| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igor!!!!
Dzieki za odp.
Oczywiscie druga dokladnie jak pierwsza, rownie tajemnicza i niezrozumiala!!!!Bynajmniej dla mnie.
Igor zrozum ja potrzebuje wiecej swiatla w tunelu..... tak sie miotam.....A ty zamiast dac mi latarke to zaklejasz mi i tak me slepe oczy , zebym nie powiedziala , ze mydlisz.
Boze mialam nadzieje ,,,,,,,,,,,,,,ze TYYYY tymbardziej ,ze facet wiec konkretny powiesz mi to i to ....lub jak pojdziesz ta droga to to i to cie spotka a jak wybierzesz inna to beda takie i takie konsekwencje.
Igor zaskocz mnie !!!!!!!"!"
Pozdrowionka
|
|
|
To znowu ja Igor.
Maz od pewnego czasu sie zmienil a moze mi sie tylko tak wydaje na ....pozytywne.Mam tyle pytan do Ciebie ale czy mi odpowiesz..........mialam nadzieje ze dasz mi drogowskaz ale taki konkretny........bo czasu szkoda ...........a Ty chyba widzisz i wiesz wiecej??????!!!!!!!!!!!!!!A moze nasza wiara i odwaga za mala???!!!!!!!!Czemu ´Rafal nie odpiuje czy boi sie ,ze sie zblizymy???????Czy inwestowac w obecny nie calkiem zadawalajacy ale w miare stabilny i bezpieczny zwiazek malzenski????????!!!!!
A moze problam to ja ???????????
|
|
|
|||
Coco |
|
|||
|
|||
|
|||
|
Witaj!
Mieszkam z corka w kawalerce,kiedy uda mi sie zamienic mieszkanie na wieksze?Biedny podziekowal.
pozdrawiam
|
|
|
Igorku,
dałam biednemu pod kosciołem, podziękował i życzył miłego wieczoru
pozdrawiam serdecznie :)
|
|
monetka73 |
|
Drogi Igorze.
Proszę Cię abyś dał mi chociaż wskazówkę że ten mój zaginiony pierścionek jest w moim mieszkaniu...
Jestem od jakiegoś czasu bardzo poddenerwowana jego zaginięciem i nie daje mi to spokoju.W myślach podejrzewam ciotecznego brata Pawła.
Zależy mi na odnalezieniu tego pierścionka bo jest dla mnie bardzo ważny! A co da mi sen jeśli tego pierścionka niema w pokoju? Jeśli w śnie mam zobaczyć brata który mi go kradnie to nie chcę takiego snu bo wtedy pierścionka już na pewno nie odzyskam. A ja chcę znać miejsce gdzie leży lub gdzie spadł..Sama już nie wiem co mam myśleć.
Proszę pomóż mi...
Dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
Witaj Igorze,
kiedy będziesz odpowiedał na maile?
pozdrawiam
m.
|
|
|
Biedny podziękował i się usmiechnął.
Drogi Igorze mam pytanie jeszcze jedno. Czy Tobiasz się odezwie do mnie?czy to ja mam sie odezwać.Bardzo mi zalezy.. Pomoz mi :)
|
|
|
ZAKLĘCIA
madzikowa21
3 godziny temu
Odpowiadam jak przychodzi właściwy czas.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Igorze,
czy mógłbyś mi powiedzieć, co widzą karty na temat mojej miłości.. kiedy powróci do mnie mój ukochany, kiedy zacznie się kontaktować?
pozdrawiam
Anna
|
|
|
Czesc Igor czy kobieta z ktora jestem jest mi wierna?Dzieki igor za odpowiedz.
|
|
|
No dobrze aby nie było, że jestem egoistą - pierścionka w niema w mieszkaniu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
aLamilk
9 godzin temu
Tarot odpowiada kartą Umiarkowanie XIV.
Pozdrawiam
Igor