| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze, prosze nie lekcewaz mnie. Odpisujesz wszystkim, a do mnie nawet nie zajzales?
|
|
|
ZAKLĘCIA
kassandra74
16 minut temu
Obowiązuje kolejka ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze,
Lepiej ze zwlekales z odpowiedzią na moje nurtujące pytania. Atmosfera się oczyściła i wyklarowala. Nabrałąm dystansu do siebie i życia.
Prosze tylko o kilka wskazówek na zycie, napewno się przydadza.
Pozdrawiam i zyczę cieprliwości do nas maruderów,Kasia
|
|
|
Igorze czy dostane prace jaka sobie wymarzylam? wreszcie wiem co chce robic, czy uda mi sie? i kiedy jesli tak?
|
|
|
|||
|
Igor powiesz mi czy mój facet myśli o mnie poważnie? i czy się nam ułoży ? Pozdrawiam.
|
|
|
rosomak dziekuje ci pieknie za słowa otuchy ale teraz ciezko uwierzyc ze bedzie ok;-(((pozdrawiam
|
|
|
Witam , chciałabym się dowiedzieć co mówią karty czy urodze zdrowe dziecko w tym roku? Biedny przyją pieniądze i powiedział Bóg Zapłać.
Pozdrawiam.
|
|
|
witaj Igorze!
Chcialbym sie zapytac czy dostane sie na studia,egzaminy mam we wrzesniu(te studia dacza mi "pewna" przyszlosc.Biedny podziekowal.
pozdrawiam Maddy
|
|
|
Za datki na biednych bardzo dziękuję, byłem ostatnio bardzo zajęty ale od jutra będę na forum to odpowiem na pytania ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam mam nadzeje ze i mi cos podpowiesz czy ja i daniel bendzemy razem? z gory dziekuje pozdrawiam serdecznie wszyatkich zakochanych mam nadzeje ze cos karty podpowiedza i mi:)
|
|
|
Igorze,poprzednia wrozba sie sprawdzila,zaliczylam egzamin bez problemu.Dziekuje. Mam do Ciebie jeszcze 1 pytanie,kiedy uda mi sie znalezc stabilna,dobra prace?
Biedny podziekowal i zyczyl milego dnia...
DZIEKUJE!
|
|
|
Witam Drogi Igorze,
dawno już nie zaglądałam na forum, ale widze że nadal Twoje umiejętności cieszą się dużą popularnością:)
Mam dość nietypowe pytanie, czy mógłbyś mi powiedzieć jak będzie brzmiało moje nazwisko o ile oczywiście wyjdę za mąż ;)
Pozdrawiam Gorąco G.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Witam serdecznie.
Na forum jestem pierwszy raz i jestem pełna podziwu dla Ciebie Igorze za twą bezinteresowną pomoc, to rzadkość w dzisiejszych czasach - jesteś człowiekiem wielkiego serca.
Postąpiłam trochę inaczej niż zalecasz, przekazałam ze szczerego serca pieniążki na rehabilitację dla 1,5 rocznej dziewczynki ze wzmożonym napięciem mięśniowym - całe życie przed nią i wiele od rehabilitacji zależy jakie ono będzie. Nie wiem czy mi to uznasz :) ale jednocześnie obiecuję, że jak tylko spotkam biednego to i jemu w Twoim imieniu pomogę.
Moje pytanie:
Jestem w ciąży ale już po dwóch poronieniach, troszkę się cieszę ale bardziej jestem przerażona co będzie dalej... Czy tym razem szczęśliwie donoszę i urodzę zdrowiutkiego bobasa?
|
|
|
Igorku,
spytałam biednego dlaczego jest pijany, a on mi na to bo na trzeźwo by się wstydził......
pytał kim jesteś..........
odpowiedziałam że bardzo dobrym człowiekiem
a jeśli już czas na odpowiedź to ponawiam pytanie o R...... co czuje, czy sympatię czy moze cos wiecej :)))))
pozdrawiam i dziękuę
|
|
monetka73 |