Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj, Igorze mam pytanie czy możesz zobaczyć w kartach czy: 1- dobrze zrobiłam zmieniając prace? 2- czy S jest gotowy by byc ze mną? 3- czego chce ode mnie R? Biedna kobieta z dzieckiem podziękowała. Dałam jedzenie i pieniądze. Pozdrawiam aga

Igorze powiedz mi co powinnam zrobic, czy znajde mieszkanie z kims fajnym, z kim bede sie dobrze czula, albo samodzielne na ktore mnie bedzie stac? kiedy sie sprzeda mieszkanie i wreszcie bede mogla kupic swoje?

ZAKLĘCIA Marina 2 dni temu o 10:20 Dziękuję, jak się odrobię to niebawem odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czekam zatem z niecierpliwością :) pozdrawiam Marina

Witam Igorze, poniewaz moje pytanie zostalo pominiete pozzwole sobie napisac ponownie. Wiem ze masz malo czasu jednak bardzo licze na odpowiedz. Zwracam sie znow z prosba o pomoc, Czy czekac na Marcina i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze czy odpuscic? Podobno mamy byc razem szczesliwi ale nie wiem jak odebrac to co sie teraz dzieje. Czy bedziemy znow razem szczesliwi z gory dziekuje Ci za poswiecony czas i odpowiedz. Pozdtrawiam serdecznie i zycze zdrowia.

Dzień dobry:) Mam pytanie Panie Igorze: Czy będę nadal z tym mężczyzną z którym spotykam się obecnie? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam

Witam Chcialam zapytac czy moj facet znajdzie w koncu prace i wyjdziemy z dolka? Spodziewam sie dziecka a on od dwoch miesiecy nie moze znalesc zadnej, nawet najgorzej oplacanej pracy. Teraz wyjechal do innego miasta szukac, ale ciagle nic. Czy powinnam sie martwic? Moze chce po prostu uciec? Prosze o dobre slowo. Pozdrawiam cieplutko. Dorota

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

czy D.jest szczery wobec mnie jak nam sie ulozy nasza przyzlosc? biedny powiedzial Bog zaplac. Dziekuje i pozdrawiam

Witaj. Biedny pod kościołem podziękował za wsparcie .Powiedz mi Igorze , kiedy mam się spodziewać większych zmian w moim życiu i jakich ?Pozdrawiam i życzę zdrowia .

iwka45:
Witam Igorze....nie widzę mojego pytania, nie wiem czy dobrze wysłałam więc zapytam raz jeszcze. Moje małżeństwo nie układa się najlepiej, wszyscy się mieszają..proszę mi powiedziec czy jeszcze nam się ułoży, czy mąż zrozumie ,że ma rodzine,dzieci...i ze go potzrebujemy

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igorku,czy dziewczyna która była u Szymona w piątek to jego dziewczyna czy przyjaciółka? Ma na imię Ewa. Pozdrawiam.

Witaj, dalam pieniadze na hospicjum dla dzieci.Czy ulozy mi sie zycie z moim partnerem?Stworzymy dla naszej corki dom pelen milosci? Rozmawialismy o tym by go zbudowac.Uda nam sie?Narazie jest dobrze miedzy nami.Czeka nas wspolna przyszlosc? Pozdrawiam

ZAKLECIA paolka262 6 godzin temu A nie możesz go zapytać samumu, nie mogę tak grzebać w cudzym życiu bez jego wiedzy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Tak się składa Igorku że nie mogę się spytać Go sama;( ponieważ on mi ostatnio powiedział że się sam odezwie,bo na razie nie ma czasu, Szkoda że nie możesz mi pomóc.

Paolka - bądż cierpliwa. Czasem trzeba umieć poczekać, czasem trzeba umieć ustąpić, czasem trzeba umieć zrezygnować, czasem trzeba umieć się odciąć. :) Masz tyle siły, żeby zdobyć się na którąś z tych dróg? Wystarczy ci odwagi i wytrwałości w postanowieniu? To może być trudne, ale nie musi. Wszystko zależy od tego, czego ty chcesz. powodzenia :)

igorku dałam biednemu pod kosciołem a on podziekował i ze łzami w oczach powiedział do mnie ze bóg ma mnie w swojej opiece wtedy ja powiedziałam o tobie...zapytał kim jestes to powiedziałam ze osoba ktora z całego serca mu jak najlepiej zyczy teraz zawsze sie widzimy nosze mu nawet gorace posiłki i czuj ie z tym swietnie.....pare dni temu napisałam do ciebie abys mi pomogł poniewaz moje zycie w jeden dzien legło w gruzach poniewaz moj chłopak z ktorym byłam rok z dnia na dzien sie wyprowadził ponoc przez problemy finansowe ale ja nie jestem do konca przekonana czy to tylko ten powod czy sie pogubił chce wiedziec czy wroci?czy z synkiem mamy na niego czekac czy juz wszystko stracone prosze pomoz nam biedny podziekował i ja tez dziekuje pozdrawiam

Igor, czy mogę się z Toba skontaktować? Nie chodzi o wróżbę, chcę pogadać o tarocie. Mogę napisać na maila o co dokładnie chodzi?

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 22:24 Odpowiem na to pytanie jutro OK, ale pamiętaj związek musi być oparty na zaufaniu a nie na przewadze ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 48 minut temu Czemu nie ;) napisz ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy lepiej zostac tu gdzie jestem czy sie przeprowadzic?