Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agnieszka16a 24 lutego, 14:53 Marcin musi dojrzec ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA agulinamalina 23 lutego, 17:12 A jak myślisz czego chce mężczyzna od kobiety ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA JP0107 23 lutego, 14:46 Ale trzeba się za cos w końcu zabrać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA paolka262 21 lutego, 16:55 napisz do mnie na maila w tytule wpisz pierścionek - przyślę ci instrukcję jak go znaleźć ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Marina 21 lutego, 10:20 Dziękuje ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA truanuszka 20 lutego, 23:22 W czerwcu sprawa ulegnie rozwiązaniu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

12345 19 lutego, 21:28 Wyjdziecie na prosta dzięki kogoś pomocy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA scorpionek 19 lutego, 13:35 Do sierpnia sprawa ulegnie rozwiązaniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Monikaa83 18 lutego, 19:26 11 maja ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA naattaallkkaa 18 lutego, 18:52 Musisz to umieć wyczuwać samemu jako kobieta ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA briwona 18 lutego, 12:11 As Pucharów ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Szamot 17 lutego, 23:04 As Mieczy - raczej tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA konwalia 17 lutego, 00:00 Ofiary są od ciebie ;) Pozdrawiam Igor ps. 1 maja - wypatruj szansy ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 16 lutego, 17:48 No widzisz czyli są jacyś pomocni ludzie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Olar4 12 lutego, 23:29 Najlepszy miesiąc dla ciebie do robienia biznesu to październik. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zulasob 11 lutego, 23:54 Ale jakie wnioski ?? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA weronia 11 lutego, 23:22 Tarot kartą Cesarzowa III mówi, że ten rok będzie dla ciebie bardzo rokiem owocnym we wszystkich sferach życia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czekam tak długo, a Ty pominąłeś mnie ;( Proszę sprawdź w kartach kiedy K. rozwiąże swoje problemy i czy my w ogóle będziemy razem tak na poważnie? Z góry dziękuję... pozdrawiam Marina

Igor:
Igor:
coco715 dni temu o 21:57Sama widzisz ;)PozdrawiamIgor
Tak, sama widzę. Tylko jeśli człowiek raz się sparzył to wmawia sobie wszystko, a szczególnie tego czego nie ma i nie widzi tego co naprawdę jest. Nie mowie o sparzeniu, tylko o sparzeniu. Wiem, ze mnie rozumiesz. Karnet?;) To dobrze i niedobrze, niedobrze bo nie powinieneś:) Dobrze bo dobrze i już;P Igorze, jesteś kochany. Dziękuję i jestem wdzięczna, ze dałeś mi odpowiedz która znałam:) Dziękuję

Coco

Jeśli nie znajdziecie wspólnego zajęcia - marnie. Co masz na mysli Igorku!!!?????Jakie zajecie !!!???? Chodzi o wspolne spedzanie czasu????Skapa informacja.......Moze cos wiecej prosze.......Czy warto trwac w tym zwiazku????A moze ja z nikim nie bede szczesliwa z moim charakterkiem!!!!!!?????A jak sie ma do tego Rafal!!!???? Jakos nie odpowiada na moje smsy......Dzieki Igor.