| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
dzieki motylek-to te aspekty moralne które mnie powstrzymują-trafiłaś w samo setno...ta walka wewnetrzna doprowadza mnie do szału...
|
|
|
Witam. Jak chyba kazda dziewczyna w problemach sercowych zwracam sie do kart o pomoc. Chcialabym, zeby ktos mi powrozyl i powiedzial mi czy Marcin (moj byly od miesiaca) czuje nadal cos do mnie i czy istnieja szanse na powrot?? Czy moze to nie ma sensu?? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
|
|
|
Witam serdecznie Romek,
Powiedz mi proszę, czy będę miec dzieci z mężczyzną z którym jestem w związku.
Dziękuję bardzo,
Pozdrawiam, Justyna
|
|
|
Chciałabym wiedzieć czy mój mąż złoży pozew do sądu o rozwód?
Czy może wróci do mnie?
|
|
|
kkkddd..wsłuchaj sie w siebie,i znajdziesz odpowiedż większośc obecnych tu na forum tak by ci doradziło, nie wierzyłam w to, ale pare osób tu polecało tą metode i ona naprawe działa:)na najgorsze dla mnie pytanie dałam sobie sama odp.Jasne nie odbyło sie bez strat, było cięszko i jest dalej, ale najważniejsze dowiedziałam sie co jest słuszne i właściwe wg.mnie i tego sie trzymam i nie pozwalam sobie na chwile zwątpienia i wierze, że podjełam jedyną słuszną decyzje:)trzymaj sie cieplutko i nie wątp w siebie:)
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Właśnie dowiedziałam sie, że mój facet stracił prace:( Więc pytanie które nasówa sie samo. Czy wmiare szybko znajdzie prace? I czy ona będzie dobra tzn. czy zapewni nam utrzymanie, no i czy będzie ona wmiare hmmm "fajna" czy wyjdziemy na prostą?bo do tego wszystkiego mamy teraz małe problemy finansowe.ehhh jak sie wali to wszystko..
jak któryś z chłopaków znajdzie chwile czasu to będe wdzięczna za odp.dzięki.
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
:DDDD
motyle chyba tate ma a raczej nie poruszała tutaj kwestii taty :) To inna osoba gdzie poleciłam jej jasnowidzkę Pania Podwójci :)
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
a o tate było w mailu:) dzięki za szybką odp:)napisze w mailu więcej szczegółów:) za partnerską podziękuje:) to forum nauczyło mnie w takich sprawach znajdywać ospowiedz w sobie za co wszystkim tu obecnym dziękuje, łącznie z osobami zadającymi czasaem śmieszne pytania.
|
|
|
WITAM ROMKU:)
Pominoles odp. na moje pytanie, no ale jest juz nieaktualne. Gdybys mogl mi powiedziec cos o ojcu-Roman 2 03 49. Bylabym wdzieczna.POZDRAWIAM
|
|
|
Hej. Jestem tu pierwszy raz. Czy jest ktoś kto mógłby mi powiedzieć kiedy będę w ciąży?
|
|
|
|||
Wina tuska |
|
|||||
|
|||
|
Moja data 17 06 1975 prosze mi odpowiedziec na pytanie kiedy bede szczesliwa,jestem po zerwaniu i bardzo cierpie.i czy mam zjechac do polski czy zostac w irlandii ?Prosze o odpowiedz.
|
|
|
Prosze napiszcie mi czy bede zdrowa i czy w koncu znajede kogoś lub czy odzyskam niedawno stracona miłość za która tensknie?No i czy w koncu znajdę prace?Prosze o odpowiedz
|
|
Gwiaducha |
|
Romku powiedz mi prosze czy zalicze ta matematyke i nie bede musiała pisac komisu...??
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |