Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze!Biedny nic nie powiedział, skinął tylko głową. mam pytanie czy będę jeszcze w ciąży i czy urodzę zdrowe dziecko? Jak będzie wyglądała nasza sytuacja finansowa w przyszłości? No i oczywiście jak będzie wyglądać sytuacja zdrowotna mojej najbliżej rodziny i moja oczywiście? Jeśli to nie za dużo pytań to proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Igorku jak ulozy sie teraz moje zycie?co mnie czeka w tym roku,czy tym razem sie wszystko pouklada? zycze duzo zdrowia pozdrawiam i dziekuje

biedny skinal glowa

agnieszka nie jest z Krakowa :D ale może wielu mężczyzn o tym imieniu ma problemy psychiczne i powinnyśmy omijać szerokim łukiem :D

ZAKLĘCIA motylek4 Wczoraj o 15:10 Tarot kartami VI Mieczy i V Mieczy mówi, że na razie trzeba się z inicjatywą wstrzymać jakiś czas. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kasia75 2 dni temu o 22:18 Tarot kartami Walet Mieczy i IV Puchary mówi, że musisz uważać na swoje otoczenie a zwłaszcza zawodowe. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agnieszka16a 2 dni temu o 18:10 To sama widzisz, że się miłość wypaliła. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Izabela1990 2 dni temu o 13:56 Z wygody tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

coco71 5 dni temu o 21:57 Sama widzisz ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

nefrete 5 dni temu o 21:25 3. życzliwość i pomoc męskich współpracowników ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA biancanove 5 dni temu o 19:19 Gwiazda XVII Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA joas81 6 dni temu o 23:35 Z czasem zrezygnujesz z wyrachowania i dojrzejesz do prawdziwej miłości ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anitka86 6 dni temu o 16:41 Świat XXI - jeszcze jedną szanse daj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agni 6 dni temu o 16:20 Tarot kartą V Pucharów i Walet Pucharów mówi, że młody człowiek zbłądził. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA coco71 6 dni temu o 15:36 Kupiłem sobie 3 raz karnet na siłownię na którą nie powinienem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Morgana 6 dni temu o 12:09 Na prosta wyjdziesz w październiku. Dobrą pracę dostaniesz w maju. Pozdrawiam Igor ps. niema przypadków ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA asena 6 dni temu o 11:05 Jeśli nie znajdziecie wspólnego zajęcia - marnie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 9 marca, 17:17 Tarot kartami Kapłanka II i Mag I mówi, że teraz się sprzed. Pozdrawiam Igor ps. tylko przemyśl na co chcesz wydać te pieniądze - jeszcze raz to przemyśl, dlatego do tej pory się nie sprzedawało.

Niech Moc Będzie z Tobą

agus1501 8 marca, 09:28 W oparciu o co ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agnieszka16a 7 marca, 19:39 Tarot kartami Śmierć XIII i gwiazda XVII mówi, że czeka cię najlepsza z możliwych metamorfoz ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą