| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Witam Chciałbym się dowiedzieć dokładnie jak się wywołuje duchy?:) kiedy z kilkanacie lat temu wywołalimy z kolegami w 3-jkę Duchy.Pokazała nam sie na ekranie telewizora sylwetka bardzo podobna do Ludzkiej.Ta sylwetka Ludzka utworzyła się podczas wywoływania Ducha Chyba to był Deyna ale niejestem pewien.Chcielimy się jego co spytać:). Ta sylwetka Ludzka utworzona została z jednej z wiec która byla niezbędna do wywolywania Duchów. Ja się tak Przeraziłem że przez kilka dni spać nie mogłem bo się Strasznie balem zasnšć. Do dzisiaj man jakie zwidy często ale niewiem czy to moja wyobrażnia tak dziła czy naprawdę mnie Duch Opętał.
|
|
|
Nie jest to takie trudne
Są do tego nawet specjalne programy komputerowe wspomagające wejście w stan alfa.
W ten sposób najprościej można osiągnąć stan gotowości do odbioru subtelnych przekazów.
Pozdrawiam
|
|
|
Chcialabym się spytać: przecież sš tez dobre duchy!!!!! Ludzie pomylcie napiszcie jak można wywolać!!!
|
|
|
Justyno
Mam tylko pytanie, czy osoba , ktora chcesz wywolac nalezala moze do Twojej rodziny? To bardzo wazne, musisz koniecznie szybko mi odpowiedziec
Pozdrawiam
|
|
|
Witam. Mam pytanko.Co się stanie jak wywołamy osobe żyjšcš? Potrzebuje też opis Wywoływania Duchów Bardzo mnie to męczy od kilkunastu lat.Kiedy wywoływalimy z Kumplami duchy dawno temu ale niepamiętam tej regułki.Prosze niech kto napisze regułke albo poda namiary na wywoływanie duchów i czy mozna samemu wywołać bo niechce brać odpowiedzialnoci za osoby trzecie.POZDRAWIAM WSZYSTKICH:)
|
|
|
chciałybymy dowiedziec sie jak można wywołać duchy tak aby móc z nimi porozmawiać...na urodzinach oli chcemy spróbować wraz z kilkoma koleżankami...prosimy o szybkš odpowiedż bo impreza jest w pištek 14 pażdziernika
|
|
|
Autor: ola i martyna (---.gmk.3s.pl) opuccie lepiej te pokoje by nie stała wam się krzywda . Jestecie Nieswiadome Sił z których za plecami się miejecie chcšc je przyzwać .
Olu
Na imprezie w Pištek daj sobie spokój , nie sięgaj po narkotyki . Wiele się w Tobie zmieni gdy wejdziesz w nowy wiek . Jeżeli zastanawiasz sie nad jakim zwišzkiem ze starszym od Ciebie człowiekiem , to zdradzę Tobie że zwišzek ten będzie trwał krotko gdy w niego wejdziesz . Masz w sobie Ogień , i często podejmujesz niewiadome dla siebie decyzje bez przewidywanych Skutków . Skup się na Egzaminie do którego być może podejdziesz lub na jaki urzędowych sprawach . Co będziesz musiała komu wyjanić . W nocy w pištek czeka Cię podróż - popatrz w swe urodziny w Gwiazdy i wypowiedz Życzenie a spełni się Szybko ;) wywoływanie duchów sobie odpuć bo istnieje grożba przywišzania sie do Ciebie duszy męszczyzny który stracił życie w wodzie - samobojstwo bšdż wypadek .
Martynko
Martynko Czeka Cię Zmiana miejsca zamieszkania w bliskim czasie - 2 mc-y możliwa przeprowadzka . W Pištek uda się Tobie spełnić pełne plany które piecisz od jakiego czasu w swej duszy nie wystawiajšc tego bezporednio na wiatło dzienne . Dowiesz się jakiej Tajemnicy , ze komus rozpadł sie zwiazek hmm moze to będziesz Szansa dla Ciebie na Miłoć .. kto to wie kto to wie . Dużo wiary w siebie i pewnoć osišgnie pełnie z chwilš Dowiadczenia Spełnienia Zyczeń - Planów . Jeli masz problemy zdrowotne udaj sie do lekarza a usunie je . Bardziej będzie to Pani Doktor . Wszystko sie ułoży .
Pozdrawiam
Uriel
|
|
|
Zapraszam wszystkich forumowiczów na nowe forum! http://apokalipsy.fora.pl/
Przepraszam za tę reklame ale nie wiem jak inaczej wylansować forum :( Forum jest bez spamu, głupich tematów itp. jest powięcone zjawiskom paranormalnym i roku 2012, obowišzuje wolnoć słowa, admin poprostu będzie andzorowšł takie rzeczy jak przekleństwa itp. Jeli kogo tym postem zdenerwowałem to bardzo przepraszam i proszę o przemilczenie... :)
Jeszcze raz serdecznie zapraszam na NOWE FORUM
WWW.APOKALIPSY.FORA.PL
|
|
|
..nie wierze w te pasci.to jakas sciema.moim zdaniem jest to poprostu niemozliwe aby miec za zycia kontakt z 'tamtym' swiatem..bzdura i jeszcze raz bzdura!!einfach!nie uwierze poki nie zobacze.ale chyba nie chce widziec.pozdro-maks
|
|
|
|
|
|
ja napisze tyle ze myle czy by niewywołać ducha z czystej ciekawoci co wy na to
|
|
|
nigdy niewidziałem ducha ani niesłyszałem sporo o tym jest w internecie i wszędzie jestem poprostu ciekawy hehe
|
|
|
was za przeproszeniem poje****. sam zaczolem sie bawic wywolywaniem duchow i co!?!??!?!?!?!? duch nawiedze moj poko.l jaaaaa by bylo dobrze gdyby tylko moj pokoj. na szczescie rodzice nic nie wiedza. jest jedna rada jak zapobiec temu by duch odszedł ale to jest niebezpieczne bo to zalezy od waszej woli i woli ducha. jesli wola ducha bedzie mocniejsza to juz po was. ale zawsze istnieje ta 2 opcja. ja tego nie probuje i nie zdradzam.
|
|
|
co do wywoływania duchów to znam osobicie kilka ofiar miertelnych tych zabaw
osobicie nie polecam !
|
|
|
Ja tam sama nie wiem jak to jest z tymi duchami. Może i jest niebezoieczne ale i ciekawe. Ale czy kto umiałby mi pomóc???!!! Czy kto wie jak robi się laleczkę Voodoo??!! Chciałabym się na kim zemcić!!
Ale czy to w ogóle możliwe??!!
|
|
|
|
|
|
jeli kto wie jak się wywołuje podwiadomoć to bardzo proszę o odpowied na mol@poczta.onet.pl lub pod nr gadu 7508369 ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |