Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

dzien dobry..chcialam zapytac o moj aktualny zwiazek??czy bede z mezczyzna ktorego kocham?

iczy wyjade do swojego mezczyzny??czy zostane tu z kims innym??czyli z kims kogo kcham..dziwna sytuacja .ale coz tak jest..prosze o odp.

Witam Mam takie pytanie- czy osoba, z ktora sie spotykam od jakiegos czasu odwajemni w koncu moje uczucia? Wszystkie moje dotychczasowe zwiazki rozpadaly sie przewaznie z powodu osob trzecich, czyli po prostu innych kobiet. Ktos mi powiedzial, ze to karma. Czy w koncu los sie odwroci? Mam juz 28 lat i mysle powaznie o ulozeniu sobie zycia osobistego. Czy uda mi sie to w koncu? Pozdrawiam Halina

Jutro będę odpowiadał na pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

igorza:) 1. czy przedłuza mi umowe w pracy? 2. co z pewnym przyjacielem z przeszłosci, który co jakis czas sie odzywa..? 3. czy wyjde za maz za obecnego partnera? pozdrawiam

Witam, Czy moj zwiazek z Michałem jest na całe życie? Czy jednak rozsypie się jescze w tym roku?:( pozdrawiam

Twój zwiazek nie ejst na całe zycie... mało tego rozsypie się, ale dostaniesz to na czym Ci tak zalezało. Innym razem zastanów się czy przypadkiem facet jest do konca szczery w sprawach uczuć!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Dzień dobry, Czy znajdę w tym roku pracę? czy spotkam się z Marcinem i wyniknie z tego coś poważnego?

Igorze. Mam wielki problem i potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Jestem w rozpaczliwej sytuacji. Przede mna wielki egzamin, ktore wynik zadecyduje o mojej przyszlosci. Punkty, ktore z niego zdobede zdecyduja o moim przyszlym miejscu pracy. Prosze Cie powiedz mi czy uda mi sie dostac tam gdzie chce? Jest tylko jedno miejsce i kilku chetnych, ale kto wie moze sie udac. Pozdrawiam Fala

fala

Drogi Igorze! To jeszcze raz ja. Mam do Ciebie wielką prośbę prosze o postawienie tarota i odpowiedz na następujące pytania: Czy bedzie mi dane bliżej poznać Grzesia? Czy kiedyś bedziemy razem? To dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Igorze ponawiam pytanie, czy facet z ktorym teraz jestem jest wobec mnie fair. Czy to jest cos trwalego? Moje szukanie wszystkiego co zle irytuje wszystkich dookola moze faktycznie mam juz jakas manie z poprzednich zwiazkow. Czy wreszcie wszystko sie ulozy i czy warto czekac? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Drogi Igorze To znowu ja :( Proszę postaw Tarota i powiedz co widzisz. Stoje na rozdrożu i nie wiem w która strone mam iść. chciałabym tu zostać ale nie wiem czy czekac na telefon z byłej pracy? Czy wyjechac za inną?? A co z obecnym chłopakiem ?? Zalezy mi na nim ale ... czy on mnie zdradza?? Czy jest wobec mnie szczery?? Czy warto dla niego poświecic sie?? Bylabym bardzo wdzieczna za Tarota Pozdrawiam magdziorek25

Igorze, blagam pomoz mi Kolejna rozprawe przegrywam, albo zostaje umorzona z brakow dowodu, Co jest? powiezd mi co jest, dlaczego? Dlaczego ten dran nie dostaje kary, dlaczego? Nie rozumiem tego, nie rozumiem Powiedz mi , prosze dlaczego?sprawe o znecanie uniewinnono go, a ja do dnia dzisiejszego nie moge sie pozbierac. Jest apelacja, zobacz prosze co powinnam jeszcze zrobic, jest w sadzie sprawa o pobicie mnie, prosze zobacz czy w koncu dostanie kare, jest sprawa o podzial majatku, zobacz prosze , kiedys mi napisales , ze wygram te sprawy, ze bezdie ciezko ale wygram i cos sie to nie bardzo sprawdza, Przepraszam ale dostalam przed chwila zawiadomienie o umorzeniu sledztwa z braku dowodow, pozdrawiam,

Cześć Igor :) Jak tam moje sprawy sercowe? Kiedy spotkam kogoś z kim uda mi się stworzyć udany związek? Pozdrawiam,

Olla, sorry ale nie pytam Ciebie, tylko Igora. Nie interesuja mnie jakies przeczucia tylko pomoc kogos kto sie na prawde na tym zna.

witaj Igorku, stoję jednak na rozdrożu odpowiedziałeś ostatnio że mam sobie odpocząć...a ja nie wiem czy czekac na męża damiana aż sie ocknie z hazardu kochanki czy wejść w związek z szymkiem 30? czy w ogóle szykuje się związek z tym szymkiem czy raczej przyjaciel doradca...kocham męża a szymka znam ze szkoły średniej pojawił sie po latach w moim życiu na nowo... danusia30 dziękuje jeśli możesz mi doradzić...

wiatj Igor. chciałabym dowiedzieć się kiedy pojawi się mężczyzna z którym założe rodzinę?

Igorze, Czekam z ogromna niecierpliwością na odpowiedzi, Pozdrawiam cieplutko i mysle, ze doczekam się

Dumka:
Kolejna rozprawe przegrywam, albo zostaje umorzona z brakow dowodu, Co jest? powiezd mi co jest, dlaczego? Dlaczego ten dran nie dostaje kary, dlaczego? Nie rozumiem tego, nie rozumiem Powiedz mi , prosze dlaczego?sprawe o znecanie uniewinnono go, a ja do dnia dzisiejszego nie moge sie pozbierac.
Przepraszam ze sie wtrace.Wiesz dlaczego?Bo zyczysz jemu zle i to wlsanie w Ciebie udeza,bo z byt wielka checia zemsty i nienawisci do sprawy podchodzisz.Pamietaj ,jezeli zyczysz komus zle ,do Ciebie to wraza z 3-tna sila.Takze zycz nawet wrogowi dobrze a i Tobie bedzie dobrze!Pozdrawiam!

Witaj Igorze... Jestem nowa, nie wiem czy w dobrym miejscu zadam to pytanie (na wszelki wypadek wyślę też mailem). Bardzo proszę Cię o pomoc i odpowiedź na nurtujące mnie pytanie... Czy Piotrek, który jest dla mnie bardzo ważny, odezwie się jeszcze do mnie? Czy pogodzimy się czy kontakt się urwie? On bardzo mnie zranił, ale mi na nim nadal zależy... Mam czekać? Co zrobić? Bardzo proszę o pomoc i krótką odpowiedź... Pozdrawiam serdecznie. Aneta