Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

Dobrze, że mniej niż więcej. I o to chodzi !

nie bój się do australii daleko i raczej nikomu z polski by się nie chciało aż tak daleko jechać by zdeprawować Gosię jeœli tego się boisz hehe :-P tutaj w kraju mamy też pełno takich Goœ, sam znam z 5. [%sig%]

do szuineg a gdzie ty widzial naladowane czasteczki w najnizszej warstwie atmosfery czyli tam gdzie wieja wiatry czyli to co moze odczuwac czlowiek od tego jest jonosfera jak sama nazwa wskazuje i tam sa naladowane czasteczki gazow z reszta jonosfera jest tak rozrzedzona ze wiatry sa tam nieodczuwalne po drugie slyszal ty co o sile coriolisa jest ona zwiazana z ruchem obrotowym ziemi i to dlatego "glowne wiatry" wieja na ziemi tak jak wieja a nie inaczej nie ma to nic wspolnego z magnetyzmem po trzecie jezeli USA rzeczywiscie potrafia sterowac pogoda to same na siebie nasylaja huragany? sami sobie niszcza swoj kraj pytanie rotoryczne bo zaraz ktos napisze ze to po to aby ludzie mysleli ze us nie mam z tym nic wspolneg a goski choroba juz jest dawno zdiagnozowana i nazywa sie schizofrenia moja ciotak tez byla kiedys chora myslala ze ja wszyscy podsluchuja i o nie mowia jak zaczela sie bac wychodzic z domu to ja maz zmusil do pojsca do lekarza i teraz wszystko wrocilo do normy i uwazam ze goski maz powinien zrobic to samo zycze udanej kuracji

Tutaj na forum nikt nie pisze gdzie kto mieszka, dlaczego wiec ja mam to robic? Ja nie jestem wcale plochliwa. Nie boje sie ani kontaktu z ludzmi ani wychodzenia z domu. Zalezy Wam na tym zeby mnie osmieszyc wiec to robicie. Bawcie sie dobrze !!!

nikt nie pisze bo może nikt nie pyta. Seba, każdy wierzy w co woli, mnie tam teorie o powstawaniu wiatrów nie przekonujš. To że rzeki płynš na naszej półkuli w jednš a u goœki w drugš stronę (tak jak wir wody w kibelku) to jest siła coriolisa, ale wiatrów jest chyba 6 i wiejš na przemian. Jeżeli uważasz że powietrze nie jest naładowane elektrostatycznie to weŸ sobie arkusz folii aluminiowej i połšcz jš z voltomierzem, drugi przewód voltomierza podłšcz do masy i co? wow pršd z nikšd - z powietrza.

szuineg, nawet na elektrostatyce się znasz ? Chylę czoła przed takim omnibusem. Otóż wiatr tak w skali mikro jak i makro jest spowodowany napływem energii słonecznej. Zawsze oœwietlona jest jedna połowa Ziemi, a druga jest w cieniu, do czego dokłada się nierównomiernoœć oœwietlenia spowodowana chmurami oraz dochodzi ruch obrotowy, to zjawiska sš niezwykle złożone. Na pewno pole elektryczne otaczajšce Ziemię w kombinacji z polem magnetycznym majš duży wpływ (!) na układ wiatrów. Rozpatrywanie jednak tych zjawisk oddzielnie nic nie da. Dopiero razem tworzš to, co możemy zobaczyć. Aktywnoœć cieplna wnętrza naszej planety też jest nie do pominięcia. Należy też uwzględnić nachylenie osi ziemskiej i precesję tej osi. Tak więc za wiatry na Ziemi odpowiada w przeważajšcej mierze Słońce. To jego energia odpowiada za to, co się u nas dzieje. Sprawa z pogodš jest arcyzłożona i jeszcze długo nie będzie przewidywalna, nie mówišc o sterowalnoœci. Pzdr

do szuineg o wiatrach i sile coriolisa to sie doucz wskazowka polkola polnocna i poludniowa polecam ksiazke do fizyki i geografi z rzekami to juz przegiecie bo plyna od wyzszego punktu do nizszego najkrotsza mozliwa droga zminiejszajac swoja energie potencjalna sila coriolisa nie ma tu nic do tego tylko entropia bo kazde cialo w przyrodzie "dazy do jak najmniejszej entropi" a naladowanie elektrostatyczne to jest calkiem co innego niz jonizacja tez polecam ksiazke do fizyki a doswiadczenie z folia to polecam zrobic na terenie gdzie nie ma zasiegu telefon komorkowy i nie odbierasz radia i telewizora no i nie zbliza sie zadna burza z wyladowaniami wow i pradu nie ma znikl ale jaja napiecie sie nie bieze moj drogi z nikad bo tak to bysmy mieli prad za darmo a teraz wykonaj sobie doswiaczenie z folia przy wylaczonym telewizorze a pozniej wlaczonym wow wieksze napiecie i pewnie z powietrza?

Nie, no Seba, coœ ci się popaprało. szuineg ma rację mówišc o coriolosie. Nie ma wpływu to zjawisko na kierunek wody w rzece, lecz na jej meandry, czyli zakrzywienia i podmywanie brzegów. Cała przestrzeń wokół Ziemi jest przeniknięta polem elektrycznym o doœć znacznym natężeniu. Jest to pole elektryczne statyczne i nie ma nic tu do rzeczy elektromagnetyzm. Pole to jest mierzone np. elektroskopem, który nie reaguje na zmienne pola elektromagnetyczne. " W Szwajcarii rozpięto między dwoma szczytami górskimi w rejonie Monte Generoso przewód metalowy izolowany na obu końcach długimi łańcuchami izolatorów elektrycznych. Nawet w czasie słonecznej pogody elektrycznoœć atmosferyczna ładuje go do napięcia setek tysięcy wolt." Energia ta jest całkiem spora, tylko mocno rozcieńczona. Pa !

ufito tak niestety znam się na wszystkim, czyli na niczym. Niestety nie dane mi było zasmakować zbytnio edukacji, większoœć informacji zbieram sam i z własnych obserwacji. Macie rację mówišc, że ten pršd jest z różnej maœci nadajników, ale nie tylko. Mam na działeczce (hmm, w domu niestety) wiecznš żarówke (no chyba że się spali), w ziemię wkopałem 4 płyty (niewiem z czego sš te blachy, wyglšdały różnie) sš w odległoœci po około 0,5 m. od siebie. No i dajš w porywach 20-40V, co prawda mały amperaż, ale żaróweczka œwieci non stop już pare ładnych lat. Nie wiem skšd ten pršd, moge się domyœlać. Energii wokoło jest w bród wystarczy umieć jš przetworzyć, każdy z nas chodzšc, ruszajšc się spala energię, a z zasady jej zachowania wiemy że ona nie ucieka tylko zmienia stan. Jak myœlicie czemu nie jest rozpropagowane odzyskiwanie energii z ciepła (jakaœ sekta ma takš maszynke i mówiš że to energia z nikšd), bo gdyby kazdy czerpał pršd z ciepła to już byœmy pozamarzali, albo podusili się ozonem. nic nie jest w przyrodzie proste.

Sprawa z elektrycznoœciš wyglšda tak, że na każdy metr w pionie przypada 100V potencjału. Czyli na 10m mamy 1000V. Całkowita zmiana potencjału od Ziemi do górnych warstw atmosfery wynosi ok. 400000V. Na wysokoœci ok.50km pole jest już bardzo słabe. Przez każdy metr kwadratowy powierzchni równoległej do powierzchni Ziemi przechodzi pršd o natężeniu ok. 10pA (10E-11 A). "Gęstoœć pršdu elektrycznego w powietrzu wynosi wprawdzie tylko kilka pikoamperów na metr kwadratowy, ale przy powierzchni Ziemi mamy bardzo wiele takich metrów kwadratowych. Całkowity pršd elektryczny osišgajšcy powierzchnię Ziemi jest zawsze prawie jednakowy i wynosi około 1800 A. Ten pršd jest oczywiœcie „dodatni" - niesie ku Ziemi ładunki dodatnie. Mamy więc w atmosferze napięcie 400000 V przy pršdzie 1800 A, co daje moc 700 MW! Przy tak wielkim pršdzie płynšcym w dół ujemny ładunek Ziemi powinien bardzo szybko zostać zobojętniony. Istotnie, powinno to się stać w cišgu nie więcej niż pół godziny. A jednak upłynęło więcej niż pół godziny od odkrycia pola elektrycznego atmosfery. Dlaczego to pole się utrzymuje? Co podtrzymuje różnicę potencjałów? I między czym a czym ona występuje? Jednš elektrodš jest Ziemia, a drugš? Może tu być wiele pytań. .... Trzeba teraz pomówić o Ÿródle wielkich pršdów ujemnych, które muszš płynšć z górnych warstw atmosfery do powierzchni Ziemi, aby ładować jš ujemnie. Gdzie sš baterie, z których czerpie się te pršdy? „Baterię" takš ilustruje fot. 9.6. Przedstawia ona burzę z błyskawicami. Okazuje się, że błyskawice nie „rozładowujš" potencjału, o którym mówiliœmy (jak moglibyœcie, może pomyœleć). Burze z błyskawicami przynoszš do Ziemi ładunki ujemne. Gdy piorun uderza, to jest szansa 10:1, że przynosi on do Ziemi wielkš liczbę ładunków ujemnych. To właœnie burze z piorunami ładujš Ziemię œrednim pršdem 1800 A. Rozładowanie następuje w obszarach pięknej pogody. Na całej Ziemi występuje około 300 burz dziennie. Możemy je uważać za baterie pompujšce elektrycznoœć do górnych warstw atmosfery i utrzymujšce różnicę potencjałów." Cytat zaczerpnięty z Feynmana wykłady z fizyki tom2.1 wyklad 9 - elektrycznoœć w atmosferze. szuineg, ja szanuję każdego, kto po wiedzę sięga i docieka naukowo prawdy. Przeczytaj zatem ten rozdział, a twoja wiedza będzie sporo większa. Ksišżka jest stara(z lat 60-tych), ale nadal jest aktualna. Pzdr

http://www.apokalipsy.fora.pl/

Reksio jest gorszy od HAARP-a. Prosimy nie używać wulgaryzmów oraz nie promować innych stron. Listy tego typu będš cenzurowane. Gdzie kurde admin?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

obaził się pewnie, jedzie na fochu :D

Biedny admin...nie obgadujcie go, bo się chłopak stresuje niepotrzebnie! [%sig%]

to wszystko wina haarpu... [%sig%]

a to co to jest?prawdiwa broń masowej zagłady to moja ciocia!

Koniecznie przeczytajcie ten artykul o pogodzie z Naszego Dziennika. Zamiescili go w poniedzialek. Eksperci zaczynaja sie nad tymi zjawiskami pogodowymi bardzo zastanawiac i obwiniac technologie i czlowieka, ktory w sekrecie moze regulowac pogoda. Sura i HAARP http://www.naszdziennik.pl/index.php?typ=sw&dat=20051031&id=sw21.txt

swietnie.. ale wciaz nie widze zwiazku miedzy kierowaniem pogoda a sterowaniem luzmi przez HAARP .. w to pierwsze jestem skłonny uwierzyc jeszcze, ale w to drugie nie... moze Gosiu, jakbys przyjela za prawde, ze cos takiego nie ma miejsca i mocno w to uwierzyla, to by Ci sie lepiej zylo? (chociaz nie twierdze ze sie zle zyje ;P )

scoop nawet w tym artykule z "Naszego Dziennika" masz napisane, ze HAARP zajmuje sie jedenastoma programami. HAARP, to naprawde wielka potega, ktora dziala na bardzo wielu frontach. HAARP, to nie tylko las anten na Alasce. Z programami HAARP-a pracuja uniwersytety, laboratoria i bazy wojskowe na calym swiecie. Wystukaj sobie na wyszukiwarce chociaz "HAARP 2005". Zobacz film o HAARP-ie. W nim jest jasno powiedziane, jakimi programami sie zajmuje. Ten program, ktory jest wykorzystywany na ludziach jest objety najwieksza tajemnica i ludzie o nim najmniej wiedza. Gazety tylko czasem pisza na ten temat, a zasadzie pisaly do 1998 roku. Zmiany pogodowe widac golym okiem i dlatego wszyscy sie tym interesuja i dociekaja. Nikt nie widzi, jak HAARP dziala na mnie, czy moze nawet na Ciebie. Mnie jawnie dla mnie dokuczali. Teraz sie bardzo uspokoili. Na Ciebie moga dzialac tak, ze nie bedziesz mial o tym zielonego pojecia. Wiem, ze trudno Ci bedzie to zrozumiec, ale taka jest naprawde prawda !!!! Pamietaj czlowieku, jak cokolwiek sie stanie Tobie lub wkolo Ciebie, to moze to byc robota HAARP-a !!!!!

Tak, wszystko co dzieje się wokół nas, to może być robota HAARP-a ;) Teraz się bardzo uspokoili wobec Ciebie Gosiu, to znaczy że z Tobš wyraŸnie lepiej - trzymaj tak dalej. "Ten program, który jest wykorzystywany na ludziach jest objęty największš tajemnicš i ludzie o nim najmniej wiedzš" - im mniej wiedzš, tym więcej się domyœlajš i w ten sposób powstajš legendy i fobie, a nawet choroby psychiczne. Ja osobiœcie (moje wyższe ja) sam jestem dla siebie takim "HAARP-em". Odnoœnie sterowania pogodš, to wystarczy zwykłe, proste działo orgonowe, które można wykonać metodš "Adama Słodowego" (w jakimœ piœmie widziałem kiedyœ schemat). Działo takie jest dosyć niebezpieczne (nie należy go dotykać), ale obszar oddziaływania ma doœć niewielki.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.