Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Coś co chcecie pokazać
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307

Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co? Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp. Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie. Czyńmy dobro! ]:

Nicze musi wyzluzowac za bardzo spiety jest. Pomyslec o czyms wesolym:)i moze nawet glupim z jego strony. Specjalnie wrzucilam ta reklame wczoraj i czekalam na reakcje wiedzialam ze beda negatywne nie potraficie niektorzy sie wyluzowac i posmiac z glupot. Nie da sie zyc caly czas zajmujac sie polityka i sprawami powaznymi.

yohanna22:
79277:
Pewnie to on gwałci. Robi selfisko i wrzuca tutaj :)))
Nicze uznał to za atak na niego...
yohanna22:
musi wyzluzowac za bardzo spiety jest
fakt. Już mi się nawet nie chce tłumaczyć, że tamto co napisałem było żartem. Uznałem, że czegoś takiego tłumaczyć nie trzeba- jasne, że to żart... Nie dla niczego... Pa. Postaram się już nie urażać nikogo (ani niczego) lol

Ja się nie zajmuję polityką i sprawami poważnymi coś tam sobie dłubię żeby zająć czas z jakimś tam sensem w zrozumieniu całości a na zajmowanie się głupotami mnie nie stać to jest stan umysłu dzieciom z przedszkola taki stan jest obcy ideowo ale poproś "los" aby Cię nauczył dystansu do głupoty swojej i innych to dostaniesz taki łomot że się pozbierasz z takim samym dystansem do spraw jaki wypada mieć. Zamiast brać pewne rzeczy jako oczywiste. :-) I będziecie jedno z drugim do Igora po porady biegać.

nicze:
ale poproś "los" aby Cię nauczył dystansu do głupoty swojej i innych to dostaniesz taki łomot że się pozbierasz z takim samym dystansem do spraw jaki wypada mieć. Zamiast brać pewne rzeczy jako oczywiste. :-) I będziecie jedno z drugim do Igora po porady biegać.
Ty mnie Nicze zycia nie ucz i nie mow co mam robic bardzo bys sie zdziwil jakbys mnie poznal osobiscie ze mam duzo do powiedzenia.
nicze:
I będziecie jedno z drugim do Igora po porady biegać.
Trzymaj swoja opinie na temat co inne osoby robia dla siebie taka dobra rada :) Ja Ci do dupy nie zagladam rob co chcesz.

nicze:
Ja się nie zajmuję polityką i sprawami poważnymi coś tam sobie dłubię żeby zająć czas z jakimś tam sensem w zrozumieniu całości a na zajmowanie się głupotami mnie nie stać to jest stan umysłu
Stac Cie, ale sie nie znizyzsz do poziomu zeby sie usmiechnac bo to jest dziecinne.

Skoro Nicze tak lubi tłumaczyć ręcznie, zamiast korespondencyjnie, to do Rembertowa go nie zaproszę, bo gdyby się okazało, że mam inne zdanie od niego, to kto wie? Głupio by było (dla mnie i dla niego), gdybym musiał go uspokajać. Coś tu kiedyś pisał, że lanie mi się należy, bo "dzieciak" jestem - coś w tym stylu. Oczywiście nie zgadzałem się z nim w jakiejś kwestii, więc chciał mi ręcznie dotrzeć do rozumu. Jest nastawiony konfrontacyjnie, jak Amerykanie, którzy rozsierdzili "arabów" stosując swoje prymitywne procedury zatrzymań, a później się dziwili, że ludność miejscowa w dzień udaje przyjaciół, a w nocy do nich strzela.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a nawet nie znizyzsz sie do poziomu zeby cos glupiego powiedziec bo przeciez TY ! pewno masz studia skonczone albo i wiecej, myslisz ze jestes juz wyzej niz inni wiec nie wypada sie jakos tam zachowac.

wszyscy jesteśmy ułomni ale nie jest to powód do równania do niższego :-)

https://www.youtube.com/watch?v=z_pqTI0qcOc Po zapoznaniu się z patentami Tesli przestaniesz wierzyć w kłamstwa nauczane w szkołach

Trochę mętne ale coś z historii przynajmniej się wie co jak było i zaistniało historycznie

nicze:
Po zapoznaniu się z patentami Tesli przestaniesz wierzyć w kłamstwa nauczane w szkołach
Nie interesuje mnie to :)

nicze:
przynajmniej się wie co jak było i zaistniało historycznie
Mozesz byc teraz dumny z siebie :) i zaswiecic w towarzystwie :)

nicze:
Trochę mętne
problem w tym że nie daje się patentów na rzeczy nie działające natomiast wersja "oficjalna" jest po to żeby mieć kolejne patenty czyli wszystko mamona. Kiedyś to było forum dla szukających czegoś ambitniejszego a teraz tylko dla miłośników "zaklęć".

nicze:
Po zapoznaniu się z patentami Tesli przestaniesz wierzyć w kłamstwa nauczane w szkołach
To niczego nie dowodzi człowieku. Wiesz ile rzeczy się patentuje? Wiesz jak głupie i nie działające rzeczy się patentuje?! Nawet teraz!... To że Tesla cokolwiek opatentował- nie oznacza, że cokolwiek wynalazł. To wszystko to są teorie spiskowe, to są bzdury nakręcane przez marzycieli i nieuków. Łącznie z Tobą... Tesla był wielkim człowiekiem. Wielkim wynalazcą. Nie był niestety nieomylny! Był natomiast cholernie dumny (tak jak Ty nicze) i nie potrafił się przyznać do błędu, do tego, że czegoś nie przewidział... Już Ci pisałem--> zbuduj działający model i udowodnij te swoje paranoje. Zbuduj model- przecież masz gotowe rozwiązania techniczne (patenty Tesli m.in.) i nie musisz wiele dumać nad tym. O co chodzi? CIA Ci w tym przeszkodzi? Operatorzy Haarp, czy qrna kto? Ruscy? Amerykanie? Ci "ONI"? No co stoi na przeszkodzie? Odpowiem Ci- to co piszesz to w 85% są bzdury!
yohanna22:
Nie interesuje mnie to :)
Mnie interesuje. Ale nie zamierzam świrować i przepychać wielbłąda przez ucho igielne. Najsmutniejsze jest to, że ludzie krzyczący najgłośniej o "free energy" nie mają bladego pojęcia (nie rozróżniają) czym jest moc, a czym praca. Nie rozróżniają siły od energii, masy od ciężaru, czy chociażby temperatury od ciepła. Pewnie- to wszystko bzdury, które nam wtłoczono w szkołach, żeby nas oszukać. Jesteś żałosny nicze...
nicze:
a na zajmowanie się głupotami mnie nie stać
to przestań się nimi zajmować...
nicze:
będziecie jedno z drugim do Igora po porady biegać
A co w tym złego widzisz? Że się kogoś poradzę? Że nie jestem hipokrytą uważającym się za najmądrzejszego człowieka na świecie? Sam nie wierzę w jakieś tam wróżby, w wydawanie werdyktów na podstawie przypadkowego układu jakichś obrazków na kartonikach, ale wiesz co? Zwracam się do Igora o pomoc, o poradę, bo on pisze z sensem. Nie interesuje mnie to, czy dane bierze z Tarota, z przeglądu sportowego, czy z własnych snów. Muże qrna nawet z fusów wróżyć- mam to w dupie. Jedno jest pewne- Igor jest pozytywnie nastawiony do ludzi i jego porady pomagają. Twoje tezy służą tylko zdołowaniu, poniżeniu, wyszydzeniu i nawet żadnych argumentów nie podajesz, tylko jakiś kolejny link do jakiegoś kolejnego filmiku (którego sam nawet pewnie nie obejrzałeś) w byle jaki sposób broniącego Twoich tez. Broniącego w najgłupszy możliwy sposób. Skąd to wszystko wiesz nicze? Na czym opierasz swoją wiedzę jeśli nie na szkole? Na tym co w internecie zobaczyłeś? Taki stary a taki naiwny... Nie chce mi się nawet z Tobą gadać.
nicze:
przynajmniej się wie co jak było i zaistniało historycznie
Skąd masz tą wiedzę? Ze szkoły? A to bardzo wybiórczo tą szkołę traktujesz. Jak czegoś nie rozumiesz to dla Ciebie jest błędne. Bo Ty nie rozumiesz. Że Ci jeszcze nobla nie dali to szok... (to był sarkazm- jakbyś się nie zorientował)
nicze:
coś tam sobie dłubię żeby zająć czas
Tylko dlaczego na pedstawie tej dłubaniny chcesz obalić całą dotychczasową naukę?! Daj dowody albo się zamknij w końcu, bo zachowujesz się jak buc. Cześć PS.Zaraz odpiszesz na pewno coś mądrego, że się nie będziesz zniżał do mojego poziomu, albo coś, ale wiesz co? Pisz co chcesz- olewać Cię już. Inaczej się nie da.

tez mama wrazenie ze Nicze ma juz swoje lata ale musi trochwe wyluzowac:)

nicze:
problem w tym że nie daje się patentów na rzeczy nie działające
Otóż właśnie dają!!! Zdziwiłbyś się ile śmieci zalega w urzędach patentowych! Eeeech szkoda czasu A kiedyś- za czasów Tesli patentowano wszystko jak leci. Bo oceniający gówno z tego wiedzieli tak naprawdę. A skoro taki wielki naukowiec jak Tesla to zaproponował, to nie będziemy się narażać na ośmieszanie. Jeszcze słowo dla urządzeń które jakoś tam działają. Jako- tako działają. Nawet 100% sprawności to nie free energy Dobra koniec bo naprawdę szkoda energii, siły, mocy dla Ciebie... Już dawno się przekonałem, że z Tobą nie ma dyskusji- z Tobą można się niestety tylko zgadzać, w przeciwnym razie... Ręka noga mózg na ścianie...

yohanna22:
pzdr pa

Moj maz ma 68 lat Nicze i czesto rozmawia z moimi kolezankami moglby byc ich dziadkiem. Ostatnio z 24 latka sie wyglupial leciala ta piosenka https://www.youtube.com/watch?v=HL1UzIK-flA Ona spiewa Work work a on jej przerobil na shag shag Bo ogolnie wie ze kolezanka ma kupe facetow do zabawy. Usmialam ja sie z nich, caly dzien spiewali razem.

Jeszcze słówko, bo muszę:
nicze:
Kiedyś to było forum dla szukających czegoś ambitniejszego a teraz tylko dla miłośników "zaklęć".
Kolejny dowód na Twoją hipokryzję, panie pępku świata... Wielu ludzi zgodzi się ze mną, że te "zaklęcia" to jwłaśnie jest coś ambitniejszego. Dla Ciebie ambicje są wprost proporcjonalne do ilości miedzianego drutu nawojowego nawiniętego w twojej kolejnej maszynie... I znowu zasada zachowania energii (czyli ci Twoi "ONI") da Ci klapsa... Pokój bracie :)

Wiedzy mozna tez szukac poprzez robienie kursow Nicze albo znalesc sobie kolko zainteresowan przy uniwersytecie. Moze nawet wolontariat przedchwila wstapilam do charity shop starszy pan opowiedzial mi jak pracowal w Rosji, teraz sie udziela za darmo. oze jakis wolontariat cos w tym kierunku.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.