraj o 11:49
Tarot kartami X Mieczy i Sąd XX mówi, że do października najlepiej mieszkania nie zamieniać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Marina
Wczoraj o 10:31
Masz dość informacji by samodzielnie podjąć decyzję, problem w tym, że się boisz.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
szesciopac
Wczoraj o 02:20
Na razie nie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
coco71
2 dni temu o 21:54
Innymi słowy brak panowania nad sobą ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. kiedyś też przez ten przymus przechodziłem ;)
|
|
|
Niedawno straciłam pracę i szukam nowej.
Mógłbyś mi powiedzieć jak długo to szukanie jeszcze potrwa?
z góry dziękuję pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
asena
2 dni temu o 21:12
Problemem jest branie złudzeń za rzeczywistość a tutaj masz dokładnie opisaną taką sytuację i jej podłoże.
http://www.radio.bialystok.pl/snd/simona/07_o_samopoznaniu.mp3
Na pociesznie powiem ci, że większość prze to przechodziła:
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
agni
2 dni temu o 17:07
To znaczy, że jak dwoje ludzi chce ze sobą być to łózko nie wystarczy, trzeba mieć jeszcze jakieś wspólne zajęcie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
angelika857
11 minut temu
8 tygodni.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
kochany igorze dziekuje ci pieknie za wczesniejsza odpowiedz ale niestety nie do konca ja rozumie poniewaz napisałes ze do konca kwietnia bedzie dalej bładzil ok?ale co dalej czy wtedy wróci do nas?czy mu zalezy?czy nas kocha prosze cie z całego serca nie omin mnie BIEDNY POD KOSCIOŁEM PODZIEKOWAŁ I POZDRAWIA CIEBIE DOBREJ NOCY POZDRAWIAM
|
|
|
no ok. ale powiedz mi czy warto wogole pisać czy jest sens.. bo nie wiem co mam robić , bardzo mi zalezy na Nim, bardzo chciałabym z nim być .co mam mu napisac?? . Powiedz mi jak Ty to widzisz czy warto sie angazować czy jest szansa ze z nim bede czy poprostu sobie odpuscic.. POMOZ MI..
|
|
|
Igorze,
nie wiem czy się załapie jeszcze na tarota
ale mam pytanie nawet 3 się nazbierały:
1- kiedy się spotkam z L?
2-kiedy się przeprowadzę do M?
3- kiedy moja siostra wróci do pl?
serdecznie pozdrawiam
ps
dziś dałam biednemu pod kościołem i kobiecie na dworcu ale oboje tylko podziękowali
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
Wczoraj o 15:40
A tak już między nami co byś zrobiła gdybyś się dowiedziała, że musiał się zawieruszyć aby kiedyś kiedy byś szła nie przyszło jakiemuś desperatowi coś do głowy ??
--------------------------------------------------------------------
Przecież powiedziałeś że niema go w mieszkaniu?
hm i nie rozumiem drugiej części:...aby kiedyś kiedy byś szła nie przyszło jakiemuś desperatowi coś do głowy ??... tzn że co?Znajdę pierścionek czy już go nie znajdę;(
|
|
|
aaa chyba już rozumiem;)
ale ja go ostatnio nie nosiłam na palcu,leżał sobie w pudełeczku w szafce. Dlatego podejrzewam brata;( nie wiem co mam dalej robić:( bardzo mi zależy na tym pierścionku;( Co mam zrobić żeby już tak o tym nie myśleć?;(
|
|
|
Igorku.....nie zrozumialam.....???????????!!!!!!!!!!!!!!!
Co jest zludzeniem a co rzeczywistoscia?????
|
|
|
|||
|
Bardzo dziękuje za odpowiedz..Ale jak bedziesz tak dobry, to napisz czy będę z tym człowiekiem czy nie, napisałeś, że obecnie życie przygotowuje mnie do dalszej drogi no ale aby toboły nie ciążyły trzeba się ich w końcu pozbyć... czy chodzi włąsnie o jego osobę, czy dobrze zrozumiałam? Jeśli tak, to czy znajdę wreszcie odpowiedniego człowieka? Dziękuje bardzo i pozdrawiam
|
|