| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
kiedy poznam moja druga polowe>? czy bede jeszcze szczesliwa?> pozdrowionka Igorku ,biedny powiedzial Bog zaplac
|
|
|
ZAKLĘCIA
chmurecek
58 minut temu
Dziękuję ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
dlaczego ON tak się zachowuje?! w jednym momencie daje nadzieje, pozwala być blisko siebie, za chwilę jest obojętny, zupełnie obcy i zachowuje się jakby nigdy się nic nie wydarzyło..?czy znaczę coś choć trochę dla niego?
|
|
|
Biedny podziękował.
Kocham go, ale ON ma dziewczynę. Czy on ma zamiar wybrać pomiędzy nami? Czy coś jeszcze czuje do mnie? Powinnam go sobie odpuścić, czy walczyć?
|
|
|
Witam, Igorze czy uda mi się zrealizować moje plany edukacyjne? pozdrawiam
|
|
Lena |
|
Igorku kiedy w końcu poznam swoją drugą połówkę? Jak długo mam jeszcze czekać? Jestem po dwóch długich, nieudanych związkach i chciałbym żeby wreszcie mi się z kimś udało, bo już brakuje mi sił:( Bardzo proszę o odpowiedź.
|
|
|
Hi Igorze;)
czy mógłbyś zobaczyć co będzie z moim domem? konkretnie czy uda mi się go sprzedać...do tej pory się waham czy go sprzedać, ale ze względów finansowych raczej będę do tego zmuszona;( Czy nastąpi to w tym roku? I jeszcze jedno pytanko:czy odzyskam pożyczone pieniądze(dłużnik uchyla się od zwrotu)i czy dam radę załatwić to polubownie, czy też sprawa zakończy się w sądzie?
pozdr serdecznie;)
P.S. Jak tylko zobaczę biednego wspomogę, chociaż przy tych mrozach ciężka sprawa...
|
|
|
Witam!Igorze jak bedzie wygladala relacja miedzy mna a moja Zona czy ma plany odnosnie przerwania separacji i zejscia sie ponownie ze mna?Z gory bardzo dziekuje;)
Biedna podziekowala i powiedziala Bóg zaplac:)
|
|
|
Witaj Igorze
Dawno mnie tu nie było:) widzę że nadal forum cieszy sie olbrzymim powodzeniem:)
Mam pytanie do Twoich kart
Czy ktoś potajemnie się we mnie kocha? jeśli tak to kogo widzą karty?
Datek do biednych dałam ,(biedny podziękował)
Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
|
|
|
Witaj Igorku
Biedny powiedział że bardzo dziekuje za okazaną pomoc i rozmowe.
|
|
|
PROSZĘ O POMOC , RADE CO POWINNAM ZROBIC , MAM WRAŻENIE , PRZECZUCIE ,ŻE MĄŻ MNIE ZDRADZA. CZY TO JEST PRAWDA CZY WYOBRAŹNIA MNIE PONOSI? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDŹ CO BĘDZIE Z NASZYM MAŁŻEŃSTWEM ?
|
|
|
Aktualnie leżę chory i odpoczywam - jak wrócę do formy odpowiem na pytania, miałem niestety tutaj kilka inny rzeczy na głowie, reasumując dość trudne sprawy ;)
No ale jakoś poszło i jest ok ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. co do pytań czy mąż mnie zdradza, powiem tak nie lubię udzielać odpowiedzi na te pytania ale chętnie nauczę jak samemu odgadywać ;)
|
|
|
A jeszcze jedno od maja przestanie działać strona www.etarot.webpark.pl gdyż niestety wp wprowadza jakieś zmiany więc będzie to na całkowicie nowej domenie najprawdopodobniej albo na domenie jednego z kolegów - no ale na ten temat nie mam jeszcze teraz głowy choć ten temat już jest rozwiązany ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze kiedy sie sprzeda to moje mieszkanie?
dziekuje, biedny podziekowal
|
|
|
Witaj Igorku.
Pozdrowienia i szybkiego powrotu do zdrowia życzę:)
|
|
|
Dużo zdrówka i uśmiechu Igorku :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Witam,
Igor bardzo mi zależy na odpowiedzi...mój Tata w poniedziałek ma operacje - czy się uda? Nie będzie komplikacji? Czy stomia będzie konieczna? bardzo proszę o odpowiedz
pozdrawiam
|
|