Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

dzieki motylek-to te aspekty moralne które mnie powstrzymują-trafiłaś w samo setno...ta walka wewnetrzna doprowadza mnie do szału...

Witam. Jak chyba kazda dziewczyna w problemach sercowych zwracam sie do kart o pomoc. Chcialabym, zeby ktos mi powrozyl i powiedzial mi czy Marcin (moj byly od miesiaca) czuje nadal cos do mnie i czy istnieja szanse na powrot?? Czy moze to nie ma sensu?? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

Witam serdecznie Romek, Powiedz mi proszę, czy będę miec dzieci z mężczyzną z którym jestem w związku. Dziękuję bardzo, Pozdrawiam, Justyna

Chciałabym wiedzieć czy mój mąż złoży pozew do sądu o rozwód? Czy może wróci do mnie?

kkkddd..wsłuchaj sie w siebie,i znajdziesz odpowiedż większośc obecnych tu na forum tak by ci doradziło, nie wierzyłam w to, ale pare osób tu polecało tą metode i ona naprawe działa:)na najgorsze dla mnie pytanie dałam sobie sama odp.Jasne nie odbyło sie bez strat, było cięszko i jest dalej, ale najważniejsze dowiedziałam sie co jest słuszne i właściwe wg.mnie i tego sie trzymam i nie pozwalam sobie na chwile zwątpienia i wierze, że podjełam jedyną słuszną decyzje:)trzymaj sie cieplutko i nie wątp w siebie:)

czy ktos tutaj odpowiada na pytania?

zagubiona60:
czy ktos tutaj odpowiada na pytania?
- Najczesciej ja. Masz jakies ciekawe pytanie?

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Właśnie dowiedziałam sie, że mój facet stracił prace:( Więc pytanie które nasówa sie samo. Czy wmiare szybko znajdzie prace? I czy ona będzie dobra tzn. czy zapewni nam utrzymanie, no i czy będzie ona wmiare hmmm "fajna" czy wyjdziemy na prostą?bo do tego wszystkiego mamy teraz małe problemy finansowe.ehhh jak sie wali to wszystko.. jak któryś z chłopaków znajdzie chwile czasu to będe wdzięczna za odp.dzięki.

motylek:
czy wyjdziemy na prostą?
- Alez ozywiscie ! Podaj mi prosze wiecej danych na mail'a. Na razie moge powiedziec, ze najpierw znajdzie prace Twoj mezczyzna, a potem (wrzesien - pazdziernik) Ty. Twoj tata zyje i jeszcze sie z nim kiedys spotkasz. Proszę opisz dokładnie Twój problem, zadaj dokładne, rzeczowe pytanie. Podaj mi Twoje dane: Imię, Nazwisko (Nazwiska?), miejsce urodzenia, datę urodzenia (o ile jest to możliwe to nawet dokładna godzinę). Jeśli chcesz zamówić WRÓŻBĘ PARTNERSKĄ, HOROSKOP PARTNERSKI lub PORÓWNANIE PARTNERÓW (wspólna karta astralna), to koniecznie podaj także dokładne dane partnera, partnerki bądź osoby o którą chodzi. * Im dokładniejsze i bardziej szczegółowe dane - tym dokładniejsza i odpowiedź ! ! WSZYSTKO UŁOŻY SIĘ DOSKONALE !

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

:DDDD motyle chyba tate ma a raczej nie poruszała tutaj kwestii taty :) To inna osoba gdzie poleciłam jej jasnowidzkę Pania Podwójci :)

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

a o tate było w mailu:) dzięki za szybką odp:)napisze w mailu więcej szczegółów:) za partnerską podziękuje:) to forum nauczyło mnie w takich sprawach znajdywać ospowiedz w sobie za co wszystkim tu obecnym dziękuje, łącznie z osobami zadającymi czasaem śmieszne pytania.

WITAM ROMKU:) Pominoles odp. na moje pytanie, no ale jest juz nieaktualne. Gdybys mogl mi powiedziec cos o ojcu-Roman 2 03 49. Bylabym wdzieczna.POZDRAWIAM

Hej. Jestem tu pierwszy raz. Czy jest ktoś kto mógłby mi powiedzieć kiedy będę w ciąży?

maja1511:
kiedy będę w ciąży?
Kidy plemnik spotka komurke jajową Niema zaco:)

Wina tuska

alkazam:
spotka
- Super ! no chyba ze oczekujemy na boska interwencje i samozaplodnienie.
rene76:
mogl mi powiedziec
- Napisz do mnie na mail'a.

Romek:
jezeli mozna napisze na mail'a,nie chce sie rozpisywac tutaj, pozdrawiam zagubiona60: czy ktos tutaj odpowiada na pytania?- Najczesciej ja. Masz jakies ciekawe pytanie?

Moja data 17 06 1975 prosze mi odpowiedziec na pytanie kiedy bede szczesliwa,jestem po zerwaniu i bardzo cierpie.i czy mam zjechac do polski czy zostac w irlandii ?Prosze o odpowiedz.

Prosze napiszcie mi czy bede zdrowa i czy w koncu znajede kogoś lub czy odzyskam niedawno stracona miłość za która tensknie?No i czy w koncu znajdę prace?Prosze o odpowiedz

Gwiaducha

Romku powiedz mi prosze czy zalicze ta matematyke i nie bede musiała pisac komisu...??

http://www.terminally-incoherent.com/img/facepalm.jpeg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.