| nicze: |
| Po zapoznaniu się z patentami Tesli przestaniesz wierzyć w kłamstwa nauczane w szkołach |
To niczego nie dowodzi człowieku. Wiesz ile rzeczy się patentuje? Wiesz jak głupie i nie działające rzeczy się patentuje?! Nawet teraz!... To że Tesla cokolwiek opatentował- nie oznacza, że cokolwiek wynalazł. To wszystko to są teorie spiskowe, to są bzdury nakręcane przez marzycieli i nieuków. Łącznie z Tobą...
Tesla był wielkim człowiekiem. Wielkim wynalazcą. Nie był niestety nieomylny! Był natomiast cholernie dumny (tak jak Ty nicze) i nie potrafił się przyznać do błędu, do tego, że czegoś nie przewidział...
Już Ci pisałem--> zbuduj działający model i udowodnij te swoje paranoje. Zbuduj model- przecież masz gotowe rozwiązania techniczne (patenty Tesli m.in.) i nie musisz wiele dumać nad tym. O co chodzi? CIA Ci w tym przeszkodzi? Operatorzy Haarp, czy qrna kto? Ruscy? Amerykanie? Ci "ONI"? No co stoi na przeszkodzie?
Odpowiem Ci- to co piszesz to w 85% są bzdury!
| yohanna22: |
| Nie interesuje mnie to :) |
Mnie interesuje. Ale nie zamierzam świrować i przepychać wielbłąda przez ucho igielne.
Najsmutniejsze jest to, że ludzie krzyczący najgłośniej o "free energy" nie mają bladego pojęcia (nie rozróżniają) czym jest moc, a czym praca. Nie rozróżniają siły od energii, masy od ciężaru, czy chociażby temperatury od ciepła. Pewnie- to wszystko bzdury, które nam wtłoczono w szkołach, żeby nas oszukać. Jesteś żałosny nicze...
| a na zajmowanie się głupotami mnie nie stać |
to przestań się nimi zajmować...
| będziecie jedno z drugim do Igora po porady biegać |
A co w tym złego widzisz? Że się kogoś poradzę? Że nie jestem hipokrytą uważającym się za najmądrzejszego człowieka na świecie?
Sam nie wierzę w jakieś tam wróżby, w wydawanie werdyktów na podstawie przypadkowego układu jakichś obrazków na kartonikach, ale wiesz co? Zwracam się do Igora o pomoc, o poradę, bo on pisze z sensem. Nie interesuje mnie to, czy dane bierze z Tarota, z przeglądu sportowego, czy z własnych snów. Muże qrna nawet z fusów wróżyć- mam to w dupie. Jedno jest pewne- Igor jest pozytywnie nastawiony do ludzi i jego porady pomagają. Twoje tezy służą tylko zdołowaniu, poniżeniu, wyszydzeniu i nawet żadnych argumentów nie podajesz, tylko jakiś kolejny link do jakiegoś kolejnego filmiku (którego sam nawet pewnie nie obejrzałeś) w byle jaki sposób broniącego Twoich tez. Broniącego w najgłupszy możliwy sposób.
Skąd to wszystko wiesz nicze? Na czym opierasz swoją wiedzę jeśli nie na szkole? Na tym co w internecie zobaczyłeś? Taki stary a taki naiwny...
Nie chce mi się nawet z Tobą gadać.
| przynajmniej się wie co jak było i zaistniało historycznie |
Skąd masz tą wiedzę? Ze szkoły? A to bardzo wybiórczo tą szkołę traktujesz. Jak czegoś nie rozumiesz to dla Ciebie jest błędne. Bo Ty nie rozumiesz. Że Ci jeszcze nobla nie dali to szok... (to był sarkazm- jakbyś się nie zorientował)
| coś tam sobie dłubię żeby zająć czas |
Tylko dlaczego na pedstawie tej dłubaniny chcesz obalić całą dotychczasową naukę?! Daj dowody albo się zamknij w końcu, bo zachowujesz się jak buc.
Cześć
PS.Zaraz odpiszesz na pewno coś mądrego, że się nie będziesz zniżał do mojego poziomu, albo coś, ale wiesz co? Pisz co chcesz- olewać Cię już. Inaczej się nie da.