Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA senna 9 marca, 17:17 Tarot kartami Kapłanka II i Mag I mówi, że teraz się sprzed. Pozdrawiam Igor ps. tylko przemyśl na co chcesz wydać te pieniądze - jeszcze raz to przemyśl, dlatego do tej pory się nie sprzedawało.
Igorze złoty, na mieszkanie w innym mieście chcę wydać! Tu nie ma zabawy, wszystko rozpisane i przemyślane. A dlaczego się nie sprzedawało? Hm... może cena za wysoka, ale jak obniżę, to w stolicy nie kupię i takie błędne koło.

No a Daniel co na to według ciebie ?PozdrawiamIgor wedlug mnie jest zagubiony tak jak ja bo to dziwna znajomosc czy ucieczka jest rozwiazaniem? czy warto walczyc do konca? zyc wspomnieniami czy marzeniami? ktos mi kiedys powiedzal ze jezeli cos kochasz pusc to wolno jak wroci bylo twoje jak nie wroci nigdy do ciebie nie nalezalo wiec poczekam i mysle ze tu karty nie pomoga sa w koncu jakies plusy nauczylam sie cierpliwosci zycie jest najsurowszym i najbardzej wymagajacym nauczycielem jakiego mialam:) pozdrawiam

do wszystkich nieszczesliwie zakochanych nie plakac ze sie cos skonczylo cieszcie sie ze wogole bylo a wspomnien nicht nam nie zabierze:) pozdrawiam chetnie popisze jak ktos w potrzebie buziaczki

Witam mam pytanie. Podoba mi sie chłopka Tobiasz zalezy mi na nim. Mam na imie paulina .Czy bede z Tobiaszem?? Tobiasz. :17.10.1991 Paulina : 13.07.1992

witam igorze czekałam tyle na odpowiedz i niestety jej nie otrzymałam;-(((prosze sprawdz czy paweł przemysli wzystko czy wróci do nas?czy jest nadzieja biedny podziekował po raz kolejny

Witam Igorze.... ja tez mam zal ze mnie pominales....a tak bym chciala wiedziec czy mam czekac?....czy on jest tym jedynym wysnionym?....troche moze wydadza ci sie smieszne te pytania ...ale tak bardzo bym chciala wiedzie czy on jest dla mnie.... biedny z biednym rozmawia...biedny biednemu reka poda....biedny biednemu pomaga...i biedny biednemu dziekuje.....

Witaj Igorze, napisałam, lecz odpowiedzi brak ;( Znajduje się w tym momencie chyba na zakręcie życia.. nic mi się jakoś nie układa. Dlatego chiałabym wiedzieć czy jest nadzieja na poprawę mojego losu, czy będę z człowiekiem którego kocham (obecnie nie jesteśmy razem) oraz czy znajde pracę w Polsce, czy będę zmuszona wyjechać za granicę. Będę wdzięczna za odpowiedz. Serdecznie pozdrawiam

ZAKLĘCIA biancanove 5 godzin temu Tarot kartami Wieża XVI i Głupiec XXII mówi, że obecnie życie przygotowuje cię do dalszej drogi no ale aby toboły nie ciążyły trzeba się ich w końcu pozbyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agni 7 godzin temu Tarot kartami Walet Kijów i Rydwan VII mówi, że czeka cię związek z młodym i zaradnym wspólnikiem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA tusia110908 Wczoraj o 23:16 Do końca kwietnia będzie dalej błądził. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA palka1562 Wczoraj o 22:39 Tarot kartami Walet Pucharów i Rycerz Monet mówi, że jest na to bardzo duża szansa ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szalona27 Wczoraj o 17:58 Mógłbym ci napisać, że masz go zostawić ale to nie rozwiązało by twojego problemy który nazywa się : Problem z Podejmowaniem Decyzji. Pozdrawiam Igor ps. do wszystkiego dojrzewamy z czasem ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 17:22 Problem nie w mieszkaniu ale w miejscu - czy miejsce jest gotowe aby cię przyjąć ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA asena Wczoraj o 16:58 Bo widzisz sam anie wiesz co chcesz od życia i w nim robić ;) Pozdrawiam Igor ps. niebawem się dowiesz ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 Wczoraj o 13:48 No właśnie w tym problem, większość sama zna odpowiedzi - najważniejsze ze przestałaś się bać dopuszczać prawdę do siebie ;) Teraz będzie prościej dokonywać trafnych wyborów ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina Wczoraj o 13:46 Przecież możecie to rozwiązywać razem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam ponownie Igorze....:) dziekuje bardzo ale jak mam rozumiec wspolnikiem.... pozdrawiam Agni...

kochany igorku ale jak mam to rozumiec ze do kwietnia bedzie dalej bładzil?tzn ze po tym wroci czy to juz koniec?biedny podziekował i to bardzo

Witam Igorze! Dziękuję za wcześniejszą poradą, bardzo trafną z resztą). Mam kolejne pytanie do kart: Mieszkamy w mieszkaniu socjalnym w budynku który w najbliższych latach ma być wyburzony. Moje pytanie: Czy składać wniosek o inne mieszkanie już teraz, czy poczekać do momentu wyburzenia aż urząd znajdzie nam kolejne? co będzie dla nas korzystniejsze? Dodam , ze w obydwu opcjach będzie możliwość wykupienia mieszkania(domu). Biedny podziękował...

Igorku, takie pytanko mam...jesli mozesz to prosze o odpowiedz. Czy moj obecny partner zostanie moim mezem? pozdrawiam