Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2 0 1 2
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036

2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!

lojojojoj w moim ogrodzie czas wolno plynie gdzie jeszcze nigdy nie bylo ciebie gdzie smutek gosci gdzie samotnosci nikt nie rozjasnia gdzie dluga zima gdzie strumien zrodla zastygl a czas umyka az pewnej nocy puscily lody a wszystko ozylo ja nie zapomne tych chwil radosnych bylas jak przesliczna jak nimfa co sie przeglada nad tafli woda czy wart jestem wspomnien? heja rege dalej trwa kiedy jestem sam to czuje sie ze mam taka moc ktora moglbym zniszczyc zlo otaczajace was moje paranoje moje paranoje ijeiejeiejeeejeijee mogbym uleczyc caly chory swiat hehehehejjejje moje paranoje moje paranoje ijeijeiieeeee kedy jestem sam to czyje ze czuje ze chcialbym byc zwami a potem pojdziemy uleczyc chory swiat moje paranoje moje paranoje ijeijeiejeiejeieje nie wolno nie wolno nie wolno nie wolno zamykac oczu na momet spoczac odrzucac drogi przechodzic obok nie wolno nie wolno nie wolno nie wolno obracac glowy ranic slowem odmawiac dloni byc osamotnionym nie wolno nie wolno nie wolno nie wolno poswiecac innych obdarzac gniewem bez przyczyny z kaladac broni siegac pio nia stawac w polowie nie ufac sobie nie wolno nie wolno nie wolno nie wolno i dalej jedziemy w pozytywnych jest przed nami wielka rzeka poplyniemy tam gdzie wieczny spokoj w glowie daj sie poniesc fali ludzkich serc juz sie zblirza wielka rzeka nie zatrzyma rzeki nikt takiej sily nigdzie niema dzis to wiem dzis to wiem daj sie poniesc fali ludzkich serc wic poplynmy wszyscy razem szarosc dni zostawmy tam gdzie nie ma zlosci tam gdzie zlo i zawisc znika daj sie poniesc fali ludzkich serc ludzie posluchajcie "daab" lub rege oni wiedza co czynia i co czynic powinni

fajny utwór... już 500 odpowiedzi na temat roku 500 :) zaczynamy następne 500 :)

Wydaje sie że końca świata nie bedzie..... nie to niemożliwe i zupełnie niepotrzebne.. przynajmniej obecnie... Mamy jeszcze dużo do zrobienia.... Kataklizmy pewnie beda niestety, ale mam nadzieje ze nie na taka skale, jak to można przeczytac na stronie ndw..... wiadomo..:) hm.. Uznaje Nostradamusa za jednego z wybitnych astrologó i opieram sie na jego... "odkryciach".. Jego przepowiednie koncza sie na roku 3769 czy cos takiego... Przepowiada jakies kataklizmy.. ale nie maja one miec takiego nasilenia, jak to niektorzy mowia... nastanie epoki lodowcowej ... cala Ameryka Europa pod lodem - chce wierzyc ze sie takie cos nie stanie... Czy rok 2012 bedzie poczatkiem "ery " rozwoju duchowego.... ??? bycmoże... ale jak sie ona objawi.... moze przejscie na wyzszy poziom.. to nie zmiana magnetyzmu ziemie.. ale przełom w... ludzkim poznaniu... MOze ma wtedy nastapic zapowiadany przez stygmatyka bongiovanniego... spotkanie z istotami spoza Ziemi - nowy cykl zycia ludzi, i wielki sprawdzian.. jak te wiedze wykorzystamy??? Chce byc optymista... pewnie ze nie wszystkie przepowiednie musza sie zmienic... To tylko prawo pradwopodobienstwa... - przepowiednia zawiera jedno z najbardziej mozliwych rozwiązan..., ale jest tez wiele innych.. Moze przepopwiednie nie sa po to aby straszyc ludzi.. lecz aby zapobiec.. tym wydarzeniom... odczytac w odpowiednim czasie znaczenie przepowiedni i dostosowanie ich do nastepujacych wydarzeń??? Chyba czas działac...

Jak odnosicie sie do takich teori: 1 UFO to ziemskie pojazdy (np. USA bądź innego państwa) 2 UFO to my ludzie krórzy podrózujemy w czasie

1) Ufo to niezidentifykowany obiekt latajacy i to moze byc kawalek blaszki ktory zostanie wykryty przez radar ale nei zostanie zidetyfikowany. 2) 3 wojna swiata nie moze zaczac sie w 2012 gdyz juz trwa w iraku. 3) 2012 to zwykla data jak 2003, 1999... Na swiecie nie dzieje sie coraz gorzej bo zawsze tak bylo. teraz tylko po prostu media to NAGLASNIAJA. i to powoduje ze ludzie sie zaczynaja bac...

Rok 2012 wcale nie bedzie zwykłym rokiem, za dużo ja wiem i inni wiedzą, by tę całą wiedzę tak po prostu olać i wyrzucić na śmietnik. To rok 2000 był zwyczajny i wówczas nie wydarzyło się nic takiego, a w 2012 przeciwnie... wydarzy się wiele, co spowoduje w ludziach konieczną transformację. Media są mediami i one całej prawdy nie mówią, mówią to co chcą nam powiedzieć a nie to co zazwyczaj jest istotne :P. Ja mimo, że przez ostatni rok dowiedziałem sie wiele o 2012 roku i roku następnym, to jednak nie mam jeszcze całości obrazu, ale pewne elementy występują wiele razy i się pokrywają, a to znaczy, że mają szansę się ziścić.

a jakie to elementy>> strumyk...?? Przybliż nam je, moze razem dojdziemy do... wlasciwych wniosków??

Strumyk. Zawsze sie cos wydarzy ale nie istotne dla calej ludzkosci. Transformacje w co albo czego ?Duchowa ? w robaki sie zmienymy czy bedziemy zyc milo i ladnie jak to sobie ktos wymyslil z Utopia? nie. Ludzie moga zyc w milosci i spokoju ze soba. Ale jednak nic nie zatrzyma zlosci i checi walki u czlowieka. Mezczyzna jest stworzony albo do milosci albo walki. Ale kobieta tez. Ludzie puki beda istniec puki beda walczyc. Jedyne co moze zmienic to ze nie bedziemy sie nawzajem zabijac to wojna z obca rasa a to nastapi za parenascie jak nie pareset lat...

Hehehehe..... właśnie widać jak traktujecie istotę człowieka... powiadam wam prawdę: człowiek nie jest stworzony do zabijania, gwałcenia i walki. To jest PRYMITYWNE podejście do życia. Nie uwzniośla, ale dołuje. Nie wywyższa, ale poniża. A wszystko przez jedno: brak MIŁOŚCI BEZWARUNKOWEJ. Gdyby ludzie stosowali wiele PRAW KOSMOSU na Ziemii byłby spokój. Jeśli w swoim życiu kierujesz się zasadą "kto pierwszy, ten lepszy" "kto silniejszy, temu się więcej należy" to NIE MOŻNA nazwać ciebie człowieku istotą wysoko rozwiniętą. Jeśli chcecie to napiszę wam, jak moim zdaniem powinno wyglądać życie na Ziemi w rozwiniętej cywilizacji pod każdym względem, ale od razu powiecie, że to UTOPIA. Bo ludzie w takie coś by nie uwierzyli, że może zaistnieć. A ja wiem, że to będzie możliwe. Ale nie TERAZ, w tym CZASIE i MIEJSCU.

1+2+3=6 SZOSTKA JEST TO LICZBA DOSKONALA. 6+6=12 12+12=24 2+4=6 2012 ROK NAPEWNO BEDZIE PRZELOMOWY. ALBO SWIAT POJDZIE WLASCIWY TOREM I NAUKA PRZESTANIE BYC PALKA KTORA WALI GO PO GLOWIE, ALBO A NAWET NAPEWNO CALY WIELKI DOROBEK KULTUROWY ILUS TAM CYWILIZACJI W TYM NASZEJ ORAZ JEJ GLOBALNA SWIADOMOSC DIABLI WEZMA , CZYLI NAJPIERW KATASTROFA KOSMICZNO-PLANETARNA A POTEM JAKAS DUZA ,BO GALAKTYCZNA CZARNA DZIURA ( NIEDAWNO JA ODKRYTO ZA POMOCA TELESKOPU I MATMY) NAS WCHLONIE I POTRZYMA W NIESKONCZONOSC DLA NAS SKONCZONA ZAMIANA W CZASTECZKI ANTYKWARKOW... K.J.K. 2+0+1+2= 5. pentagram 5 to symbol przejscia przez ogien w stan duchowo energetyczny. " tylko ten co przejdzie przez ogien paszczy LWA UDOWODNI ILE JEST WART"... OCZYWISCIE SOBIE.

MAM W POSIADANIU MATERIALY Z KTORYCH WYNIKA ZE NAPED Y WYKORZYSTUJACE MAGNETYZM BYLY JUZ ZNANE I TESTOWANE ZA HITLERA. NIEMCY TESTOWALI PRZEROZNE DYSKI CZY SPODKI WYSYLAJAC JE ZAROWNO Z BAZ NA ZIEMI JAK I Z KRAZOWNIKOW. POZNIEJ INICJATYWE I CALA MYSL TECHNICZNA PRZEJELO USA. MOIM ZDANIEM SZYKUJA BAZE DLA WYBRANYCH NA KSIEZYCU ,JEGO NIE WIDOCZNEJ STRONIE NA WYPADEK ZAGLADY OGOLNOSWIATOWEJ, KTORA SZYKUJA SAMI LUB OTRZYMAMY JA PODOBNIE JAK DINOZAURY NA SKUTEK KATASTROFY KOSMICZNEJ. UFO TO PRZYKRYWKA, BO NP. TE PORWANIA LUDZI tzw WZIECIA TO NIC INNEGO JAK MAGAZYNOWANIE KODU GENETYCZNEGO. BEDZIE ON WYKORZYSTANY W LABORATORIACH NA KSIEZYCU BY BYC MOZE STWORZYC JAKAS SPECJALNA RASE LUDZI WYBRANYCH I GDY PO KATASTROFIE NA ZIEMI JEJ EKO-SYSTEM WROCI DO NORMY CO MOZE TRWAC NAWET 100 LAT. POWROCA Z KSIEZYCA NA ZIEMIE ABY ZACZAC WSZYSTKO OD POCZATKU W DOBOROWYM SKLADZIE I GENETYCZNIE CZYSTYM OD GLUPOT. KSIEZYC POSIADA ATMOSFERE. I PRZY JEGO GRAWITACJI NORMALNY CZLOWIEK MOZE TAM ZYC DWA RAZY DLUZEJ NIZ NA ZIEMI. GDY ROZPRACUJA TAM GEN ODP. ZA STARZENIE SIE KOMOREK MOZNA BEDZIE ZYCIE LUDZKIE PRZEDLUZYC NP. DO 40000 NAWET 4OOOOO LAT I PRZY KLONOWANIU CZESCI ZAMIENNYCH EKIPA TA MOZE NAWET ROBIC ZA BOGOW... K.J.K.

Utopia..... tak to chyba oto chodzi... Milosc bezwarunkowa.. milosc, ktora obdarza sie wszystkich i wszystko, bez wzgledu na pozycje, stan, czy rase... milość ktora nie potrzebuje odwzajemnienia...?? przytocze fragment "kompendium czas i przeznaczenie" Hanny Kotwickiej "Czesto, a nawet bardzo czesto lub prawie zawsze, kiedys potyka nas jakas Przyskość, obarczamy winą innych ludzi i uważamy ich za animatorów tych wydarzeń. W takim przypadku przypomnij sobie, że wszyscy oni sa twoim własnym odbiciem, lustrzanym odbiciem. Zacznij obserwować swoje środowisko z tego właśnie punktu widzenia a niewiarygodnie szybko i najczęściej bezpowrotnie uleczysz wszystkie Przestarzałe poglądy i skostniałe struktury myślowe. Jeszcze inni sposrod nas bardzo silnie odczują proces transformacji na płaszczyżnie fizycznej. Program ten znajdzie swoje odbicie w kondycji fizycznej... potrzebe snu, co najczesciej bedzie objawiało się

nie dokonczylem:):) ... w osobliwości budzenia się bardziej niewyspanym niz zwykle. Inni z kolei zarejestrują cos przeciwnego: będą witalniejsi. Podczas snu w polu astralnym dokonują się ważne procesy zyciowe: podwyższona jest wibracja komórekoraz odpowiednio dostrajana do warunkó zewnętrznych Przy zmianie fizycznych czestotliwości, bardzo czesto pojawiają sie objawy chorobowe choc wcale nie jestesmy chorzy... tymczasem twoje dolegliwości doswiadczane tak realnie mogą miec zwiazek z Energią mysli. W takiej sytuacji najefektywniej wesprzesz swoje cialo jeżeli zaczniesz inaczej ksztaltowac swoje mysli: pogodniej bez skarg z ufnością, akceptując wszystko, co się wokól ciebie dzieje. Spędzaj duzo czasu z życzliwymi ci osobami i nie mysl ze godzinami musisz byc zatopiony w mistycznej medytacji czy m,odlitwie. Integruj coraz wiecej medytacji swiadomosci, a bardzo szybko przekonasz sie, że twoja spirytualna swiadomosc zacznie wspolbrzmiec ze wszystkim, co czynisz W procesie transformacji niektorym osobom zdarzaja sie krytyczne fazy doswiadczeń i dzieje się to nierzadko, zwlaszcza gdy wibracja nowej plaszczyzny spada na czlowieka przedwczesnie... Bardzo czesto wywołuje to szokujące wizje i przeżycia. Dla wszystkich niewtajemniczonych moze okazac się to nawet niebezpieczne, ponieważ myslką ze są chorzy psychiznie.... Proces transformacji dokonuje się najintensywniej w polu astralnym. W przeważającej mierze odbywa się we śnie, dlatego z reguly dotyka nas zaledwie jego skrawek. Wiele osob zauważa, że od pewnego czasu ich swiat snow stał się bardzo intensywny. Tak jest w rzeczywistości. Zachowaj jednak spokoj i nie daj się zwieźć sennym wizjom... Ponieważ swiat astralny staje sie bardziej widzialny, nic dziwnego ze zaczynamy doswiadczac do wzrokowo...... I tak dalej.. jest mowa jeszcze o milości do partnera... ze ona rowniez przestanie istniec, ponieważ z niej wyrosla wzajemna chec posiadania - posiadania w tym przypadku kogos milosci... tylko dla siebie.... caly tekst mozna sciagnac ze strony: http://members.lycos.co.uk/maya13/

nie przemagnesowanie lecz przebiegunowanie ziemi i nie nastapi tylko ten proces juz sie rozpoczol.....poniewaz ten meteor juz przelecial kolo ziemi niecale 350 tys km od ksiezyca czyli od nas.....mnie wiecej sam mozesz sobie policzyc....mysmy wtedy spali znaczy europa....usa go wychwycilo.....lecz stacje tv nie nigdzie poniewasz zla pgoda nad wiekszosci kontynentami spowodowala to i bylo to przez wiekszosc dnia .....takze.....on byl ogromny.....i wiem to z pewnych 1000%zrodel.....z u.s.a ze przez to mamy te smieszne pogody w europie ....ta przedziwaczna zime.....i tsunami i te sprawy ama byc jeszcze gorzej !w ten wyzej wymieniony dzien planety ulozom sie w przedziwnej konstelacji......a co najgorsze.......przy takim przeciazeniu.......moze dojsc do tragedi a cos takiego wlasnie przepowiedzial nostradamus ma to cos w spulnego z orbitami ziemi i marsa........raczej chodzi o marsa.......poniewaz nostra napisal ,,mars polonczy sie z ziemia????przez to przebiegunowanie mars moze , moze zblizyc swa orbita do ziemskiej .....a wtedy bedziemy go mieli blizej siebie oby nie za blisko ...pozdrawiam!wszystkich czytajacych to ......i odliczam........

Wiesz na czym polega ludzka slabosc ? na tym ze wierzy we wszystko. Utopii nigdy nie bedzie jesli sie nie myle co do pojec. Czlowiek nigdy nie bedzie zyl bez wojny i bolu. Zadna istota stworzona z genow czlowieka nie bedzie zyc bez wojny i walki.....

To artykul ze strony: http://geografia.servis.pl/mag.php Zbliża się kulminacyjny okres przemagnesowania Ziemi, którego zapowiedzią jest słabnące ziemskie pole magnetyczne - ostrzegają uczeni. Nie grozi nam jednak rychła katastrofa magnetyczna - przestawienie biegunów i zanik ochronnego pola magnetycznego - uważa prof. Marek Lewandowski z Zakładu Magnetyzmu Instytutu Geofizyki PAN. Co raz częściej pojawiają się w świecie naukowym opinie, że lada moment nastąpi przemagnesowanie Ziemi, czyli zamiana miejscami biegunów magnetycznych. Spowodowałoby to znaczne osłabienie, a nawet przejściowy zanik ziemskiego pola magnetycznego, które chroni powierzchnię naszej planety przed oddziaływaniem groźnego wiatru słonecznego. "Te katastroficzne wizje są znacznie przesadzone. Wprawdzie spada natężenie pola magnetycznego Ziemi, ale ciągle jest ono wyższe od Średniej z ostatnich kilku tysięcy lat" - wyjaśnił prof. Lewandowski. Jak tłumaczy, w historii Ziemi takie zjawiska występowały już co najmniej 100 razy. Są to jednak procesy bardzo powolne i długotrwałe. Zmiana biegunowości może dokonywać się w okresach od kilkuset tysięcy do kilkudziesięciu milionów lat. Również okresy przejściowe rozciągają się na wiele tysięcy lat. W świetle dotychczasowych badań nie można dokładnie przewidzieć momentu, w którym nastąpi kolejne odwrócenie biegunów. Ostatni raz takie zjawisko wystąpiło około 740 tys. lat temu. "Chociaż natężenie pola magnetycznego się obniża, to najbliższe odwrócenie biegunów nastąpi nie wcześniej niż za 5 tys. lat. Pełny cykl zmiany biegunów może trwać nawet 10 tys. lat. Z punktu widzenia człowieka nie będzie to żadną katastrofą. W dziejach gatunku ludzkiego wystąpiły już trzy takie odwrócenia i wszystkie przeżyliśmy" - powiedział prof. Lewandowski. - TO OSTATNIE JEST PODBUDOWUJĄCE:)

Witam wszystkich interesuje mnie jedno skąd wy macie te daty końca świata?koniec świata może przyjść w tej chwili a może byc za 10 miliardów lat o tym wie tylko Jeden Jedyny Wszechmogący Stwórca Bóg o tym nie wiem ja ty lub ktoś inny tylko On więc nie wymyslajcie juz wiecej dat końcow świata bo i tak sie nie sprawdzo .......'Nie znacie dnia ani godziny.......'. sami widzicie..... Pozdrawiam ..... a pozatym w 2012 nie może byc końca świata tyko mistrzostwa europy w piłce nożnej w polsce i ukrainie-hehehhehehe

siema wszystkim to znowu ja!!!!!! nie bojcie sie tego pieprzonego 2012 napewno to nie bedzie koniec świata ino jakies przejście na inny wymiar do EPOKI PRAWDY a koniec świata owszem może zginać wielu ludzi ale i tak przeżyjemy może wszystko legnie w gruzach ale i tak przwzyjemy i odbudujemy wszystko od nowa ........... mam dopiero 12 lat ale jeszcze nie histeryzuje na tym punkcie a nawet jesłi bylby wtedy koniec świata to przecież po śmierci bedziemy miec lepsze życie wszystko co chcemy................a zreszta tak szczerze powiedziawszy wisi mi to czy bedzie koniec swiata czy nie po śmierci napewno tez jakieś zycie istnieje wiec . Bedą owszem kataklizmy zginie wielu ludzi ale w historii ziemi zawsze były kataklizmy i jakoś za każdym razym z nich wychodziliśmy może niszczyły cywilizacje ale zawsze ktoś przezywał i budował wszystko od nowa Tacy Altlantydzi to oni napewno Ci którzy przetrfali przelali swojąm wiedze na swoich potomków egipcjan żydów majów wezmy pod uwage takich egipcjan skąd oni niby mieli wiedziec jak sie piramidy stawia owszem kierowali sie układem ciał niebieskim ale napewno pomogli im ich przodkowie atlatydzi którym udało się przetrwać .Skąd taka wiedza egipcjan że niby juzw ich czasach robili operacje mózgu....... a ludzie z tych operacji wychodzili cało izdrwo? nawet my tyeraz nie potrafimy tak sprawnie wykonywać te opreacje .skąd właśnie to jest pytanie może własnie od ich przodków atlatydów........może kiedys do tego dojdziemy i rozwikłamy te wszystkie zagadki ale nie wiadomo kiedy tak samo majowie jacy oni musieli być mądrzy że już wtedy próbowali nas ostrze c przed przemagnytyzowaniem ziemi przeżyli to na własnej skórze i chcieli nas ostzrec czego przykładem sa piramidy w gizie które są perkekcyjnie ustawione tak jak był ustawiony wenus ponad 11tys. lat temu!! a może w najblizszej przyszlosci spotkamy ufo ludków ,może może oni już teraz próbują nas osrtzec przed zagladami żebi zgineło mniej osób bo może oni to ju przezyli może oni są juz na najwyższyzh poziomach duchowyc a Bóg inmformuje i ch o tym żeby oni informowali innych którzy nie sa jeszcze tak dobrzy jak oni .No nic to wszystko są tyko moje hipotezy nie wiem może cos pzrewdidziałem ale jak juz wcześniej pisałem 'NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY......'tak wiec możecie i ja tez sie zastanowić.Pożyjemy zobaczymy!!!!!! A.A Pozdrawiam!!!!!!!!

hej..... koniec swiata..... ??? Wiesz tylko niektorzy nazwyaja to koniec swiata... ale w rzeczywistosci... moze tyo byc nadejscie nowego poczatku... zaden koniec ludzi czy cos..... Oczywiscie katastrofy sa bardzo mozliwe... ale od razu zaglada ludzkosci -przesadyzm.... mamy jeszcze duzo do zrobienia. MOze jest to zwiazane jak mowia tu niektorzy z przejsciem do innego wymiaru Ziemi... ZObaczymy... mam nadzieje ze ludzkosc na tym nie ucierpi za bardzo..... MOze jest jakis zloty srodek na zlagodzenie tych zmian????

don`t panic!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.