Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję za życzenia, antybiotyk robi swoje ;) Pozdrawiam Igor ps. szczególnie dziękuję za datki na biednych ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor jak potoczy sie w naszym malzenstwie???? Jak sie ma do tego Rafal???????????Czy potrzebujesz nasze imiona i daty urodzenia????

Nie, nic poza pytaniem. Pozdrawiam Igor ps. i niekiedy odpowiedzią Biednego

Niech Moc Będzie z Tobą

Morgana:
Witam,przypadkiem znalazłam tę stronę chociaż nie wierzę w przypadki. Bardzo potrzebuję pomocy,wskazówki,pogubiłam się... Mam ogromne kłopoty finansowe,może mógłbyś Igorze powiedzieć mi jak poukładają się moje sprawy finansowe,czy uda mi się stanąć na nogi i znaleźć pracę? pozdrawiam Morgana
Witaj Igorze,mam nadzieję że czujesz się już trochę lepiej :) Ponawiam moje pytanie, biedny powiedział ,,Bóg zapłać" pozdrawiam Morgana

Zdrowiej Igorze:) Podsyłam Tobie dawkę energii. Wracaj do zdrowia:)Złapałeś?:)

Coco

witam Igorze:) szybkiego powrotu do zdrowia.... biedny powiedzial: Bog zaplac.... pozdrawiam...agni....

Witam !proszę o porade w sprawie mojego zwiazku,czy dac druga szanse partnerowi,ktory mnie zdradził,czy się zmienił?dziękuję bardzo !

bardzo proszę o poradę,bo nie wiem co mam robić,czy Mu zaufać,czy nie?

11 lutego, 23:08 cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA joas81 30 stycznia, 19:42 Powiedzmy sobie prawdę nie kochasz żadnego z nich ;)) moze tak moze nie, chociaz wydaje mi sie ze do kazdego z nich cos czuje. tyle, ze nie o to dokladnie pytalam:) nie mam szczescia do mezczyzn dlatego tak zalezy mi na odpowiedzi czy znajde w koncu tego jedynego? jesli tak to kiedy?jesli nie przyjdzie mi sie tylko pogodzic z wyrokami losu:)tez jestem chora:) ps biednym zawsze daje nawet gdy sama niewiele mam bo wiem jak to jest nie miec nic:) ostatnio z tydzien temu dalam i podziekowal:)zdrowia zycze:)

Igor:
ZAKLĘCIA joas81 30 stycznia, 19:42 Powiedzmy sobie prawdę nie kochasz żadnego z nich ;)) Pozdrawiam Igor
ups to to mialo byc:)

Czy będę z człowiekiem którego kocham? Czy on mnie w ogóle kocha? Z góry dzięki

Witaj, Igorze mam pytanie: 1- co mnie czeka w sferze uczuciowej? 2- czy m mnei kocha i chce byc ze mna? 3 co mnie czeka w nowej pracy? Bardzo dziękuję za odpowiedz. Biednemu dałam pieniądze pod kościołem, ale tylko podziękował. Serdecznie pozdrawiam i zdrowia życzę ;)

wiesz Igorze, dobrze, ze jeszcze nie odpowiedziałeś.:) powiedz mi tylko, czy będzie dobrze. tylko to chce wiedzieć, a tamto pytanie pomiń bo .. bo pomiń proszę. chce wiedzieć czy będzie dobrze.. serce, dusza mówi mi, ze tak i chce tez tego.. Igorze, zdrowiej:) PS. dzięki niemu wszystko się zmieniło, wszystko jest świetne i stare nawyki i nałogi poszły w zapomnienie, wszystko jest piękne i jestem tak bardzo wdzięczna, za te zmiany.. przed którymi wcześniej się broniłam:)

Coco

Za wszystkie życzenia serdecznie dziękuję od jutra wezmę się solidniej do pracy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze Mam nadzieje zze czujesz sie juz lepiej:) Zadałam wcześniej pytanie jednak M. zerwal ze mna podobno przez swoj stan zdrowia psychicznego. Mam takie pytanie czy wroci do mnie i ulozy nam sie? Pozdrawiam i zycze zdrowia

No ale co to znaczy ze względu na stan zdrowia psychicznego ? dopytaj go dokładnie jak on to rozumie ? Co lekarz mu zalecił zerwać z tobą ??? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ze mna tez moj M. zerwał przez swoj stan zdrowia psychicznego, wroci? ps: agnieszka, moze to ten sam?:D

Witaj Igorze. Krotkie pytanie: 1. Czy pozaluje, ze mnie zostawil i bedzie chcial wrocic?

Senna jesli jest z Krakowa to moze i to by wiele wyjasnialo heh ;]

Igorze on sam stwierdzil ze musi poukladac swoje emocje i zycie. Wg niego egoizmem bylo by trzymanie mnie przy sobie skoro nawet sie nie widywalismy w ostatnim czasie i milczal wiecej. Chodzi mi o to czy wroci do mnie i znow bedziemy szczesliwi? pozdrawiam