| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
prosze pomóz mi i zobacz w kartach czy moj były partner przemysli wwszystko i wroci do nas spowrotem prosze pomoz
|
|
|
Witam. dawno tu nie zaglądałam ale od pewngo czasu nurtuje mnie pare pytań. Otóż chciałabym wiedzieć czy mój partner myśli o mnie poważne gdyż mam wrażenie że robi wszystko aby nie doszło do zaręczyn . Poradź coś
|
|
|
ZAKLĘCIA
naattaallkkaa
11 godzin temu
A co powinien robić by doszło ? zaręczyny to prosta czynność - przychodzi się z kwiatkami i pierścionkiem ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam,
Igorku, czy mój aktualny partner mnie kocha??
Biedny podziękował. Ja też z góry dziękuje...
Pozdrawiam
|
|
|
witam serdecznie panie Igorze jak potocza sie moje dalsze losy z moim partnerem ,czy wszystko sie ulozy i bedziemy razem szczesliwi???czy bedziemy mieli dziecko?pozdrawiam serdecznie
|
|
|
No to mi za bardzo nie pomogłeś bo to wiem. raczej mi chodziło o to jakie ma intencje wobec mnie
|
|
|
Witam serdecznie,
Monika ur. 30.07.1983 - czy spotka mnie milosc? jesli tak to kiedy?
|
|
|
igorku prosze pomoz mam pytanie czy moj byly partner wroci do mnie??spowrotem czy zniknie na zawsze
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy Radek mnie pokocha i czy będziemy razem? Dziękuje bardzo!
|
|
|
Witam Igorku..mam zapytanie o mojej mamie a mianowicie ma 55lat czy ta praca którą wykonuje to już jest ostatnia przed emerytura?czy czekaja ja jakieś zmiany?pozdrawiam
|
|
:) |
|
Mam zapytanie jeszcze o moim tacie,ma 56lat utracił rentę czy ją odzyska i czy znajdzie pracę?pozdrawiam..
|
|
:) |
|
Igorze.. wielkie proszę:)
Zapytanie 12345 jest na pewno ważniejsze niż moja mrzonka. Nawet mój datek dla biednego, niech będzie datkiem od 12345:)
dziękuje.. mam nadzieje, ze karty tez pójdą mi na rękę i dadzą odpowiedz na zapytanie 12345 a nie na moje..
|
|
Coco |
|
Witka, bylam u wrózki, powiedziala,że Michał o ktorym dlugo juz mysle oswiadczy mi sie . Widzialam go daaawno temu a wciaz nie moge o nim zapomniec bo co probuje to pojawia sie w moich snach albo widze ludzi podobnych do niego na ulicy tak jak gdybym dostawala jakies znaki, ze to rzeczywiscie wazna osoba w moim zyciu, jescze ktos inny mowil,że ja i on bedziemy w zwiazku karmicznym. Co to wszystko znaczy?Czy on rzeczywiscie rowniez mysli o mnie i podejmie jakies dzialania , kiedy?Nie chce popasc w jakas iluzje a boje sie ze zaczynam wariowac.Dzieki za pomoc. Pomagam ludziom. Wiem,że istnieje pewna regula odzajemniania sie pomoca nie tym , ktorzy nam jej udzielili ale zupelnie w innych sytuacjach. Ktos Ci pomogl-ty pomagasz komus innemu zeby energia krazyla prawidlowo. JaSNE,ze pomoge i napisze potem.Po.zdrowka.
|
|
|
Igorze, wczoraj dałam temu biednemu pod kościołem pieniążki. Poczekałam, aż nie będzie już nikogo w pobliżu i przekazałam mu również wróżbę od Ciebie, powiedział, że co jak co, ale bogactwo mu akurat nie grozi. Zapytał kto to właściwie jest ten Igor, więc odpowiedziałam, że jesteś człowiekiem, który dobrze mu życzy. No i tyle, tydzień temu ich nie było, bo jego synek był chory.
PS. Mam nadzieję, że niedługo sprawdzisz w kartach, czy K. rozwiąże swoje problemy i w końcu będziemy razem oraz jak długo to potrwa, ile mam czekać na niego i czy warto. Nie mogę przez to wszystko spać ani jeść, do tego dla rozluźnienia zdarza mi się wypić drinka i boję się, że źle skończę. Zdałam sobie sprawę jak go kocham, ale boję się, że jego problemy zniszczą nasz związek i zmarnuję sobie życie, że ja będę czekać, a potem zostanę na lodzie i będę sama. Proszę Cię zatem o postawienie kart w tej sprawie. Może nastawi mnie to bardziej optymistycznie i pomoże podjąć decyzję...
|
|
|
Igorku,czy mógłbyś zapytać kart:Co się stało z moim pierścionkiem który dostałam od mojego chłopaka bardzo dawno?Czy mój brat cioteczny Paweł miał coś wspólnego z zaginięciem pierścionka?
Jestem zaniepokojona zniknięciem go.
Pozdrawiam...
|
|
|
IGORKU
dalam dwom biednym pijakom, zabelkotali w podziekowaniu, ale tylko oni byli dzisiaj pod kosciolem
Igorku to co y tym moim R.......
prosze podpowiedz cos...
a propo loteri jeszcze nie wygrałam :)
|
|
monetka73 |